Jump to content
Dogomania

Walka o schron - kielce dyminy - organizujemy manifestację - przyłącz się do nas!!!

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Soema']Wiecie ile mniej więcej osób będzie w środę?
Nie mam jak pomóc organizować/koordynować teraz, ale chcę chociaż być z Wami w środę.[/QUOTE]

nie wiem...oprócz tych paru osób, które zapisałam na 1 stronie wiem, ze będą dziewczyny z Krakowa (ale nie wiem ile), może ze Skarżyska z 1...siakoś cienko to widzę:(

Posted

Za mało osób wie.

Podnoście proszę wątek na miau, bo on szybko spada [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=119884[/url]

Może ogłoszenie w echu??

Dobrze byłoby rozplakatować Kielce z informacją o manifestacji, żeby wszyscy zainteresowani się o niej dowiedzieli!!

Posted

[quote name='andzia69']nie wiem...oprócz tych paru osób, które zapisałam na 1 stronie wiem, ze będą dziewczyny z Krakowa (ale nie wiem ile), może ze Skarżyska z 1...siakoś cienko to widzę:([/QUOTE]
nie śledzisz wątku, więcej osób się deklarowało:/
chociażby ja
wiem, że będzie też osoba z ostrowca i starachowic
jestem po rozmowie z kolegą z kielc, bedzie na pewno, plus namówi znajomych
chwała mu za to...
rozmawiałam z nim o tym, co jeśli nie wyrażą zgody na manifestację, dobry pomysł to grupki poniżej 15 osób
na wydarzeniu na fejsie zdeklarowało się już 172 osoby
powiedzmy, ze przyjdzie 1/3 tego z FB

Posted

Majka - prosiłam,żeby wyraźnie pisać miasto i nick - ja nie jestem jasnowidzem, zeby sie domyślać kto i skąd...Jedrzejów (10 osób) i Kielce wiadomo - będą, nie wiem w ile osób, ale będą...co do innych osób i miast - tak jak pisałam - potwierdzenie WYRAŹNE dostałam od Gliwic (5 osób) i Krakowa - tu też nie mam danych konkretnie ile, ale Kraków chce na 2 samochody przyjechać

To, ze na FB zadeklarowało się 174 osoby nie znaczy, ze przyjadą - oni po prostu zostali zaproszeni do tego wydarzenia - Majka- rozróżniaj to...Na innym FB poświęconym schronowi jest ponad 10000 osób - i co z tego? to nie idzie to w parze np. z adopcjami - oni są, wspierają, ale nic innego...nie przyjadą tu i nie nakopią urzędasom...są z nami duchem...

[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=118781651508291[/url]

Posted

[quote name='andzia69']Majka - prosiłam,żeby wyraźnie pisać miasto i nick - ja nie jestem jasnowidzem, zeby sie domyślać kto i skąd...Jedrzejów (10 osób) i Kielce wiadomo - będą, nie wiem w ile osób, ale będą...co do innych osób i miast - tak jak pisałam - potwierdzenie WYRAŹNE dostałam od Gliwic (5 osób) i Krakowa - tu też nie mam danych konkretnie ile, ale Kraków chce na 2 samochody przyjechać[/QUOTE]
nie kazdy ma konto na dogo to raz, moj kolega bedzie ale konta tu nie ma...
poza tym pisalam juz, ze ja jade z ostrowca majka2222, teraz przeczytasz?

Posted

[quote name='majka2222']nie kazdy ma konto na dogo to raz, moj kolega bedzie ale konta tu nie ma...
poza tym pisalam juz, ze ja jade z ostrowca majka2222, teraz przeczytasz?[/QUOTE]

TAK TERAZ PRZECZYTAŁAM I NAWET CIĘ WPISAŁAM DUŻYMI CZERWONYMI LITERAMI!!! - zadowolona????

sorry, ze oprócz przygotowywania tego i owego, drukowania ulotek na dzisiejszą wystawę odnośnie sytuacji w schronie i innymi duperelami nie zauważyłam wpisu tak poważnego zgłoszenia udziału!!!!

Posted

[quote name='Handzia55']Handzia55 ze Skarżyska Kamiennej stawi się osobiście i może nawet córkę przywlecze.[/QUOTE]

Handzia - wpisałam Skarżysko 1 osobę - ciebie;) no to teraz wpiszę 2:)

Soema - po prostu bądź:)

Posted

Trasa, data, zbiórka, itp. w piśmie zawiadamiającym o zgromadzeniu.
Znicze i wszystkie inne gadżety aktualne.

