Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Celina12']Wiesz-ja miałam kiedyś super szefa.....można było z Nim wsio....[/QUOTE]

Celinka się rozszalała. :evil_lol:

Akucha na czole jak na czole. Ja tam proponuję inną cześć ciała. :diabloti: Będzie mógł robić jako tatuaż. :evil_lol:

Posted

Ciotki,Wy madre to mi powiecie.czy jak robie fotki np:na wystawie psow,w schronisku,u hodowcy,w salonie pieknosci dla psow,to to sa moje fotki,czy wystawcow? czy ktokolwiek moze mi robic problemy z powodu ich publikacji?Fotki moje,z mojego aparatu.

Posted

Wiolu, fotki Twoje, jesli widzieli, że foty robisz, to nic sie nie bój.

Tu stronki z niesmiertelnikami, jest wiecej, ale nie mam czasu szukac, wybieram adresówki :lol::

[url]http://www.allegro.pl/item321384356_niesmiertelnik_grawerowany_niesmiertelniki.html[/url]
[url]http://www.allegro.pl/item324390809_niesmiertelnik_u_s_komplet_z_wybiciem_.html[/url]
[url]http://www.allegro.pl/item324522340_niesmiertelniki_grawer_zdjecie_niesmiertelnik.html[/url]

Posted

I co z tymi nieśmiertelnikami???? Zakupione-znaczy zamówione???:lol:

Zawsze mówiłam ,że moje jamniki nie kopią-pamiętasz Akuszko???

Wczoraj załapałam dwóch Przestępców na kopaniu...na środku trawnika

[IMG]http://images33.fotosik.pl/168/8a37fb26b1134f44med.jpg[/IMG]

:angryy: :diabloti:

[IMG]http://images31.fotosik.pl/168/793b8a12b437f798med.jpg[/IMG]

Posted

poswiece, jesli tylko moge sie przydac i bede umiala cos zrobic to jasne. musisz mi przedstawic plan, jak tylko wroce do domu moge sie brac do roboty....tzn jutro:P

Posted

ciotki zrobmy burze mozgow!Chodzi o teksty i dobor fotek.i chwytliwy tytul,zeby kazdy zobaczyl.Cos w stylu:"planujesz szczeniaki? ten film jest tu wlasnie dla Ciebie."
i fotki,duzo fotek szczylkow,schroniskowych i nieschroniskowych,przetykanych zdjeciami psow schroniskowych.Np Mars i tekst: "11 lat w schronisku,kiedys byl slodkim i malym pieskiem" i slodki szczeniak w stylu a la mars.Zeby ludzie wiedzieli,ze za kazdym psem,tory jest w schronisku jest odpowiedzialnych dwoch ludzi:ten kto rozmnozyl i ten kto porzucil.I ten pies-smiec z Lasu k/Kolbud i tez fotka:"kiedys maly i slodki,chetni znalezli sie szybko..."
i fotki tych a la rasowych,bokserow,sznaucerow i informacja,ze tylko psy rodowodowe nie zapelniaja schronisk,rodowod zapewnia im godziwe zycie i ochrone.
a na sam koniec,niech bedzie prosba....o te cholerne oznakowanie psow,nikogo nie kosztuje napisanie psu nr telefonu dlugopisem na obrozy.A ratuje to psu zycie.Na 100 psow przybywajacych do sopockiego schronu,tylko jedne ma identyfikator lub chipa.Tylko jeden pies mial myslacego wlasciciela.
Chcialabym pozyczyc pare fotek z innych niz moje watkow.poprosze Oktawie o fotki krzyczkowe.
a jak ktos bedzie chcial zobaczyc,czy po sterylce psy nie tyja,to ja moge dac fotki mojej suki :p

dobra,czekamy na dalsze pomysly,zrobmy to,mamy swietna rezyserke,zdolna i chetna do pomocy! moze w czyims ptasim mozdzku zagosci refleksja?????

jezeli zjade taka piramide pokazujaca ile z jednej pary psow moze byc psow w ciagu roku,to fajnie byloby pokazac,to podobno robi na bani.

