olenka_f Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107474 no tu wlazłam za Betbet a co Quote
akucha Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 O ja!!! Betbeciku, czy Olenka ma się tam logowac? Quote
Kasia25 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ja też nie mogę, tzn. ja tam nic nie widze:oops::oops::oops::oops: Quote
Betbet Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 eee ymm eee nie wiem ja nic nie wiem ja tam tlyko weszlam i przeczytalam ze mam nie ogladac Pekinu bo oni czerpia z tego korzysci z ogladalnosci. no to nie obejrze. chyba. choc nie wiem czy im jedna mala Betbet z Gdanska zrobi roznice... Quote
akucha Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Razem z dużą z Warmii to już będzie więcej :lol: Quote
olenka_f Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 sie tam mam wpisywać czy nie a jak tak to jak :oops: Quote
Kasia25 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ja nic nie wiem, ja jakoś mało rozgarnięta ostatnio jestem:oops: ZWRACAM się z uprzejmą prośbą do Ciotek co bazarki wystawiają. Bo pisanki Wielkanocne nie długo. A wiadomo czy coś się z jaja nie wykluje, tego człowiek nie przewidzi. A to jeść zacznie wołać i wiadomo karmę trzeba mieć, zaszczepić odpchlić, albo co! Proszę o wsparcie! Quote
kaerjot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Kasiu, wesprzyj się na państwu T :eviltong: Quote
Betbet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 kto ma w Gdansku duzego psa? zajrzec szybko i pomagac:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9691016#post9691016 Quote
Celina12 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Czemu ja nad morzem nie mieszkam??? CO????? Właśnie co u Dziewczynek??? Jak Belunia??? Atosik zdrowieje więc i Ty Malutka musisz.... Quote
akucha Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Kasia25 napisał(a):Ja nic nie wiem, ja jakoś mało rozgarnięta ostatnio jestem:oops: ZWRACAM się z uprzejmą prośbą do Ciotek co bazarki wystawiają. Bo pisanki Wielkanocne nie długo. A wiadomo czy coś się z jaja nie wykluje, tego człowiek nie przewidzi. A to jeść zacznie wołać i wiadomo karmę trzeba mieć, zaszczepić odpchlić, albo co! Proszę o wsparcie! A wykastrowac to co????? Zapomniałaś Kasiu o tym? Przciez do nowych domków tylko wykastrowane musisz oddać... Betbet i co z ta krwią, udało się? U pynio-prosiaków bez zmian. Na wiosnę czekają, bo pada i pada. W takim okresie pieski tyją. Belka w środę będzie miała zabieg. Wczoraj była w Warszawie i dostała nowe krople, ja mam nową rozpiskę :roll:Która to już, to nawet nie liczę... Quote
Betbet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 w koncu cos musi pomoc! taaak dzisiaj Tina była w klinice. dostala sterydy, witaminy i teraz czekamy do poniedziałku. z hodowlą wszystko już ustalone i jakby co czekają w pogotowiu. Tinka jest znoszona na rękach (37 kg) na dwór żeby zrobiła co trzeba. ponoć wet powiedział, że są szanse że coś z tego będzie Quote
akucha Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Cudownie!!! Musi się udać, tylu dobrych ludzi na jej drodze stanęło, nie może byc inaczej :thumbs: Quote
Betbet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 jesli ilosc ludzi na drodze zalezy od powodzenia przedsiewziecia to chcialaby wiedziec jak moge stanac na drodze Belki zeby nie przeoczyła swojego oka? Quote
Celina12 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jaki zabieg???? To już tak długo trwa....:shake: U nas też pada i wieje..... Quote
Maupa4 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 akucha napisał(a): Belka w środę będzie miała zabieg. Wczoraj była w Warszawie Jaki zabieg ?? Napisz coś więcej - co ?? Jak zwykle jak byli w Warszawie to ... nie powiedzieli :placz: U nas też mało ciekawie sie ostatnio porobiło ... Mona ma padaczkę - od wczoraj już jest na "systematycznych" lekach ... Quote
akucha Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Maupo, pisałam wcześniej, ona co 2 tygodnie jeździ, ale wozi ją TZ-et, bo ja za niego mam zastępstwa wtedy. Ostatnio był z moim tatą. Zabieg ma polegać na podaniu wprost do gałki ocznej jakiegoś lekarstwa. Chcemy uratować to oko przed usunieciem. Słabo reaguje na krople, cisnienie spadło o 20 czegoś tam, wciąz ma 60 (przy normie 30). W środę o 10.00 zabieg. Belka jedzie z moimi rodzicami, no nikt nas z pracy nie zwolni :shake:, w szkole urlopów nie ma. Ciotki, to już 3 miesiąc tak się męczymy. Betbet, dziekuję ;) Lecę do Mony :shake: Quote
Maupa4 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 akucha napisał(a): Lecę do Mony :shake: nie pisałam jeszcze u nas Quote
akucha Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Pynia dzisiaj walczyła z odkurzaczem, pierwszy raz!!!! Jaka ona śmieszna :multi:, jak podskakiwała na 4 łapach, jak szrżowała bokiem, jak gryzła tego 'wyjącego potwora" Ale gruba doopka się rozkręciła, ona szalona jest. Potem spała wykończona... ciiii... Pyyyniuuu... Quote
akucha Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Mocno trzymamy wszyscy kciuki za Tinkę!!!! Tak bym chciała, zeby jej się udało, żeby smutek nie dręczył jej wspaniałych ludzi. Quote
Celina12 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Kocham Cię Najsłodsza Pyniu-Urocza jak zawsze :loveu::loveu: Pewnie-nie daj sie temu potworowi, który ryczy....u mnie kiedyś Bemolek walczył zryczącym diabłem...Atosik odkurzacz ignoruje, Dumcia toleruje a Konik boi się..... Quote
brazowa1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Przedstawiam Wam kogos,kogo dzis spotkalo wielkie szczescie.Wiecej nic nie powiem,poczekajmy,az osoba,ktora stala sie przyczyna tego szczescia sama nam wszystko opowie. Oto Balbinka,zdaje sie 5 lat w schronie...: z prawej Balbinka od prawej:Dino,Mars,Balbinka Ja tez sie nie moge doczekac relacji!!!! Quote
Betbet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ejjjjjjjjjjjj bo jestem ciekawaaaaaaaa tak ze juz nie mogeeeeeeeeee! Brazowa masz ignora na moje pw i smsy?:P Quote
Recommended Posts