akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Bez kości też :cool1: To jakaś mania, przecież może ją prąd kopnąć, nie? I tylko wtedy, gdy włączony jest... Quote
Celina12 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A liże ekran czy cały? Jak tylko ekran-to raczej prąd nie kopnie ale promieniowanie jest szkodliwe....:shake:...może drzemią w niej ukryte talenty aktorskie i koniecznie chce się komuś podlizać????:diabloti: Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ekran sam :evil_lol: Może ona zazdrosna jest, że nie na nia patrzymy?! Gdy to robi, ciągle się nią interesujemy przecież... "gupek"to! Celinko, ona musi byc napromieniowana!!!! To tłumaczy jej nadpobudliwość. Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ale wy beznadziejne jesteście ciotki... wie co dobre, ja też jak nikt nie patrzy tak robie...ekran najsmaczniejszy. i takie ciarki aż przechodzą... :megagrin::megagrin::megagrin: nie próbowałyście to się nie wypowiadać! Quote
Celina12 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No cała Artystka-chce poklasku, podziwiania :diabloti:...a świecić zaczyna???:crazyeye: Ło Panie...Betbet..Ty też???? A co lepsze-telewizor czy monitor???? Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 to zależy...stare monitory sa ok ale to wszystko w laptopach itp. daj spokój... ja chcę wiecej fotek.akucha idz fotografuj. Quote
Celina12 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 O ja mam stary monitor-zaraz skosztuję...:diabloti: Ta-więcej fotek...popieram!!!! Quote
Kasia25 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jak ja wstane teraz od kompa, podejdę przed postać TZta i zaczne lizać ekran telewizora........... Gwarantuje , jutro na dogo mnie nie znajdziecie , raczej w jakimś pomieszczeniu bez klamek. Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Laptopa nie mam :multi: W telewizorze zarcia tez ni ma, ja TVN 24 na okragło mam włączony. Może ona polityków kocha? Ooooo, pan przewodniczący :loveu::loveu::loveu: Jeszcze tylko cmoknę Donka!!! A Ludwisia mogę??? Nie krzycz, będę, bo czuje taka potrzebe, bęc! Quote
Celina12 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Tylko błagam nie liż wtedy gdy są kaczki....:shake:..one stare som... Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ale jakie całuśnie :evil_lol::diabloti: Gabi, tak!!! lekceważą nasza obecnośc, wieje, masz człowieku to zrozumiec i już. Takie są. Quote
brazowa1 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Betbet']z trójmiejskich "wkurzaczy": suczka Husky szuka kawalera:) prawie dwuletnia suczka Siberian Husky szuka kawalera tej samej rasy (moze byc bez rodowodu) .. Dzwonila tydzien temu baba do schronu,bo sie dowiedziala,ze u nas husky,a ona go chce do swojej suczki,jako reprodulktora.Kretynka do kwadratu,moze to ta sama? pewnie tak.Rozmawiala z Millarca.A-a nasz husky odebrany przez wlasciciela. Quote
brazowa1 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 tego nie wiemy,pewnie nie za bardzo,skoro ponad tydzien zajelo mu odszukanie swojego psa. Quote
Betbet Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 a ja chce takie zdjecie kiedy nastepuje "poliz":megagrin: Quote
brazowa1 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 dobrze Betbet,dla Ciebie wszystko. Betbeciku Kochany,przeukochańszy!Ty nawet nie wiesz,ilu ludzi oglada Twoj filmik.Co prawda ja na stronie schronu,go nie widze,ale inni tak i nie wiem o co chodzi. Nasza wolontariuszka,Dominika wziela wczoraj kotke Unie od nas.Nosila sie z zamiarem wziecia zwierzaka od dluzszego czasu,ale zawsze byla przeszkoda.Obejrzala flm i ten filmik przyspieszyl jej decyzje, przeszkody okazały sie do przejscia. Nigdy nie dowiemy sie,ile z naszych zwierzakow zyskało dom,dzieki prezentacji zrobionej przez Ciebie. Krotko mowiac-zostan z nami,dopoty chocby jeden sopocianin bedzie szukał domu. Sa nowe psy w schronie.Ale nie trzeba sie o nie bac-sa mlode,nieduze i chwytliwe.Tylko po jaka cholere w ogole wyladowały w schronie :shake: Quote
Celina12 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 To pytanie , które chyba nas wszystkich nurtuje-po co? dlaczego??:shake: A filmik rzeczywiście chwyta za serce-jak wszystkie rysunki psiaków wykonane przez Betbet..no i teksty Brązowej, Akuszki, Kasi.... Quote
Betbet Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Brązowa!:oops::oops::oops:nie pisz mi takich rzeczy, przestań! filmików będzie więcej jesli kiedys zjawie sie w schronie razem z Tobą i bede mogla porobic fajne zdjecia psiakom. mam swoją wizję...mam pomysły, tego mi chyba nigdy nie zabraknie. Ale to musiałabym kiedyś przyjechać i obgadać z Tobą. Brązowa dobrze by było podmienić wersje filmiku,jest już ta lepsza, wyraźniejsza i jest w niej Killer zamiast antosia: http://pl.youtube.com/watch?v=QCyCi3DZEdE A ile osób ogląda to wiem bo statystyki mam na youtubie;)nie aż takie tłumyyyy heheh. To jest kropelka w morzu potrzeb. chciałabym potrafić pomóc wszystkim, ale się nie da...ile mogę-pomogę. choć na pewno bedę miała okresy odchodzenia bo np wakacje są dla mnie nie do przebrnięcia. właściwie nie mogę wtedy nic robić, bo sama w kieracie... Quote
akucha Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ale poplotkować z ciotkami wieczorkiem to chyba możesz?! :razz: Quote
Betbet Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 nie bardzo...Rodzice pracują tak ciężko, że zdarza nam się tyrać po 17 h na dobę.minimum to 12:( potem człowiek stara się namierzyć łózko i nie paść po drodze... Akucha! poliz ekranu.gdzie jest poliz ekranu! bo inaczej nie uwierzę Quote
akucha Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Szkoda, no ale rodzicom pomagać trzeba. Musze Ci złapać poliza, bo Brazowa obiecała... Quote
akucha Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Poniedziałkowy poliz siatkarski :icon_roc: Agata Mróz, miaaam Libero - mniodzio jest Piłka też niczego sobie Pfoooułpppp, ćmouk, ćmouk... No co??? Betbet, wierzysz? Quote
Kasia25 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nie mogę umieram, buchachacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zapomnę tej fotki u Bercika, jak Ona zjadała frędzle z lampy. To Tolka była, prawda? Quote
Recommended Posts