akucha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Skrytykowany, post powrócił na swoje miejsce :lol: Betbet, pogróżki??? A za co? napisz! Quote
akucha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Gabi!!! Ty masz pomyślunek gigantyczny i rymowany jeszcze :lol: BRAWO! Tola pieknie dziękuje za śliczną i bardzo wygodną obróżkę! :buzi: Quote
brazowa1 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 jutro przekaze wsio.DZIEKUJE najtezszym glowom na Dogo. Kolezanko kaerjot,dopoty jestem w zarzadzie ,moge do Ciebie napisac fajny list polecony,a ten post bedzie DOWOD! hehhehe,bo Betbet raz dostala maila O co ci ***** Wiolu chodzi?! hehhehehehe dotyczylo rozmnazania rasowych-nierodowodowych. Quote
olenka_f Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 wersja z buziakiem bardzo mi się podoba :eviltong: Quote
akucha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Jutro uwiecznię, bo zostawiłam aparat w szkole. Zapewniam, że wygląda elegancko! I ładnie chodzi :lol: Nic nie ciśnie, Tolek zadowolony. Super obróżka! Olenko, te wersje najsłodsze zawsze! Quote
akucha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='brazowa1'] hehhehe,bo Betbet raz dostala maila O co ci ***** Wiolu chodzi?! hehhehehehe dotyczylo rozmnazania rasowych-nierodowodowych. :evil_lol: Ktoś pomyslał, ze Wiola w kropelkę się zamieniła? Brazowa jesteś władczyni trójmiejskich! Quote
Betbet Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Potrzebny ktoś z Gdańska kto zna sie na papugach i to szybko!!!!!!!!!!1pomocyyyyyyyyyyyyyyy!moze byc za poznoooooooo Quote
akucha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Leć na trójmiejskie, tu nie znajdziesz chyba. a co? pisz! Quote
Celina12 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ale propozycji....chciałabym być na tym dniu otwartym-czemu tak daleko mnie :shake: . Czekam na zdjęcia w obróżce....Tolunia pewnie zadowolona a Pynia nie zazdrosna????:diabloti: Quote
akucha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Pynia ma od Gabi obróżkę, pierwsza była :lol: Teraz poluję dla niej na żółto-jakiś tam komplecik. Tak sobie wymysliłam. Quote
Celina12 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Oj-będzie Jej cudnie w żółtym kolorze :loveu::loveu::loveu:....może na wystawie będą??? Quote
akucha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Latam i szukam. Rogzza czarno-żółtego oglądałam. Quote
brazowa1 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 akucha napisał(a):Brazowa jesteś władczyni trójmiejskich! władczyni Trojmiejskich,to jest Akucha,tylko sie za mailem,a nie za telefonem kryje :eviltong: Quote
akucha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 O przepraszam!!!! ja tylko wklejam, Ty paluszkim machasz :lol: Quote
brazowa1 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Dobra,dobra,piszesz ludziom takie maile,ze potem,jak przychodza po psa,to chociaz z puszeczka dla pieska,zeby z pusta łapa nie przyjsc.Wola miec cos "na zamiane", jezeli psa nie wezma. Quote
akucha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :evil_lol: zawsze coś. Te maile najgorsze :shake: ludzie myślą, ze ja nie mam co robić, tylko pisac z nimi. A miłym przecież trzeba być... Założę może trójmiejski telefon zaufania dla zwierzolubów. Dochód z tego co nagadaja na sterylki przeznaczymy. Quote
Kasia25 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Proszę się tu nie wykłocać, wszystkie Cztery jesteście winne!;) Quote
brazowa1 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 tak,maile i korespondencja sa czasem....irytujace.Zwlaszcza,gdy sie przedłuza,a efektu nie widac. Bo ja wymyslilam atrakcje na dzien otwarty:) Hasło:"Zostan jednym z nas". Za datek na schronisko,mozna sobie: posprzatac gowienko,odlowic dzikiego kota do kastracji,połaczyc psy w boksie.Dla ludzi szukajacych przygody z dreszczykiem bedzie spacer z Tomem,zalozenie kaganca Misiaczkowi lub wyczesanie rudego Koksa.Dla milosnikow gier psychologicznych bedzie atrakcja pt "Sprobuj przekonac pania Prezes".Dla najbardziej wytrwałych:sprzatanie wsciekłemu krolikowi w klatce. A wszystko za jedyne 20 zł.Wspomnienie do konca zycia. Quote