Posted

[quote name='brazowa1']a jak ktos bedzie chcial zobaczyc,czy po sterylce psy nie tyja,to ja moge dac fotki mojej suki :p
[/quote]

moje też nie utyły i ... chłopaki też nie utyli - bo u mnie sprawiedliwie wszyscy poszli pod nóż :cool3:

Posted

[quote name='akucha']Aaaaa, musicie mi to robić :placz: Tylko moje tłuste wieprzaki...
Ja nawet pomyślałam, że Maupy to tez linię trzymają :cool3:[/quote]
Nie tylko Twoje, jakbym dała zdjęcie mojego bezjajeczne, to się może jeść odechcieć. Notorycznie jest za gruby:evil_lol::evil_lol:

Posted

Szukam tej piramidy, tez mi utkwila w pamieci , ale znalezc nie moge. W kazdym razie takie np. zdanie wynalazlam na stronie spay USA :
"W ciagu 6 lat jedna niewykastrowana suka i jej potomstwo rozmnoza sie do ilosci 67.000 psow" Nie wiem jak to liczyli - na wypadek gdyby jakis sceptyk zechcial drazyc- ale szukam dalej.

Posted

To dawaj fotkę!!!! :multi: My kochamy tłusciątka wszelkie!

Neloniku, to szokujące :crazyeye: O kotach jeszcze poszukaj, tu statystyki jeszcze wyższe będą.

Posted

"proszę o przywilej nie przychodzenia na świat ... ...nie przychodzenia na świat póki moje ciało nie będzie cenne,
a człowiek nie przestanie go maltretować, ponieważ jest bezwartościowe i liczne..."
zgarnelam ze strony OTOZu

Posted

Znalazłam kiedyś w sieci:

[I]Psia modlitwa do człowieka[/I]
[B]Moje życie trwa 10-15 lat. Każde rozstanie z Tobą zadaje mi ból. Zastanów się zanim mnie sobie sprawisz. [/B]
Daj mi trochę czasu na zrozumienie, czego ode mnie wymagasz.
Obudź we mnie zaufanie - jest mi potrzebne do życia.
Nigdy nie gniewaj się na mnie zbyt długo i nie zamykaj mnie za karę. Ty masz swoją pracę, przyjemności i przyjaciół - ja mam tylko Ciebie
Porozmawiaj ze mną czasami. Nawet jeśli nie do końca rozumiem Twoje słowa, rozumiem głos który do mnie mówi.
Wiedz, że nigdy nie zapominam, jak mnie traktowano.
Zanim mnie uderzysz, pomyśl, że moje szczęki z łatwością mogą zmiażdżyć Twoją dłoń, a jednak tego nie robią.
Zanim złajasz mnie, że jestem "nieposłuszny" lub "leniwy" podczas wykonywania pracy, pomyśl, że może ciąży mi nieodpowiednie pożywienie, że może zbyt długo przebywałem na słońcu, lub że moje serce jest zmęczone.
Otocz mnie opieką, gdy będę stary - Ty również pewnego dnia się zestarzejesz.
Bądź przy mnie w każdej trudnej chwili. Nigdy nie mów: "Nie mogę na coś takiego patrzeć", lub "niech to się stanie podczas mojej nieobecności". Kiedy jesteś przy mnie wszystko staje się łatwiejsze
Autor nieznany.

Posted

O właśnie....przywilej....

może dać zdjęcia maluszków i napisać...pozwoliliście nam przyjść na świat po to , by......od razu pozbawiać nas życia???.....wyrzucić na śmietnik??....zabrać jak zabawkę a potem oddać na poniewierkę???....

i tak można wymieniać..popierając zdjęciami-tylko,że zdjęcia...no właśnie-musiałyby być drastyczne :-(

Sama nie wiem-pewnie macie lepsze pomysły...:oops:

Posted

Moze to na jakąś końcówkę się przyda. Podobnom w katolickim kraju zyjemy...

fragment z Biblii:
"Jeśli chodzi o was, zwierzęta ziemi, które cierpiałyście z winy człowieka, nadejdzie dzień, w którym przygotuję wielkie święto , wielki bankiet w niebie i będziecie się radować w obecności Boga"

Posted

Z sieci materiały Stowarzyszenia ARKA ;):

[I]Niemal każdy kocha małe, przeurocze pieski i kotki. Ale wiele osób przestaje się nimi interesować, kiedy dorosną.[/I]

[I]Odpowiedzialny opiekun :

nie dopuszcza do rozmnażania swoich podopiecznych, by nie przyczyniać się potem do tragedii zwierząt niechcianych. Odpowiedzialny opiekun jeśli nie zamierza używać swojego czworonoga do celów hodowlanych, powinien go poddać zabiegowi sterylizacji/kastracji. Zabieg ten jest normą we wszystkich cywilizowanych krajach oraz najskuteczniejszą metodą unikania niepotrzebnego przychówku.[/I]