Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziołchy.
potwornie zmeczona wiec bede zwięźle:
1. jesli mam zrobic jakis filmik to tylko do konca marca, potem zaczynaja mi sie egzaminy, wylot z kraju, egzaminy, wyjazd z miasta...
wiec mile widziana pomoc...Brązowa musisz skonkretyzowac. co tam chcesz, ja chwilowo nie mam weny i nie mam sił.
2. coś ktoś ma na bazarek? jutro wystawiam, dziś pojechałam odebrać kilkadziesiąt....baaardzo fjanych fantów, mysle ze sie spodobaja...

Posted

Brązowa, konkretyzuj więc :lol:
Ale z kraju to możesz na krótko tylko, my na wiecej nie pozwalamy!!!

Jesteś mi potrzebna, gdy widzę Tvój avatar, to od razu mam lepszy humor :loveu: A teraz jeszcze Gabi mi się zgubiła...

Posted

brazowa1 napisał(a):
dobra to sie sprezamy,Akucha pomoze tekstowo? i fotki wybierze?wspolnie?
cholera,Betbet,az mi glupio :oops:

W punktach mi wypisz, co mam robić.

Betbet, stanowicie z avatarem NIEROZERWALNĄ CAŁOŚĆ!
Nie ma takiej ceny, za którą byśmy was srzedały.

Posted

Źle, ponieważ oko nie reaguje na leki i pozostała jeszcze tylko 1 szansa na uratowanie go. No to się martwię, bo usunięcie nie jest takie proste, tak stwierdził Garncarz. Raz, ze to prosiak - więc narkoza to spore niebezpieczeństwo, dwa - ona ma 9 lat, 3 - oko powiazane jest z głową.
Nastraszyli, to same wiecie.

Plakaty w konwencji czarno-białaej, wymowne to jest. Ale drugi raz już obejrzec nie mogę. Włączyły się jakieś cyferki :roll:

Posted

jakis &%(&)&(_)&*$## przywiazal dzis amstaffa w parczku kolo schroniska,wpierw robili dzikie awantury,ze nie chcielismy go przyjac (pies z Wrzeszcza),zanim odwiazalam,zrobilam mu fotki.Ast bardzo socjalny,jak juz mialam smycz w reku,przestal szczekac,byl przerazony.Debile nie wiedzieli tylko,ze sprawdzimy chipa.A ma!

Posted

na trojmiejskich znalazłam Bezogonkę. dałam ją na foum straży do działu adopcje. wszystkich dać nie mogę, ale poniewaz mamy tam na razie (całe szczęście!) pusto to poprosiłam strażników by jedna wisiała..gdyby ktos ją brał to dac miznac na pw:P

Posted

:lol: Bedę Cie informować. Ale zrobiłas jej reklamę :multi:

Betbet, ten watek o okrucieństwie to założyłaś pod kątem zlecenia Brązowej?
Przeczytałam tylko, że będziesz wymiotować i wyszłam... :cool1:
Ciotki, ja wymiękam, nie moge takich fot ogladać.