Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nooo, to fajna sąsiadka :evil_lol: Nie trzeba radia ani telewizji.
To może kocisko rzeczywiście towarzyskie i ciekawskie jest a nie bezdomne.
Patrzę na Korę i powiem szczerze, że ona nie wyglada na krwiożerczą bestyję.
Absolutnie!

Posted

[B]Ciotki, głosowałyście już na Krakvecie??? Zalogujcie się niealogowane, pomózmy Greven!!! Ona już drugi raz przegrywa dzieki konkurencji z dogo :shake: Nie ma nawet karmy dla zwierzaków...[/B]

[B][COLOR="Red"]POMOC POTRZEBNA!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]

Posted

Pamiętacie go???

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/165/b1ebeed2416d8efe.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/156/e8bfc83aab6c8a23.jpg[/IMG][/URL]

W domku siedzi!!!!!!!!!!!! Jejejejejjj!
Brazowa napisała mi wczoraj, ze jego Pani wyszła ze szpitala i zabrała dziadziusia do domku! Hurrra!!!!

Posted

To moze ja szybko powiem co wiem. Ten biedny maly dziadek przyszedl w sobote razem z 3 kotami od opiekunki ktora zabrali do szpitala. Morelowy to Koks, 7 lat, na boksie ma napisane ze wbrew pozorom jest agresywny. A to stworzenie grzywiaste to nie wiem kto.

Posted

to biale,slepawe,to pieseczek pani,ktora jest w szpitalu,trafil razem z trzema kotami.Starsza pani bardzo dbala o swoje zwierzaki,zapewnila im opieke znajomej,ktora przychodzila zabrac psa na spacer,posprzatac i nakarmic.Ale steskniony pies wyl nocami (wiecie,takie tam gluche,ciche wycie staruszka),sasiedzi wezwali policje i kazali zabrac psa do schronu.Wylamano drzwi,zabrano psa i koty (dwa pozostale skryly sie tak,ze policja nawet nie zauwazyla,ze tam sa)

Rudy "pudlowaty" (wcale nie pudlowaty),to bardzo zwichrowany pies,ulubieniec Millarcki.Generalnie nie zawracajmy sobie nim glowy,bo strach go komus wydac,a jedyna osoba,ktora moze go wziac jest Millarca i Ona doskonale z tego zdaje sobie sprawe.
Millarca po wielu adrenalinowych scenach,gdy ktos wkladal paluchy do rudego Koksa (pies sprawia pozory bardzo przyjaznego),napisala mu kartke "UWAGA! WBREW POZOROM PIES BARDZO AGRESYWNY"
Wychodzi z nim pani Iza (mimo kilkakrotnych atakow na nia) i Millarca (zawsze w kagancu).Brzmi to strasznie,ale wiecie,jak sie go nie dotyka,to Koks jest bardzo....posłuszny.Tylko nie mozna dotykac i kucac przy nim.Takie psy nalezaloby usypiac,ale skoro mu sie pofarcilo i ma dwie opiekunki....

Gruby zaroslak z mala glowa to Piko,znany Wam ze stronki schronu,tylko tutaj w okrywie zimowej.

Posted

Tak myślałam, że on jaby Pikowaty, ale że aż taką ma okrywę :-o
Ciotki, Piko to moja kolejna słabość schroniskowa - on z pyniowatych, podobnie jak Kanapa. Krótkie nóżki, dalej wiecie... Trzeba go wystawić.

Czy staruszek na przechowaniu w schronie? Czy wystawiać? Cudny taki, kurdę, podli Ci sąsiedzi. Jak mogli... :-(
Tam były fotki kotów-smutasków, to pewnie te kociaki od staruszka.

Posted

akucha w sprawie tamtego ogloszenia bede byc moze oficjalnie do goscia dzwonic jako straz dla zwierzat...
najpierw niby ze mam takiego pieska, ale musze porozmawiac z szefową

Posted

:multi:Dzięki! Widziałam dziś, że tam byłaś!!!
Palant kompletny, sunia albo schroniaskowa, albo chce się jej pozbyć, stąd takie zakamuflowane zdjęcie.
Wyprowadził mnie wczoraj z równowagi.

Posted

Ale się stęskniłam za WAMI Akuszko...zdjęcia cudne...a Belcia jak się czuje???

Co to za choróbsko się Jej trzyma...:shake:

A co z Jadzią, uciekła??? Chyba coś nie doczytałam...te zaległości na dogo po powrocie...