Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Proponuję zmienić tytuł wątku[/QUOTE]

To prawda. Kinia wrzuc info o poszukiwaniach DT na CITO.. kasa tez potrzebna. Ale dach nad glowa równiez.

Tyle dobrego, że maluch łobuzuje ;)

Posted

[quote name='obraczus87']To prawda. Kinia wrzuc info o poszukiwaniach DT na CITO.. kasa tez potrzebna. Ale dach nad glowa równiez.

Tyle dobrego, że maluch łobuzuje ;)[/QUOTE]

Cosik;) przeleję w poniedziałek na maluszka.

A ile on może zostać tam gdzie jest? Dobrze by było nie zmieniać mu miejsca, jak wymaga leczenia:shake:. Da się coś utargować?;)

Posted

[quote name='irenaka']Cosik;) przeleję w poniedziałek na maluszka.

A ile on może zostać tam gdzie jest? Dobrze by było nie zmieniać mu miejsca, jak wymaga leczenia:shake:. Da się coś utargować?;)[/QUOTE]

Każdy grosik na wagę złota :) dziekujemy :)

Chlopak mogl siedziec wstepnie do 14.11 u tej dziewczyny. Jak jest teraz, nie mam pojecia. Kinia czy da sie cos utargowac z TZ tej znajomej?? Tak jak pisze Irenka, dobrze by było, gdyby chlopak mógł dojsc do siebie....

Posted

[quote name='Equus']Nie chcę się narzucać ale powtórzę:[/QUOTE]

mam nadzieje ze mnie nie Kinga nie zabije za rozpowszechnianie danych osobowych itp... :) Wysłałam

Posted

Oj Kluseczka to cały Reksio :p te same uszka, łatka... no zobaczcie, czyż nie podobny?
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20090401132349/przygodyreksia/images/e/e7/Reksio.png[/IMG][IMG]http://images47.fotosik.pl/376/d1e6dbc0c922a287med.jpg[/IMG]

Posted

Nadrobiłam wątek... niestety nie moge pomóc jeśli chodzi o DT z wiadomego względu, ale poproszę o numer konta, może uda mi się coś przesłać, jakiś grosik :)