Viris Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Podnosimy Franusia, jeszcze nie wszystkie ciotki widziały jaki jest przystojny! Quote
MajkaOstrowiec Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Przystojniaczek:D Spróbuje mu znaleźć coś bardziej trwałego do zabawy i podrzucę w niedziele, kto wie- może polubią się z moim Teddim:) Potencjał to on ma;] Quote
Ania102 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 No ciotki nieźle Wam to wyszło:) Franek to mega przystojniak:) Quote
Olena84 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 E tam, Franek był przystojniakiem nawet z dredami, trza było nie obcinać ;ppp, zartuje, jest piekny i ta pilka hehe. Jakos mnie zauroczyl i nie moge sie cos od niego odczepic, ale domku brak, porobie mu dzis pare ogloszen. Quote
Viris Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Nic nie było obcinane (poza tym przy dupce i siusiaku co wcześniej). Wszystko udało nam się wyczesać. Quote
Clio Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dzień dobry Franek wstawaj ! Ciotki zaraz przywiozą wiadro żarełka :) Quote
Viris Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Dzisiaj jedziemy później, po 14 dopiero. Quote
DuDziaczek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 pozdrawiam franulka :lol: ze szkoly:diabloti: Quote
DuDziaczek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Viris napisał(a):Planuję zakup "wyrzutni piłek" tenisowych - bo ręce nam już odpadają a i słabo nam się rzuca - wym wynalazkiem będzie łatwiej. Zobacz co znalazłam na bazarku :razz: http://www.dogomania.pl/threads/196503-Torebki-ciuszki-co%C5%9B-dla-psa-do-22.11-na-Bia%C5%82%C4%85-Podlask%C4%85 Quote
Viris Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Kurde fajnie, ale najpierw muszę upomnieć założycielkę bazarku bo wstawia za dużo zdjęć na post - w wolnej chwili to zrobię - nie mogę licytować w takim bazarku. Quote
DuDziaczek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Viris napisał(a):Kurde fajnie, ale najpierw muszę upomnieć założycielkę bazarku bo wstawia za dużo zdjęć na post - w wolnej chwili to zrobię - nie mogę licytować w takim bazarku. ups.. nieświadomie kogos podpieprzyłam :evil_lol: :oops::oops: Quote
MajkaOstrowiec Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Mam nadzieje, że jutro się wyrobie i zdążę pojechać do Franka na pierwsze spotkanie:) Jeśli przystojniak zaakceptuje mnie i mojego psiaka to chętnie się zapiszę na casting na jego nowy dom:loveu: A w ogóle to jak myślicie, czy misiak zniósłby obecność kota? Quote
malawaszka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 DuDziaczek napisał(a):ups.. nieświadomie kogos podpieprzyłam :evil_lol: :oops::oops: :turn-l: hahahaha Quote
Viris Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 MajkaOstrowiec napisał(a):Mam nadzieje, że jutro się wyrobie i zdążę pojechać do Franka na pierwsze spotkanie:) Jeśli przystojniak zaakceptuje mnie i mojego psiaka to chętnie się zapiszę na casting na jego nowy dom:loveu: A w ogóle to jak myślicie, czy misiak zniósłby obecność kota? W niedzielę (jutro) mam pierwszą wizytę potencjalnego domu dla Franusia. Franek jest u nas krótko, nie mamy jeszcze informacji odnośnie toleracji kotów, dzieci itp. Przed ludźmi broni swojego kojca - zawsze gdy przychodzi nowy wolontariusz Franek warczy. Przy misce również - Twój pies dla Franka będzie na jedno chapnięcie - jeśli wybierasz się tam dzisiaj to proszę o rozwagę - bo nie ręczę za jego reakcje. Quote
malawaszka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 ojojojjjj trzymam :kciuki: za pozytywny wynik którejś z wizyt! Quote
MajkaOstrowiec Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 To świetnie, że ktoś też się nim zainteresował. Jeśli się zdecydują to trzymam kciuki, ja przygarnę innego niedźwiedzia. Mojego psiaka nie miałam zamiaru brać na pierwsze spotkanie- przecież na początek sama ja mu wystarczę:) Quote
DuDziaczek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::happy1: Quote
Agucha Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 :loveu::loveu::loveu:Niesamowity jest! Zaciskam mocno kciuki za kudłatka:happy1: Quote
Viris Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Chłopaczek zabrany, zrobiłyśmy wizytę i wszystko na razie super. Mam tylko nadzieję że Franek nie zrobi nam żadnego psikusa i dalej będzie tak fantastyczny jak do tej pory. Za tydzień kontrola umówiona - ale pewnie nie wytrzymam ;] Quote
DuDziaczek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 :Cool!::Cool!::Cool!::klacz:super~!~! Quote
iwop Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Viris napisał(a):Chłopaczek zabrany, zrobiłyśmy wizytę i wszystko na razie super. Mam tylko nadzieję że Franek nie zrobi nam żadnego psikusa i dalej będzie tak fantastyczny jak do tej pory. Za tydzień kontrola umówiona - ale pewnie nie wytrzymam ;] Bardzo się cieszę! :) Quote
MajkaOstrowiec Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ciotki się cieszą:multi: Franuś przystojniak na pewno się sprawi;) Quote
Recommended Posts