Jump to content
Dogomania

Franek z Ostrowca Świętokrzyskiego,MA DOM :)))))))) Dziękujemy!!!

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E tam, Franek był przystojniakiem nawet z dredami, trza było nie obcinać ;ppp, zartuje, jest piekny i ta pilka hehe. Jakos mnie zauroczyl i nie moge sie cos od niego odczepic, ale domku brak, porobie mu dzis pare ogloszen.

Posted

Kurde fajnie, ale najpierw muszę upomnieć założycielkę bazarku bo wstawia za dużo zdjęć na post - w wolnej chwili to zrobię - nie mogę licytować w takim bazarku.

Posted

Viris napisał(a):
Kurde fajnie, ale najpierw muszę upomnieć założycielkę bazarku bo wstawia za dużo zdjęć na post - w wolnej chwili to zrobię - nie mogę licytować w takim bazarku.

ups.. nieświadomie kogos podpieprzyłam :evil_lol:

:oops::oops:

Posted

Mam nadzieje, że jutro się wyrobie i zdążę pojechać do Franka na pierwsze spotkanie:) Jeśli przystojniak zaakceptuje mnie i mojego psiaka to chętnie się zapiszę na casting na jego nowy dom:loveu: A w ogóle to jak myślicie, czy misiak zniósłby obecność kota?

Posted

MajkaOstrowiec napisał(a):
Mam nadzieje, że jutro się wyrobie i zdążę pojechać do Franka na pierwsze spotkanie:) Jeśli przystojniak zaakceptuje mnie i mojego psiaka to chętnie się zapiszę na casting na jego nowy dom:loveu: A w ogóle to jak myślicie, czy misiak zniósłby obecność kota?

W niedzielę (jutro) mam pierwszą wizytę potencjalnego domu dla Franusia.

Franek jest u nas krótko, nie mamy jeszcze informacji odnośnie toleracji kotów, dzieci itp. Przed ludźmi broni swojego kojca - zawsze gdy przychodzi nowy wolontariusz Franek warczy.
Przy misce również - Twój pies dla Franka będzie na jedno chapnięcie - jeśli wybierasz się tam dzisiaj to proszę o rozwagę - bo nie ręczę za jego reakcje.

Posted

To świetnie, że ktoś też się nim zainteresował. Jeśli się zdecydują to trzymam kciuki, ja przygarnę innego niedźwiedzia. Mojego psiaka nie miałam zamiaru brać na pierwsze spotkanie- przecież na początek sama ja mu wystarczę:)

Posted

Chłopaczek zabrany, zrobiłyśmy wizytę i wszystko na razie super. Mam tylko nadzieję że Franek nie zrobi nam żadnego psikusa i dalej będzie tak fantastyczny jak do tej pory. Za tydzień kontrola umówiona - ale pewnie nie wytrzymam ;]

Posted

Viris napisał(a):
Chłopaczek zabrany, zrobiłyśmy wizytę i wszystko na razie super. Mam tylko nadzieję że Franek nie zrobi nam żadnego psikusa i dalej będzie tak fantastyczny jak do tej pory. Za tydzień kontrola umówiona - ale pewnie nie wytrzymam ;]

Bardzo się cieszę! :)