Bea1 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [*] [*] [*] dla kochanej Mureczki:-(..na pewno biega radośnie z "moją" Majeczką za TM..ale wiem Amisiu jak to boli:calus: Quote
AMIŚKA Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Tak Beatko boli i to bardzo,nie wiedzialam ,że aż tak bardzo:-( .Chociaż biegają po domu dwie jamnisie . Ale Murka byla przytulanką ,ze względu na wadę serca byla spokojniejsza,cicha i przytulna ,ona stale pchala sie na ręce i uwielbiała sie przytulać .. siadam i mam puste ręce ... nie ma Murci...:-( ['][']['][']['][''] Quote
AMIŚKA Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 MURECZKO-MINĘLY JUZ CZTERY MIESIĄCE JAK CIEBIE NIE MA BIEGASZ ZA TĘCZOWYM MOSTEM A DZIŚ DOŁĄCZYŁ DO CIEBIE PCHEŁ['][']['] SYNEK LUNY, miał zaledwie pięć miesięcy opiekuj się nim proszę Quote
Bea1 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Świeczka Pchełka zgasła:( ale jestem pewna, że biega radośnie z Mureczką i Majeczką po zielonych łąkach. Opiekujcie się malcem jamnisie kochane. Dla Mureczki i Pchełka Quote
szajbus Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Biegajcie psie ANIOŁECZKI po soczystych łąkach za Tęczowym Mostem Quote
agiza Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Będziecie Zawsze W Naszych Sercach. Ciężko Nam Bez Ciebie , Paszczaku. (*)(*)(*) Dla Ciebie I Murki. Quote
AMIŚKA Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 MURECZKO jak ten czas szybko leci, odszedł jamniś OGIŚ dołączył do CIEBIE I do PCHEŁA jest juz tam caly tłum jamników z Tobą i PCHEŁ jamniczy goldenek nie mogłam być wierna Twojej prababci MURCE I,babci AMIE II,mamie AMCI,I Tobie ale jesteście ze mną w nazwie hodowli i w mojej wierności jamnikom Quote
AMIŚKA Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 MURECZKO dzis dołączyl do Was malutki jamniczek PLUTO opiekuj sie nim proszę Quote
AMIŚKA Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 MURECZKO DZIŚ MIJA PÓŁ ROKU JAK CIEBIE NIE MA:placz: :placz: TAK SZYBKO ODESZŁAŚ ZA TĘCZOWY MOST PEWNIE BIEGASZ TAM ZE SWOJA MAMĄ AMĄ II I Z BABCIĄ AMĄ I I Z PRABABCIĄ MURKĄ I Z CIOCIAMI KEJĄ, TOSIĄ,TYMKĄ TYLE JAMNISI DOŁACZYŁO DO CIEBIE I PRZYPOMINA SIĘ WIERSZ L.J.KERNA ostatnia zwrotka ...................................... ZBLIZA SIĘ KRES MOJEGO PSA PRZEPADŁO , RÓB CO CHCESZ OPUŚCI SWIAT KTÓREGOŚ DNIA I JA TEŻ , I JA TEŻ Quote
szajbus Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Biega, bawi się i czuwa nad Tobą. Jest tam szczęśliwa. Mureczko dzis mija pól roku Quote
Bea1 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Mureczko kochana Ciocia też pamięta o Tobie:-( i ma prośbę.. zaopiekuj się Plutusiem..to kolejny jamniś, który odszedł w ostatnich dniach :shake: dla Was kochane Jamnisiątka... Quote
AMIŚKA Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 MURECZKO dołączyła dziś do Ciebie TORA jamnisia krótkowłosa MURECZKO dziś dołączył do CIebie muszkieter CELINKI DŻEKUŚ malutki jamniś MURECZKO opiekuj się TORĄ I DŻEKUSIEM proszę Quote
Celina12 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Mureczko Śliczna-tak opiekuj się proszę moim Malutkim Dżekusiem-śpijcie słodko i czekajcie na mnie..Kocham WAS. Quote
AMIŚKA Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 MURECZKO DZIS DOŁĄCZYL DO CIEBIE SERWO przpiękny owczarek IRMY MURECZKO zaopiekuj się SERWEM żeby nie Irma nikt by nie wiedział o jego istnieniu:-( Quote
AMIŚKA Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 A dziś MURECZKO dołaczył do Ciebie Dziadziuś zWroclawia Marcelinki towarzysz przez ostatnie miesiące Quote
Bea1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 dla Ciebie Mureczko i dla wszystkich naszych psich Przyjaciół za TM [*] [*] [*], tęsknimy. Quote
Bea1 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Mureczko Twoja Pani nie może Cię dzisiaj odwiedzić, bo ma problem z siecią, ale poprosiła mnie.. abym Ci napisała, że bardzo Cię kocha, tęskni i nigdy nie zapomni. Dzisiaj rocznica jak odeszłaś za TM:-(...biegaj radośnie po wiecznie zielonych łąkach i dbaj o nasze psie aniołki z dogo. [*] [*] [*] Quote
AMIŚKA Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 MURECZKO tak niedawno była Pierwsza Rocznica Twojego Odejścia tak niedawno a to juz rok:-( :-( a dziś, dziś odszedł za Teczowy Most Twój Ukochany Braciszek MAX siedzę a łzy same kapią MURECZKO zaopiekuj sie nim był Twoim Starszym Ukochanym Braciszkiem mieliscie jedną MAMUŚKĘ- AMISIĘ ale ona najbardziej kochała jego a jak umierała to Maksiunio siedział nad nią i płakał tak bardzo lubiliscie byc razem bawic się, leżeć koło siebie zaopiekuj sie MAKSYMKIEM Quote
AMIŚKA Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Wczoraj odeszła jamnisia SONIA :placz: zwana w nowym domeczku COCĄ MURECZKO zaopiekuj sie milutką COCĄ Quote
AMIŚKA Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [FONT=Arial Black]WSPOMNIENIE[/FONT] [FONT=Arial Black]Dzis mijają dwa lata [/FONT] [FONT=Arial Black]jak MURCZKO odeszłaś....[/FONT] [FONT=Arial Black]i dzisiejszy dzień jest przpełniony wspomnieniem o TOBIE....[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
AMIŚKA Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 na spacerku wakacje w Końskim Raju nad zalewem..... Quote
AMIŚKA Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 wystawy z białaskami.... w Grębowie nad zalewem Quote
Recommended Posts