Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się dezynfekuję przed podaniem każdych kropli. Już mi się tak ręce trzęsą, że nie mogłam dziś podać maści. Trzeba ją wsunąć pod dolną powiekę, a oko boli, pies piszczy i szarpie.
Póki co nic nie cieknie. Wczoraj, na własną rękę, podałam krople przeciwbólowe :roll: Przynioslo to ulgę, mogłam później podać inne leki.
Ta niebieska błona na oku podeszla takimi czerwonymi wybroczynami.
Dziś oko nie takie bolesne, alle bardziej mętne... Sama nie wiem. Do Olsztyna do weta pojadę, to mi powie, że musze konsultować z Garncarzem. U Garncarza trzeba być zarejestrowanym.
Będę dzwonić. Może to nic strasznego.
Odstawiliśmy (zgodnie z rozpiską) atropinę, a ona wzmacniała naczynia krwionośne, może to przez to?
Belka znowu całą noc łaziła...

Posted

O rety, kiedyś musiałam Gizmowi wkładać jakąś maść w oko, straszne to było.
Belka!!!!! Uspokój się, Pańcia Cię kocha, nie musisz zwracać na siebie uwagi choróbskami.

Posted

A wiesz, mój Wiewiór grzeczny, tej to można wszystko zrobić; kropelki - proszę bardzo, uszka - bardzo chętnie, pazurki mówisz- masz.
Belek tez grzeczny, ale jak płacze, to ja wymiękam i ze strachu nic nie wychodzi :roll:

Posted

I co? Dlaczego oddają
Ja wczoraj wysłałam link do Olenki z prośbą, aby podrzuciła go cioteczkom od bokserów.
Też się zakochałam okrutnie.

Zaraz ci pewnien mod punkty przyzna za podpis. Miałaś już z nim watpliwą przyjemność...

Posted

ee no w watku jest opisane dlaczego oddaja i faktycznie ni wyglada to na taki bezsensowny powod...
jakos...nie wiem czemu jak z reguly na wszelkie tlumaczenia reaguje gniewem i wzburzeniem to tu tak nie bylo...

a co do podpisów itp. mam dosyc.caly swiat ma avatary i podpisy jakie chce tylko ja nie mogeeee