Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A liże ekran czy cały? Jak tylko ekran-to raczej prąd nie kopnie ale promieniowanie jest szkodliwe....:shake:...może drzemią w niej ukryte talenty aktorskie i koniecznie chce się komuś podlizać????:diabloti:

Posted

Ekran sam :evil_lol: Może ona zazdrosna jest, że nie na nia patrzymy?!
Gdy to robi, ciągle się nią interesujemy przecież... "gupek"to!

Celinko, ona musi byc napromieniowana!!!! To tłumaczy jej nadpobudliwość.

Posted

ale wy beznadziejne jesteście ciotki...
wie co dobre, ja też jak nikt nie patrzy tak robie...ekran najsmaczniejszy. i takie ciarki aż przechodzą...
:megagrin::megagrin::megagrin: nie próbowałyście to się nie wypowiadać!

Posted

Jak ja wstane teraz od kompa, podejdę przed postać TZta i zaczne lizać ekran telewizora........... Gwarantuje , jutro na dogo mnie nie znajdziecie , raczej w jakimś pomieszczeniu bez klamek.

Posted

Laptopa nie mam :multi:
W telewizorze zarcia tez ni ma, ja TVN 24 na okragło mam włączony. Może ona polityków kocha?

Ooooo, pan przewodniczący :loveu::loveu::loveu:

Jeszcze tylko cmoknę Donka!!!

A Ludwisia mogę???

Nie krzycz, będę, bo czuje taka potrzebe, bęc!

Posted

[quote name='Betbet']z trójmiejskich "wkurzaczy":
suczka Husky szuka kawalera:)

prawie dwuletnia suczka Siberian Husky szuka kawalera tej samej rasy (moze byc bez rodowodu)

..
Dzwonila tydzien temu baba do schronu,bo sie dowiedziala,ze u nas husky,a ona go chce do swojej suczki,jako reprodulktora.Kretynka do kwadratu,moze to ta sama? pewnie tak.Rozmawiala z Millarca.A-a nasz husky odebrany przez wlasciciela.

Posted

dobrze Betbet,dla Ciebie wszystko.

Betbeciku Kochany,przeukochańszy!Ty nawet nie wiesz,ilu ludzi oglada Twoj filmik.Co prawda ja na stronie schronu,go nie widze,ale inni tak i nie wiem o co chodzi.
Nasza wolontariuszka,Dominika wziela wczoraj kotke Unie od nas.Nosila sie z zamiarem wziecia zwierzaka od dluzszego czasu,ale zawsze byla przeszkoda.Obejrzala flm i ten filmik przyspieszyl jej decyzje, przeszkody okazały sie do przejscia.
Nigdy nie dowiemy sie,ile z naszych zwierzakow zyskało dom,dzieki prezentacji zrobionej przez Ciebie.
Krotko mowiac-zostan z nami,dopoty chocby jeden sopocianin bedzie szukał domu.

Sa nowe psy w schronie.Ale nie trzeba sie o nie bac-sa mlode,nieduze i chwytliwe.Tylko po jaka cholere w ogole wyladowały w schronie :shake:

Posted

To pytanie , które chyba nas wszystkich nurtuje-po co? dlaczego??:shake:

A filmik rzeczywiście chwyta za serce-jak wszystkie rysunki psiaków wykonane przez Betbet..no i teksty Brązowej, Akuszki, Kasi....

Posted

Brązowa!:oops::oops::oops:nie pisz mi takich rzeczy, przestań!

filmików będzie więcej jesli kiedys zjawie sie w schronie razem z Tobą i bede mogla porobic fajne zdjecia psiakom. mam swoją wizję...mam pomysły, tego mi chyba nigdy nie zabraknie. Ale to musiałabym kiedyś przyjechać i obgadać z Tobą.
Brązowa dobrze by było podmienić wersje filmiku,jest już ta lepsza, wyraźniejsza i jest w niej Killer zamiast antosia:

http://pl.youtube.com/watch?v=QCyCi3DZEdE

A ile osób ogląda to wiem bo statystyki mam na youtubie;)nie aż takie tłumyyyy heheh.

To jest kropelka w morzu potrzeb. chciałabym potrafić pomóc wszystkim, ale się nie da...ile mogę-pomogę. choć na pewno bedę miała okresy odchodzenia bo np wakacje są dla mnie nie do przebrnięcia. właściwie nie mogę wtedy nic robić, bo sama w kieracie...

Posted

nie bardzo...Rodzice pracują tak ciężko, że zdarza nam się tyrać po 17 h na dobę.minimum to 12:( potem człowiek stara się namierzyć łózko i nie paść po drodze...

Akucha! poliz ekranu.gdzie jest poliz ekranu! bo inaczej nie uwierzę

Posted

Poniedziałkowy poliz siatkarski :icon_roc:

Agata Mróz, miaaam

Libero - mniodzio jest

Piłka też niczego sobie

Pfoooułpppp, ćmouk, ćmouk...

No co??? Betbet, wierzysz?