[RIGHT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]Jędrzejów, 08.11.2010 r.[/SIZE][/FONT]
[/RIGHT]

[RIGHT][B][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]Prezydent Miasta Kielc[/SIZE][/FONT][/B]
[/RIGHT]

[RIGHT][B][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]Urząd Miasta Kielce[/SIZE][/FONT][/B]
[/RIGHT]

[RIGHT][B][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]Rynek 1[/SIZE][/FONT][/B]
[/RIGHT]

[RIGHT][B][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]25-303 Kielce[/SIZE][/FONT][/B]
[/RIGHT]

[CENTER][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][U][B]ZAWIADOMIENIE O ZGROMADZENIU PUBLICZNYM[/B][/U][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]I. DANE DOTYCZ[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]Ą[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]CE ORGANIZATORA[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]1. Nazwa: Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]2. Siedziba, adres: ul. 11 Listopada 29, 28-300 Jędrzejów[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]3. Telefon/tel. kom./fax: 0-607-171-458[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]4. Adres E – mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/FONT]

[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]II. DANE DOTYCZ[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]Ą[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]CE PRZEWODNICZ[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]Ą[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]CEGO ZGROMADZENIA[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]1. Imi[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]ę [/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]i nazwisko:
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]2. Data urodzenia:
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]2. Adres: 11 Listopada 29, 28-300 Jędrzejów[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]3. Telefon/tel. kom./fax: 0-607-171-458[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]4. Adres E – mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/FONT]

[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]III. DANE DOTYCZ[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]Ą[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]CE PRZEBIEGU ZGROMADZENIA[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]1. Cel: zamanifestowanie swojego sprzeciwu wobec sposobu prowadzenia Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Dyminach oraz metod rozwiązywania problemu bezdomności zwierząt przez władze Kielc.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]2. Program: [COLOR=Red][B]zbiórka na ul. Sienkiewicza, następnie przemaszerowanie nią pod Centrum Handlowe Planty, Parking Wielopoziomowy Centrum oraz Urząd Miasta[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]3. J[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]ę[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]zyk (w którym b[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]ę[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]d[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]ą [/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]porozumiewa[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]ć [/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]si[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]ę [/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]uczestnicy zgromadzenia): polski[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]4.Miejsce zgromadzenia:[B][COLOR=Red] zbieg ul. Sienkiewicza i Żelaznej[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][B][COLOR=Red]
[/COLOR][/B] [FONT=Garamond, serif][SIZE=3][COLOR=Black]5. Data:[/COLOR][B][COLOR=Red] 17.11.2010 r.[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]6. Godzina rozpocz[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]ę[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]cia zgromadzenia: [B][COLOR=Red]11.00[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]7. Planowany czas trwania zgromadzenia:[COLOR=Red][B]3 h[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]8. Przewidywana liczba uczestników: 500 osób[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]9. Projektowana trasa przej[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]ś[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]cia: [COLOR=Red][B]ul. Sienkiewicza, ul. Planty 11, ul. Leśna, Plac Konstytucji III Maja, Rynek 1.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]IV. PLANOWANE [/B][/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]Ś[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]RODKI SŁU[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]ŻĄ[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]CE ZAPEWNIENIU BEZPIECZE[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3]Ń[/SIZE][/FONT][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]STWA[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]PRZEBIEGU ZGROMADZENIA[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3]Organizator[/SIZE][/FONT] zapewni zgodny z przepisami prawa przebieg zgromadzenia i jego odbycie w sposób nie zagrażający życiu, zdrowiu ludzi lub mieniu.

[CENTER][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][B]Podpis organizatora[/B][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I][U]Do wiadomości:[/U][/I][/SIZE][/FONT]

