Jump to content
Dogomania

*Pabianice - szczeniaki już w cudownych domach w Poznaniu !!happy and

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam miejsce w kociarni - tam są bezpieczne klatki, że maluchy nie wyjdą i ciepło.
Bo w psiarni - teraz są duże psiaki i szersze rozstawy prętów.
Jeśli nie znajdzie się dla nich inne wyjście - to mogą przyjechać.

Posted

W kociarni sa takie podzielone ściankami pełnymi boksy z frontu z gęstą siatka, czy kratka, żeby koty i małe psiaki nie wyłaziły.
Jak znajdę zdjęcie to wstawię.
W psiarni - sa podzielone ściankami z prętów zagrody - kojce.
Wszystko wewnątrz. Zwierzaki sa wyprowadzane lub wypuszczane na ogrodzony ogród. I tam moga połazić.

Ale ja się naprawdę nie upieram, mamy psiaków pod dostatkiem - szczeniaków też... poszukajmy im od razu domu - to na pewno lepsze wyjście.

Posted

tylko sie upewniałam:)

też jestem zdania aby od razu szukać im domu i w wolnej chwili (a takiej brak) zrobiłabym im allegro, a może ktoś mógłby porobić im jakieś ogłoszenia?
mnie głównie chodzi o to aby one były na tej posesji jak najkrócej:(

Posted

musimy się spieszyć z jakims lokum dla maluchów, bo dziś rozmawiałam z ich Panem i juz jednego białego pieska auto potrąciło:( leżał biedak przy krawężniku bezwładny:( a facet...zaniósł go na werandę, okrył kocem i.. na drugi dzień doszedł do siebie!! ma jeszcze jakąś rankę na łapie ale goi sie podobno i chodzi już. Same widzicie że to kwestia chwili, teraz są, a chwilę później....

dziś dzwoniła jedna pani chętna na szczeniaka i podałam jej nr do tego Pana. Powiedział też że chciałaby jednak zostawić sobie tego czarnego szczeniaka, bo to piesek jest, a na sterylkę ciemnej suni umówi się, bo dałam mu namiary na lecznicę.

Posted

to w takim razie proszę aby wszyscy meli uszy nastawione co do transportu:( napisałam już na wątku transportowym, ale sami wiecie ja teraz ciężko o transport:(
kurcze ja bym mogła je zawieść nawet do połowy drogi,ale całej trasy nie jestem w stanie sama przejechać:(

Posted

Ja czasowo nie dam rady - ostatnio za duzo codziennie po pracy się dzieje a i weekendy zawalone. Zaraz wyjeżdżam np. po kota do hotelu i do kliniki z kotem.
Pomóżcie.
Zwrócimy za paliwo - na fakturę.

Posted

można pewnie że tak, tylko nie mam czasu się zabrać za to, a może ktoś w międzyczasie porobiłby darmowe ogłoszenia?tylko chyba bez tego czarnego psiaka,skoro pan chce go zostawić dla siebie.

Posted

nie wiem właśnie co robić kurcze z tym transportem:(
hmm ja moge tylko w niedzielę, ale nie mogę dostać się do modliszki aby uzgodnić z nią czy pojedzie ze mną.

Supergago czy hotelik przyjąłby maluchy w niedzielę?czy zamknięty jest? jeśli tak to podaj mi na wszelki wypadek adres gdyby sie udało nam zorganizować wszystko.

Posted

KOCHANI pomóżcie mi szukać osoby z Poznania lub okolic, która mogłaby jutro wyjechać nam na przeciw, aby trasa była krótsza??
Fajnie by było się spotkać np. w Koninie lub Kole. bo cała trasa do Poznania i z powrotem to trochę za dużo jak na moje możliwości:(
znacie kogoś takiego??
trzeba je dowieźć do hotelu w Poznaniu.

Posted

kur... mać. że ja tu wcześniej nie zajrzałam, kompletnie zapomniałam o tym wątku, dopiero jak zmieniłaś tytuł to rzucił mi się w oczy. A moi rodzice 1h temu wyjechali właśnie do poznania! :(

No ale teraz to juz po ptakach. Znalazłaś już kogoś kto może wyjechać?

Posted

no wiesz co Kasia..!!!! wstyd
nie znalazłam jeszcze bo ania_z_poznania jutro będzie wyjechana, supergoga nie może, za godzinę mam zadzwonić do Weroni, a jak nie to zapytam Ra_duni, a reszty nie znam

Posted

Ajula, Twój TZ jest ideałem - chyba utworzę Fan-club Krzysztofa - masz szczęście, ale w sumie Go rozumiem, On też je ma.
Krzysztof wyjedzie naprzeciw Was, zaraz piechciu wyślę Ci Jego numer tel.

Posted

supergoga napisał(a):
Ajula, Twój TZ jest ideałem - chyba utworzę Fan-club Krzysztofa - masz szczęście

:D ale jak widzisz nie jestem zaborcza i chętnie się nim dzielę :D