Kasia25 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Betbet tutaj masz link, do klinik biorących udział w tegorocznej akcji. [url]http://www.arkastrefa.fora.pl/spis-klinik-bioracych-udzial-w-akcji-sterylizacji-2008,22/2008-wojewodztwo-pomorskie,241.html[/url] Quote
Betbet Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Kasiaaaaaaaaa wielkie dzieki!!!! Akucha nie uwazasz ze trzebaby to wrzucic na trojmiejskie?taka informacje o tym?bo ludzie nie wiedza.... Quote
akucha Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Niezła myśl!!!! Wrzucaj, razem z linkiem od Kasi! Quote
Betbet Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 poszło.pewnie jakies bzdury popisalam jak to ja :p dlatego liczylam ze Ty jako bardziej oświecona wrzucisz no ale trudno;) Quote
akucha Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nie bądź taka skromna :eviltong: Czytałam, wszystko gra, edukacja super!!! A niby w czym ja taka oświecona? :evil_lol: Właśnie dziś sobie uświadomiłam, że moje krokodyle adresówek nie mają :-o Quote
Celina12 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jak to Ciotka Brązowa przeczyta....:evil_lol::evil_lol:...tylko ja nie wiem czy rzeczywiście krokodylom trza adresówek....:diabloti:...kto tam pod wodą czytać będzie.... Quote
Betbet Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 szewc bez butów chodzi!!! ja ostatnio uświadamiałam pare osób jeśli chodzi o adresówki (tak tak przez Was jestem nienormalna jeszcze bardziej) i komentarze były jednoznaczne: "o kurde...nie wpadłabym na to.super, takie proste a jakie mądre" bo ostatnio coś masowo moim znajomym psy giną:shake:narazie odnalazły się w 50% . a tutaj dla mnie to każdy jest oświecony, bo zdaję sobie sprawę z tego że w sumie mało wiem o zwierzętach. edukuję się namiętnie i w tempie ekspresowym ale to wciąż mało. adresówka musi być dla mojego kochanego Chupa-chupsa!(żeby nie pisać lizaka...) bo skąd nasze biedne siatkarki będą wiedziały kto się im podlizuje?;)))) Quote
akucha Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Oj ciotki :megagrin::megagrin::megagrin: Oberwę, to bankowo!!! Ale ja je na smyczy do ogrodu wyprowadzam, tam ogrodzone wszystko i do domu tez na uwięzi idą. Ale kupię!!!!! Ino muszę do miasta pojechać :oops: Betbet Chupa-chups i Pynia leżą naprzeciw siebie i wdychają srodze. Belkę im wywieźliśmy i one pogrążyły się w smutku wielkim. Koniec gonitw, podkradania wzajemnego, szalonego szczekania. W domu zacichło, aż strach. A przeciez Belek tylko polegiwał i jednym okiem łypał... Quote
Celina12 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Przypominało mi się ,że jak z siostrą byłyśmy małe i chorowałyśmy Rodzice wywozili nas do Babci-więcej tam siostra jeździła-jej jak ja Jej zazdrościłam.... Może wszystkie TSY trzeba by było wywieźć ????:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 no nie, AKUCHA!Pies bez adresowki nie moze przekroczyc progu domu! Jak nie ma adresowki,to przed kazdym spacerem sie poprawia nr telefonu napisany na obrozy.No,zebys sie tak pod moim bokiem sie uchowała???:niedowia: Quote
brazowa1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 ja najchetniej nr telefonu bym Sadze na boku wypaliła-na stale i nie zgubi i widoczne. Quote
Kasia25 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Wiecie co, była u mnie CHrześniaczka, zakochana w pieskach, czteroletnia... I nie mam żadnej obrozy, żadnej w kieszonce wyniosła sztuk dwie! Ale po co? Quote
Bila Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pewnie chciała iść w nich jutro do przedszkola:cool3::cool3:. Taka oryginalna dziecięca biżuteria Quote
brazowa1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 dziecko ma iskre boza,psiara z niej bedzie :) juz psie gadzety zbiera Quote
Kasia25 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Z tą biżuterią, to by nawet pasowało:evil_lol: Ale moja sunia teraz naga na dwór musiała wyjść Quote
brazowa1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 kolejna...no.Chcecie mnie wykonczyc. kolejne przykazanie mafijne:rewidowac dzieci opuszczajace dom. Quote
Maupa4 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='brazowa1']ja najchetniej nr telefonu bym Sadze na boku wypaliła-na stale i nie zgubi i widoczne.[/quote] ja to już mam schizę na tym punkcie - w obrozach zawsze, adresówki przyczepione - te grawerowane, żeby było widac że to adresówka, na obrożach dodatkowe adresówki z odblaskiem (z napisem - "mam czipa"), no - oczywiście - chip, na spacer na "sznurku" czyli smyczy i dalej kombinuję jak ich jeszcze poznaczyc ...:hmmmm: Quote
akucha Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='brazowa1']ja najchetniej nr telefonu bym Sadze na boku wypaliła-na stale i nie zgubi i widoczne.[/quote] Ale pojechałaś :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :eek2: Czytelnicy-tajniacy to sobie o Was pomyślą! Pierwsza nawiedzona - Brązowa, a zaraz za nią Maupa :evil_lol: No pracowac przez nie nie mogę, nie wolno tak śmiać się w pracy :mad: Quote
Celina12 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :crazyeye::crazyeye:-nie wolno śmiać się???? Nawet z szefa????:diabloti: Ło Panie-jacy tajniacy....mam sie już bać????:evil_lol::evil_lol: Quote
akucha Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Celinko, z szefa???? :niedowia:, próbowałas kiedyś? Tajniacy, to niezalogowani czytacze dogo, pełno ich, nawet w tej chwili. Ciotki, widziałam na allegro takie nieśmiertelniki-identyfikatory dla ludzi. Dla kobiet to one niczego sobie, bizuteruja :razz: Jak juz pynio-prosiaki zaopatrzę, to sobie też kupię! A może lepiej telefon na czole wypalić? Quote
Celina12 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Wiesz-ja miałam kiedyś super szefa.....można było z Nim wsio.... Quote
brazowa1 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 ależ Celinko :oops: Akuszko,a daj namiary na te stronke. na temat wypalenia sobie nr telefonu na czole,to nie wiem ,co powiedziec Quote
Recommended Posts