Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkło Kontaktowe tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: razem beczymy ze smiechu.

Gabi, no coś Ty??? Inni wiecznie jęczą, to my też :lol, to modne ostatnio, a my nienasycone. Bieda panie, trzeba kombinować.

Posted

Akucha, jakie Ty masz piękne psiuty, dlaczego ja dopiero teraz tu trafiłam:loveu:. Dobrze, że u Małpy coś wkleiłaś... i tak sobie tu latam, wchodzę patrzę, no mniodzio

Posted

Cioteczki, Tolka w pas się kłania, a zadowolona!!! :lol:

Witamy ciocię Bila :multi:

Kasiu i Gabi, Pynia jest zaborcza, ale nie jest zgredówa. Ona kocha swoją rodzinkę i dzieli się sprawiedliwie, nawet, jeśli potem znowu podkrada :evil_lol:
Sasiedzi ani mili, ani wyględni. Na ich foty nic bym - poza pustymi flaszkami - nie nazbierała.
Wolimy zbierać na pyniowe kości!!!

Posted

helooooooou. mam pytanie do zorientowanych. sterylizacja dużego psa. ile to moze kosztowac? gdzie suzkać w Trojmiescie najtaniej i dobrego weterynarza? ktory nie opowiada o komplikacjach po sterylkach. ktory nie rozkazuje najpierw rozmnozyc suczki. jest bardzo konkretna dziewczyna, ktora chce zrobić sterylke po moich apelach, ale nasłuchała sie cudów...

Posted

w dniu sterylizacji to 200 zeta,chyba juz taniej nigdzie i nigdy nie bedzie.
normalnie za duza suke licz 400-500 zeta.Ale to tez zalezy od weta.

ja polece Firlej.Neloniku,Ty na pewno masz namiary na jej nowy gabinet.

Posted

nie, nie od husky. od miksa owczarko-dogowatego. matko nie wiedzialam ze sterylki duzych suk sa taie drogie, to ja sie nie dziwie ludziom ze nie sterylizuja...

a ten dzien to nie jest jakos niebawem?