akucha Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Wiolu, a dlaczego oni persy strzygli??? Quote
Betbet Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 heh to tak jak mojej Jadzi. wet powiedział że nigdy nie widział tak spokojnego kota Quote
akucha Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No mój też... Ech, szkoda Jadzi :-(:-(:-( Quote
brazowa1 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='akucha']Wiolu, a dlaczego oni persy strzygli???[/quote] nie wiem. wg mnie jak sie bierze dlugowlosego,to nie po to,zeby go potem golic. Quote
akucha Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Własnie. Może zapuścili i kołtuny sie porobiły? Quote
akucha Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No rzeczywiście beztroscy ludzie. A potem będzie lament, bo kotecka coś zjadło :shake: Co to jest OE? :roll: Quote
akucha Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 O rety, Gabi, trzeba cos wymyslić. Może zostawić mu jedzenie za siatką? Albo obfocic i dac ogłoszenia? Quote
akucha Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nooo, to fajna sąsiadka :evil_lol: Nie trzeba radia ani telewizji. To może kocisko rzeczywiście towarzyskie i ciekawskie jest a nie bezdomne. Patrzę na Korę i powiem szczerze, że ona nie wyglada na krwiożerczą bestyję. Absolutnie! Quote
brazowa1 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 na leniwa bestie wyglada,na krwiozercza nie. Quote
akucha Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [B]Ciotki, głosowałyście już na Krakvecie??? Zalogujcie się niealogowane, pomózmy Greven!!! Ona już drugi raz przegrywa dzieki konkurencji z dogo :shake: Nie ma nawet karmy dla zwierzaków...[/B] [B][COLOR="Red"]POMOC POTRZEBNA!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B] Quote
Betbet Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 akucha ja robie co moge. na kilkunastu forach, stronach z ogloszeniami dawalam wiesci, rozsylam do roznych organizacji apele,znajomych.. Quote
akucha Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Betbet :lol:, czytałam, rycerz z Ciebie dzielny. Ja to ciotek-leniwców, wiesz, do sumień uderzam :roll: Quote
akucha Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Pamiętacie go??? [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/165/b1ebeed2416d8efe.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/156/e8bfc83aab6c8a23.jpg[/IMG][/URL] W domku siedzi!!!!!!!!!!!! Jejejejejjj! Brazowa napisała mi wczoraj, ze jego Pani wyszła ze szpitala i zabrała dziadziusia do domku! Hurrra!!!! Quote
Betbet Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 to skad je masz? jeju ja juz nie moge...nie mam sil..caly dzien masakrycznej walki o pro equo powaliło nas z ksenką Quote
nelonik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 To moze ja szybko powiem co wiem. Ten biedny maly dziadek przyszedl w sobote razem z 3 kotami od opiekunki ktora zabrali do szpitala. Morelowy to Koks, 7 lat, na boksie ma napisane ze wbrew pozorom jest agresywny. A to stworzenie grzywiaste to nie wiem kto. Quote
akucha Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 To sopociaki, dostała link do albumu od cioteczki Nelonik :lol: Betbet, tak trzeba, bo na dogo liczyć nie można :shake: Quote
akucha Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Zobaczcie :angryy:: [url]http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=1034606[/url] Idę się utopić... Quote
brazowa1 Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 to biale,slepawe,to pieseczek pani,ktora jest w szpitalu,trafil razem z trzema kotami.Starsza pani bardzo dbala o swoje zwierzaki,zapewnila im opieke znajomej,ktora przychodzila zabrac psa na spacer,posprzatac i nakarmic.Ale steskniony pies wyl nocami (wiecie,takie tam gluche,ciche wycie staruszka),sasiedzi wezwali policje i kazali zabrac psa do schronu.Wylamano drzwi,zabrano psa i koty (dwa pozostale skryly sie tak,ze policja nawet nie zauwazyla,ze tam sa) Rudy "pudlowaty" (wcale nie pudlowaty),to bardzo zwichrowany pies,ulubieniec Millarcki.Generalnie nie zawracajmy sobie nim glowy,bo strach go komus wydac,a jedyna osoba,ktora moze go wziac jest Millarca i Ona doskonale z tego zdaje sobie sprawe. Millarca po wielu adrenalinowych scenach,gdy ktos wkladal paluchy do rudego Koksa (pies sprawia pozory bardzo przyjaznego),napisala mu kartke "UWAGA! WBREW POZOROM PIES BARDZO AGRESYWNY" Wychodzi z nim pani Iza (mimo kilkakrotnych atakow na nia) i Millarca (zawsze w kagancu).Brzmi to strasznie,ale wiecie,jak sie go nie dotyka,to Koks jest bardzo....posłuszny.Tylko nie mozna dotykac i kucac przy nim.Takie psy nalezaloby usypiac,ale skoro mu sie pofarcilo i ma dwie opiekunki.... Gruby zaroslak z mala glowa to Piko,znany Wam ze stronki schronu,tylko tutaj w okrywie zimowej. Quote
akucha Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tak myślałam, że on jaby Pikowaty, ale że aż taką ma okrywę :-o Ciotki, Piko to moja kolejna słabość schroniskowa - on z pyniowatych, podobnie jak Kanapa. Krótkie nóżki, dalej wiecie... Trzeba go wystawić. Czy staruszek na przechowaniu w schronie? Czy wystawiać? Cudny taki, kurdę, podli Ci sąsiedzi. Jak mogli... :-( Tam były fotki kotów-smutasków, to pewnie te kociaki od staruszka. Quote
Betbet Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 akucha w sprawie tamtego ogloszenia bede byc moze oficjalnie do goscia dzwonic jako straz dla zwierzat... najpierw niby ze mam takiego pieska, ale musze porozmawiac z szefową Quote
akucha Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 :multi:Dzięki! Widziałam dziś, że tam byłaś!!! Palant kompletny, sunia albo schroniaskowa, albo chce się jej pozbyć, stąd takie zakamuflowane zdjęcie. Wyprowadził mnie wczoraj z równowagi. Quote
Betbet Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 :placz::placz::placz::placz:Jadzia nie wraca.... Quote
Celina12 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ale się stęskniłam za WAMI Akuszko...zdjęcia cudne...a Belcia jak się czuje??? Co to za choróbsko się Jej trzyma...:shake: A co z Jadzią, uciekła??? Chyba coś nie doczytałam...te zaległości na dogo po powrocie... Quote
Recommended Posts