Zosia4 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Wy tu sobie gadu gadu a ja jeszcze wrócę do tematu Bazyla - nowego nabytku sopockiego. Uwaga: temat będzie poważny ! ;) Jest przecudny, przekochany i jest dokładnie w moim typie jeśli chodzi o usposobienie i przede wszystkim o gabaryty. To co teraz napiszę jest podyktowane wieloma wpisami na jego wątku: że gdyby nie "coś tam" - to od razu bym go brała (przyznaję, że i ja w tym tonie napisałam :oops:). Ale ja teraz "wszem i wobec" oświadczam, że nawet gdybym miała "wolną chatę" (tzn. gdyby nie było Barriego, mojego bojowca) - to nie zdecydowałabym się na Bazyla (pomimo tego, że i mi serce do niego bardzo, bardzo mocno bije). Może mnie zlinczujecie za to ale mój powód jest bardzo prosty (przynajmniej dla mnie) : otóż ten pies jest po prostu dla mnie za młody. Mieć takiego psa - to przyjemność ale przede wszystkim obowiązek (nie mówię, że mieć starszego psa to tak jakby nie mieć obowiązku - a wiem co mówię). Takiemu psu trzeba zapewnić stały kontakt z "ludziem" - przynajmniej kilkanaście godzin dziennie i ciągłe szkolenie przez jego nowego właściciela (jeśli nie chce mieć się zniszczonego miejsca zamieszkania :diabloti:). Nie chodzi mi o jakieś profesjonalne szkolenie ale o to, żeby poznał podstawowe zasady: co może, a czego nie może (to jest w końcu wielki pies, a będzie jeszcze większy i cięższy). Z takim psem trzeba być niemal na okrągło - dopotąd, dopokąd nie będzie takiej więzi między obojgiem, że pan zaufa ułożonemu psu, a pies pędzie się słuchał pana (równie ułożonego :diabloti: ). I to już koniec moich wyznań na ten temat. I jeszcze PS - jeślibym miała "wolną chatę" to najpewniejsze są u mnie co najmniej trzy typy : Berek, Dino i Bajek. No i cóż ja na to poradzę, że kocham duże i starsze psy ( Bajku - ty też jesteś wielki). Brązowa - powiedz to Bajkowi. Quote
Betbet Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Zosiu, pamiętaj, że gdyby kiedykolwiek Twoja chata była wolna i trafiłby tam Berek to miałabyś mnie na głowie razem z nim chyba:oops: Uwielbiam go:loveu: A Akucha i Brązowa to są jak jedno ciało. Jedna daje maila, druga daje telefon a ludzie pewnie i tak o tym nie wiedzą i Was łączą w jedno także ho ho ale mamy mutanta:D Quote
Zosia4 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Betbet - nieprzypadkowo wymieniłam te psy w takiej kolejności. A Berek ............. On mi bardzo przypomina mojego Miśka. Misiu to był najkochańszy piecho jakiego można sobie wyobrazić (no i sopocki). Quote
Betbet Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ja się tutaj pytam po dobroci w którym to schronisku podają mój prywatny numer telefonu w sprawie mordującego weta?:mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol: są kolejne osoby poszkodowane. kurcze żeby się udało udupić dziada Quote
akucha Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Zosiu, ja chaciałam Ci go tylko pokazać - beż zadnych podtekstów, bo on taki sliczny wielkopies, przepraszam, że takie emocje wzbudził. :roll: Przecież ja wiem, że Ty czujesz miętę do staruszków :lol: Jak na tego wielkiego matołka patrzę, to humorek mam od razu lepszy. Gabi, fajne!!!! Ja zastanawiam się nad szelkami dla niej. Co myślisz? Betbeciku, ja tam nie kabluję, ale ile schronów zna Twój osobisty telefonik? :evil_lol: Quote
Zosia4 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Akucha - wiem, że nie było podtekstów i wiem, że chciałaś mi go tylko pokazać. Ja tym swoim tekstem chciałam tylko przekazać, że są jeszcze takie wariatki jak ja co to lubują się w dojrzałych olbrzymach. Chciłabym żeby ich było jak najwięcej !!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts