Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak to głośno????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....krzyczy przy wstawianiu??? :diabloti:

JA czasem wyję.....jak teraz widząc Pynię pod wiatr....szyk i elegancję ruchu...Belkę z belką.....:loveu:

Posted

Hehehehehe, jak za głośno się bedziesz smiała, to sasiadów pobudzisz i na mnie będzie :diabloti:

Opalanko

Ostatecznie to kij ma dwa końce

Kot to bardzo pożyteczne zwierzę domowe

Kot "śmietnik"

Posted

A miałam iść spać.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....monitor już opluty......rodzina obudzona....jamniki zdziwione....:oops:

Akuszko zdjęcia BOSKIE a komentarze....SUPER!!!

Posted

Widzisz Celinko, tak to jest, gdy się ma zaświrowane towarzycho w domu :evil_lol:
Dzisiaj uczyłam Tolkę na żyrandol skakać, bo jeszcze tam jej nie było :cool1:
To, że spi na ławie, to już przełknęłam, ale że na komody za Wiewiórem włazi i tam śpi, to już za wiele...

Posted

skoro koty tak czyszczą podłogi to prawdopodobnie jak nam pojdzie wszystko zgodnie z planem...
od jutra podłogi będą mi lśnić...ale tylko przez kilka dni. zaś ciotki beda pomagac kombinować i szukać domu...

Posted

Akucha poszła wczoraj kąpać taką jedną świruskę, co to się w nocnym g... ubabrała :cool3:
Jesli mozna cioteczki, to ja poproszę o taka trampolinkę, która na Księżyc wysyła :p

Kaloszki już mamy, akucha wlata w nich do stawu zimą, gdy trzeba prosiaka na brzeg wyciagać.

Posted

prawdopodobnie umrę.:diabloti: mam straszna alergie na koty, chyba wiekszą niż na psy. bedę kichać, smarkać,płakać...no i tyle., 4 dni to nie wieczność. nie takie imprezy się kładło. w sytuacji krytycznej mam pozwolenie na nocowanko u cray-fish żebym chociaż wyspac sie mogla.

ej? bo ja w sumie dzikich kotów w domu nie miałam. mam duzo pierdółek na stoliczku i na półeczce...powinnam to gdzieś upchnąć? co jeszcze zabezpieczyć? bo ja do tej pory trafiałam na koty oswojone kochane i w ogóle...no może oprócz Jasza który jadł mi kable...

Posted

:evil_lol: Mówiłam To szalona głowa jest

Betbeciku, ona będzie grzeczna, obolała i na srodkach przeciwbólowych. Spokojnie, pewnie zaszyje się w jakiś kącik i nie pożre nikogo.