Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iwanka']wiec moze ja go wezme na stałe?[/QUOTE]

Iwanka, to byłoby super.Tak dla sprawdzenia, czy zgodziłby się z Twoim zwierzyńcem, może faktycznie, lepiej DT.Sprawdzisz Kubunia na inne psy, koty, dzieci ...Zawsze przecież i w każdej chwili możesz go adoptować.Jak możesz, to podaj mi na PW swoją komórkę.Mam jedno pytanie.Chodzi o tą wizytę.

Posted

[quote name='Szarotka']I jak tam maluszek ??[/QUOTE]

Maluszkowi szykuje się super domek.Na razie ciiiiii, lepiej nie zapeszać , a nóż domek zmieni zdanie ;):eviltong::evil_lol:Rozmawiałam z domkiem i wszystko brzmi wspaniale.Szukamy teraz osoby do wizyty.Kubusiu masz farta, chłopaku.

Posted

Iwanko masz tylko sunię tak?
Oj Kubuś to sunie kocha. Dzisiaj nam z terenu schroniska pobiegł do suni, która wracała ze spaceru i chciał się bawić.:)

Ale oczywiście trzeba sprawdzić, więc DT będzie najlepszym rozwiązaniem.:)

Posted

To jest moja sunia wyglada groznie ale to jest kochany slodziak a moj maz dzis w nocy stwierdzil ze to nie pies a czlowiek:D:D:Dhihihi spi sobie smacznie i chrapie okradli by nas a ona by sie znami obudzila zdiwiona i "co sie stalo"???(oczywiscie to zarty) ale ona ma "swojego" kota takiego przyjaciela fotek jego niemam niestety ale jak zrobie to wzuce:) wiec Kubeczek musialby zaakceptowac liczna rodzinke..:)

Posted

moje kubeczki moja ksenka tez tak hasa na sniegu jak tylko na dwor wychodzi:) beda sie dobrze bawili razem. najfajniejsze jest to ze moj futrzaczek jest nauczony tego ze wie ze jest wieksza niz inne pieski i panuje nad soba w kontaktach z pieskami.