Betbet Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 bo wy nie wiecie...akucha po prostu bardzo głosno wstawia te foty i się boi, że po 22:00 jest cisza nocna:megagrin: Quote
Celina12 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jak to głośno????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....krzyczy przy wstawianiu??? :diabloti: JA czasem wyję.....jak teraz widząc Pynię pod wiatr....szyk i elegancję ruchu...Belkę z belką.....:loveu: Quote
akucha Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Hehehehehe, jak za głośno się bedziesz smiała, to sasiadów pobudzisz i na mnie będzie :diabloti: Opalanko Ostatecznie to kij ma dwa końce Kot to bardzo pożyteczne zwierzę domowe Kot "śmietnik" Quote
Celina12 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A miałam iść spać.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....monitor już opluty......rodzina obudzona....jamniki zdziwione....:oops: Akuszko zdjęcia BOSKIE a komentarze....SUPER!!! Quote
akucha Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Widzisz Celinko, tak to jest, gdy się ma zaświrowane towarzycho w domu :evil_lol: Dzisiaj uczyłam Tolkę na żyrandol skakać, bo jeszcze tam jej nie było :cool1: To, że spi na ławie, to już przełknęłam, ale że na komody za Wiewiórem włazi i tam śpi, to już za wiele... Quote
Betbet Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 akucha żartujesz...o nieee ja chce zoabczyc jak spi na ławie:megagrin: Quote
Kar0la Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 O rany, ależ się uśmiałam. Taka bulwa to lek na odstresowanie. :loveu::loveu: A kocur olbrzym jest większy od mojej Toluni... :evil_lol: Quote
Betbet Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 skoro koty tak czyszczą podłogi to prawdopodobnie jak nam pojdzie wszystko zgodnie z planem... od jutra podłogi będą mi lśnić...ale tylko przez kilka dni. zaś ciotki beda pomagac kombinować i szukać domu... Quote
Celina12 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 I jak wyszły nauki ze skakaniem na żyrandol???? Też bym zobaczyła fotki Toli na ławie i skaczącą na żyrandol :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kar0la Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Zróbmy zrzutę na trampolinę dla Toli. :diabloti: Quote
Celina12 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kar0la napisał(a):Zróbmy zrzutę na trampolinę dla Toli. :diabloti: ............i na czyściki do monitorów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olenka_f Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 o losie jakie ja mam zwariowane towarzystwo :evil_lol: Quote
Betbet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 i na kaloszki żeby mogla wchodzic tam do wody nawet jak jeszcze nie tak ciepluchno jest.. a kremik do opalanka? Quote
akucha Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Akucha poszła wczoraj kąpać taką jedną świruskę, co to się w nocnym g... ubabrała :cool3: Jesli mozna cioteczki, to ja poproszę o taka trampolinkę, która na Księżyc wysyła :p Kaloszki już mamy, akucha wlata w nich do stawu zimą, gdy trzeba prosiaka na brzeg wyciagać. Quote
Celina12 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Trudno o taką trampolinę ale mogę Co Akuszko pożyczyć kombinezon Atosika-pamiętasz????:evil_lol::evil_lol: Quote
Kar0la Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Boski Antonio w odjazdowym kombinezonie. :loveu::loveu: Quote
Betbet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :lying::lying::scared:0Xkosmici są wśród nas!!!!!!!!!! pytam po dobroci...kto chce kota? a raczej kotke? i to z takim znakiem na czoooole http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108958 Quote
akucha Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :evil_lol: Celinko, ale Rakiety nie zbudowaliśmy!!! Betbet, biedna kotka :-( Ajjj, aż mi humorek odleciał... Quote
brazowa1 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 kombinezon jest super,super,super :) Betbet pewnie biega i łapie kotke-oby sie udało.... Quote
Betbet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 az tak strasznie nie biegałam... ale jutro się dowiem co to znacyz mieć obolałego i przerażonego kota w pokoju... Quote
akucha Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Brawo!!!!!! Kocham cię Ty szalona, dobra Istoto!!!!! Udało się, hurrra!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
deedee77 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 to dobrze ze sie udało, betbet a co z twoja alergia? Quote
Betbet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 prawdopodobnie umrę.:diabloti: mam straszna alergie na koty, chyba wiekszą niż na psy. bedę kichać, smarkać,płakać...no i tyle., 4 dni to nie wieczność. nie takie imprezy się kładło. w sytuacji krytycznej mam pozwolenie na nocowanko u cray-fish żebym chociaż wyspac sie mogla. ej? bo ja w sumie dzikich kotów w domu nie miałam. mam duzo pierdółek na stoliczku i na półeczce...powinnam to gdzieś upchnąć? co jeszcze zabezpieczyć? bo ja do tej pory trafiałam na koty oswojone kochane i w ogóle...no może oprócz Jasza który jadł mi kable... Quote
akucha Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :evil_lol: Mówiłam To szalona głowa jest Betbeciku, ona będzie grzeczna, obolała i na srodkach przeciwbólowych. Spokojnie, pewnie zaszyje się w jakiś kącik i nie pożre nikogo. Quote
Recommended Posts