Celina12 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :multi::multi:-a ja już wiem.....wiem...jak cudnie...miej się Balbinko dobrze-trafiłaś na super domek :loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Betbet napisał(a):ejjjjjjjjjjjj bo jestem ciekawaaaaaaaa tak ze juz nie mogeeeeeeeeee! Brazowa masz ignora na moje pw i smsy?:P oj,ale ja dopiero odczytalam! betbet,bede ,tak od 14,chetnie pokaze Ci dziada borowego,ale uczciwie uprzedzam,ze emerytki beda jutro czuwac i moga nam popsuc miły nastroj. Quote
Betbet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 tak no ja z moja znajomoscią struktur panujących wewnatrz to zaczelam sie bac. na spacerze i tak bede tam w okolicy to moze choc z daleka popatrze na ukochanego... Quote
brazowa1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 no nie!!! masz przyjsc,a na miejscu cos wymyslimy,po prostu na pieski poczekasz pod bramka,OK? :)a ja wyprowadze i pojdziemy na spacer:) i emerytki beda syte,a my cale :) Quote
Betbet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 to naprawde brzmi strasznie:O:O pewnie bede okolo 14-15. zadzwonie jak bede nieopodal. bierzesz tel. do schronu? ale nie sama bede tylko z cray-fishem spacerujemy:) to taka nasza cicha "mafiozo" bo ona nigdy nic nie pisze i nawet watkow nie sledzi, a mimo to pomaga dzielnie i dużo. no to gdzie ten ktoś od Radosnej Nowinyyyy!!! skoro już wiemy, że to domek to chcemy zapoznaaaaaaać!!!! Quote
brazowa1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 betbet,bardzo dobrze,zsocjalizujecie mi Gromita,telefon bede miala przy sobie.Wezmiemy tez Hektora i Kame na spacer :) i w ogole duzo psow wezmiemy! Quote
Betbet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 bede Ci socjalizować co zechcesz tak długo jak bede w Trójcity . bylebym mogła spojrzeć w te ukochane oczy Dziada...choć przez chwile. podporządkuję się prawom panującym:) Quote
brazowa1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 poza tym Betbet,ja spojrzalam w Twoj profil-niedobrze,oj niedobrze....:shake: zadnego ostrzezenia nie masz,i co my z tym zrobimy?:roll: ...AKUCHA!!! a cos Ty zrobila ze swoimi punktami karnymi???? to niesprawiedliwe,zaraz okaze sie,ze tylko ja mam "naruszenie" Quote
Betbet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Gdzieee Ty mi zaglądaaaaaasz babo. Matko takie rzeczy mozna sprawdzic? Ale ja ciemna jestem:oops: Quote
akucha Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 brazowa1 napisał(a):poza tym Betbet,ja spojrzalam w Twoj profil-niedobrze,oj niedobrze....:shake: zadnego ostrzezenia nie masz,i co my z tym zrobimy?:roll: ...AKUCHA!!! a cos Ty zrobila ze swoimi punktami karnymi???? to niesprawiedliwe,zaraz okaze sie,ze tylko ja mam "naruszenie" No co? Ja własnie mam całą historie walki o niepodległośc dogo, to Ty masz czyste konto :roll: Żadnego naruszenia u Cię nie widze!!!! A z drugiej strony, to co to za inwigilacja, ha? O jesssssuuuuuu, Balbinka w domuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: A gdzie? U kogo? Gdzie wątku szukać???? Ale pięknie :loveu::loveu::loveu: A co Wy tak spiskujecie? Brązowa oszalała z radości :evil_lol:, to ile psów na spacer poszło??? I kto nam zmienił tytuł watku? Czyzby to wpływ przedświatecznych zakupów? Taaaak, Pynia chętnie przyjmie każdą darowiznę :lol: Łapke ślicznie wyciąga. Ona kocha komfort, a dobrego nigdy za wiele... Quote
akucha Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 U siebie widzę, u Ciebie nie. A moze tak teraz jest, ze każdy swoje widzi? Gabi, a Ty za co masz? Ty grzeczna przeciez... Quote
akucha Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Hihihihi, ale my szczere, my się nie wstydzimy :lol: "Czyn zbiorowy" :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Zabiłyśmy kogos???? Quote
brazowa1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 ja swoje widze,co wiecej-kumpela mi ostatnio nawrzucala,ze ja mam jakies punkty,wiec czy ktos procz niej widzi moje ? Quote
akucha Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ja nie, moze niezalogowani widzą? Aleeeeeeeee wstyd!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 akucha napisał(a):Ja nie, moze niezalogowani widzą? Aleeeeeeeee wstyd!!!!!!!!!!wychodzi,ze same zadymiary,co?A tu bylo kulturalne wymienianie pogladow.Z naszej strony. Quote
akucha Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Tak!!!! Jak w profile nadmorskie wejdą to.... :stupid::eek2: Quote
Betbet Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 nic nie widze, chyba sie nie nadaje do inwigilowania, ale chcialam Wam tylko niesmialo powiedziec, iż jestem pewna, że akucha wszystko widzi.... ona ma tam nawet rozmiary buta wypisane w naszych profilach... Quote
Celina12 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ja też u WAS w profilach- nic widzim-jak mówił mój syn. Quote
akucha Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Betbet napisał(a):nic nie widze, chyba sie nie nadaje do inwigilowania, ale chcialam Wam tylko niesmialo powiedziec, iż jestem pewna, że akucha wszystko widzi.... ona ma tam nawet rozmiary buta wypisane w naszych profilach... :diabloti: Bo w naszych oczach zamieszkał OBCY!!! Bójta się!!! Przed chwilą, czyli upadek autorytetu... Tolka zbiera się do rozrabiania, będzie szaleć, skakać, szarpać - PODCHODY do szaleństw! Akucha.... wyluzuj... nie drzyj się, chcę się bawić! Konsternacja - oczekiwanie na werdykt. Łypiemy złym okiem na akuchę Wygrałam!!!!!!!!!! Pan potwierdził, że się czepiasz!!! A Pynia to chytrus, nie chce się z wewiórem podzielić :cool1: Quote
Celina12 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:-uwielbiam te zdjęcia no i komentarze...BOSKIE!!!! Pynia to jak moja Dumiś....jak ma to dla siebie i innym zabiera :diabloti: Quote
brazowa1 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Akucha specjalnie pomalowala na pomaranczowo sciane,zeby prosiaki ladnie na fotach wychodziły Quote
Betbet Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 hahaha nie ma to jak przystosowac dom do prosiolków:) foty ekstra hehehe o matko lece sie szykowac ! Quote
akucha Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Taaa... a żółtą dla wiewióra mam, a zieloną dla Pyni :eviltong: Ja w pomarańczowej sypialni przez 2 tygodnie spać nie mogłam :evil_lol: Quote
Kar0la Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Tolka cudna,:iloveyou: ale uzębienie to ma superaśne, co drugi ząb wystąp. :evil_lol::evil_lol: A jak biedna pani B?:shocked!: Quote
Recommended Posts