Celina12 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Coś jednak w tym jest chyba..Toluniu siatkarki jak najbardziej są ok...tylko błagam-uważaj na polityków i niektóre reklamy :evil_lol: Quote
akucha Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Reklam nie ogląda, ona niepełnoletnia jeszcze :diabloti: Quote
Celina12 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 :evil_lol::evil_lol:....a Szkło Kontaktowe ogląda????? Quote
akucha Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Szkło Kontaktowe tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: razem beczymy ze smiechu. Gabi, no coś Ty??? Inni wiecznie jęczą, to my też :lol, to modne ostatnio, a my nienasycone. Bieda panie, trzeba kombinować. Quote
Celina12 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No Pynia u mnie też ma skarpetę....:diabloti: Quote
Betbet Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 o nieeeeeeeeee co za prezeeeeeeeeeeent:) super:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:jestem zakochana Quote
akucha Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 W tej paskudzie???? Z nią nawet TV nie można ogladać... To męczydusza jest! Jęczy, zawodzi, wzdycha okrutnie.... CZUB!!! Quote
Celina12 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Myślałam ,że męczytv jest.....a ,że zakochana Cioteczka jest-nie dziwię się-wiele osób w Twoich Dziewczynkach sie kocha :loveu: Quote
akucha Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No na odległośc to takie uczucie dokuczliwe nie jest :evil_lol: Quote
Celina12 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ona tak bez przerwy zawodzi???? Przecież śpi.....lizańsko odstawia....:evil_lol::evil_lol: Tatusia budzi....z Pynią gada...dokucza Beluni.... Quote
Kasia25 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ja bym tam jeszcze sąsiadom foty porobiła i na nich zbierała, jeżeli oczywiście są mili:p Quote
Bila Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Akucha, jakie Ty masz piękne psiuty, dlaczego ja dopiero teraz tu trafiłam:loveu:. Dobrze, że u Małpy coś wkleiłaś... i tak sobie tu latam, wchodzę patrzę, no mniodzio Quote
akucha Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cioteczki, Tolka w pas się kłania, a zadowolona!!! :lol: Witamy ciocię Bila :multi: Kasiu i Gabi, Pynia jest zaborcza, ale nie jest zgredówa. Ona kocha swoją rodzinkę i dzieli się sprawiedliwie, nawet, jeśli potem znowu podkrada :evil_lol: Sasiedzi ani mili, ani wyględni. Na ich foty nic bym - poza pustymi flaszkami - nie nazbierała. Wolimy zbierać na pyniowe kości!!! Quote
Betbet Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 helooooooou. mam pytanie do zorientowanych. sterylizacja dużego psa. ile to moze kosztowac? gdzie suzkać w Trojmiescie najtaniej i dobrego weterynarza? ktory nie opowiada o komplikacjach po sterylkach. ktory nie rozkazuje najpierw rozmnozyc suczki. jest bardzo konkretna dziewczyna, ktora chce zrobić sterylke po moich apelach, ale nasłuchała sie cudów... Quote
brazowa1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 w dniu sterylizacji to 200 zeta,chyba juz taniej nigdzie i nigdy nie bedzie. normalnie za duza suke licz 400-500 zeta.Ale to tez zalezy od weta. ja polece Firlej.Neloniku,Ty na pewno masz namiary na jej nowy gabinet. Quote
brazowa1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 cholera,jakie to piekne. [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=Ele36V1_ECU&feature=related[/URL] Quote
akucha Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ano piękne!!! I łączy Twoje dwie pasje językowe ;) Quote
Betbet Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 nie, nie od husky. od miksa owczarko-dogowatego. matko nie wiedzialam ze sterylki duzych suk sa taie drogie, to ja sie nie dziwie ludziom ze nie sterylizuja... a ten dzien to nie jest jakos niebawem? Quote
Recommended Posts