[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]1. Najwyższa Izba Kontroli Warszawa [/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]2. Wojewoda [/I][/SIZE][/FONT][SIZE=3][I]Ś[/I][/SIZE][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]wi[/I][/SIZE][/FONT][SIZE=3][I]ę[/I][/SIZE][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]tokrzyski[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]3. G[/I][/SIZE][/FONT][SIZE=3][I]łó[/I][/SIZE][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]wny Inspektorat Weterynarii[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]4. Parlamentarny Zesp[/I][/SIZE][/FONT][SIZE=3][I]ół[/I][/SIZE][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I] Przyjaci[/I][/SIZE][/FONT][SIZE=3][I]ół[/I][/SIZE][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I] Zwierz[/I][/SIZE][/FONT][SIZE=3][I]ą[/I][/SIZE][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]t[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]5. Pani Joanna Senyszyn, Pos[/I][/SIZE][/FONT][SIZE=3][I]ł[/I][/SIZE][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]anka do Parlamentu Europejskiego[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]6. Pan Konstanty Miodowicz, Pose[/I][/SIZE][/FONT][SIZE=3][I]ł[/I][/SIZE][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I] na Sejm RP[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]7. Pan Pawe[/I][/SIZE][/FONT][SIZE=3][I]ł[/I][/SIZE][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I] Suski, Pose[/I][/SIZE][/FONT][SIZE=3][I]ł[/I][/SIZE][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I] na Sejm RP[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]8. Biuro Ochrony Zwierz[/I][/SIZE][/FONT][SIZE=3][I]ą[/I][/SIZE][FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]t Warszawa[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]9. Telewizja Polska S.A. Celownik[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]10. TVN Uwaga[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond, serif][SIZE=3][I]11. Gazeta Wyborcza[/I][/SIZE][/FONT]

Posted

[SIZE=4][COLOR=Red][B][FONT=Verdana]17 listopada, w środę o godzinie 11 w Kielcach, Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa organizuje manifestację.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=4][COLOR=Red] [B]Zbiórka uczestników na rogu ul. Żelaznej i Sienkiewicza.

[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Bardzo zaluje, ze nie moge tam z Wami byc i zdzierac gardlo w walce o te sluszna sprawe!
Ale nie po to tu przyszlam.

Sprobuje pomoc inaczej.

Zalozylam konto na naszej klasie, z ktorego mozna pospamowac troche kielczanom po profilach, wysylam rowniez wiadomosci prywatne z prosba o pomoc, mam nadzieje ze beda tego owoce.
[url]http://nk.pl/profile/36966403[/url]

Jesli komus sie nudzi i ma ochote troszeczke poklikac myszka - logujcie sie:
login [email][email protected][/email]
haslo: wpotrzebie1

Takim oto tekstem spamuje sobie ;)

[QUOTE]Prosimy - nie odbierajcie tego jako spam. Walczymy w słusznej sprawie... Czy widzieliście na jakie bestialstwo obecne władze pozwalają w naszym pięknym mieście?

[url]http://uwaga.onet.pl/40022,news,,gehenna_zwierzat,reportaz.html[/url]

Możemy z tym walczyć!
17 listopada, w środę o godzinie 11:00 w Kielcach, Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa organizuje manifestację przeciw dalszemu bestialskiemu mordowaniu tych niewinnych zwierząt! Bądź tam razem z nami! Zbiórka uczestników na rogu ul. Żelaznej i Sienkiewicza. Gorąco zapraszamy wszystkich do pomocy – im więcej nas, tym lepiej.

Pozdrawiamy![/QUOTE]

Posted

na FB ktoś napisał, że jedzie z Opoczna samochodem i może zabrać 3 osoby [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=100741066663920&ref=notif&notif_t=event_wall#wall_posts[/URL]
,,[URL="http://www.facebook.com/LakshmanPuri"]Lakshman Puri[/URL] Jadę na pikiete samochodem. Mogę zabrać 3 osoby z Opoczna"[URL="http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=101867953217898&id=100741066663920"] [/URL]
[URL="http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=101867953217898&id=100741066663920"]8 minut(y) temu[/URL]

szukana jest też osoba, ktora jedzie z W-wy samochodem...

Posted

[quote name='andzia69']TAK TERAZ PRZECZYTAŁAM I NAWET CIĘ WPISAŁAM DUŻYMI CZERWONYMI LITERAMI!!! - zadowolona????

sorry, ze oprócz przygotowywania tego i owego, drukowania ulotek na dzisiejszą wystawę odnośnie sytuacji w schronie i innymi duperelami nie zauważyłam wpisu tak poważnego zgłoszenia udziału!!!![/QUOTE]
jesteś złośliwa i sprawiłaś mi przykrość

Posted

Majka2222 odpuść Andzi. Nam tu wszystkich czasem puszczają nerwy, bo pracy zbyt wiele.
Bardzo Ci dziękujemy za konstruktywne działania dla dobra dymińskich zwierzaków.

Posted

[quote name='majka2222']jesteś złośliwa i sprawiłaś mi przykrość[/QUOTE]

ty mnie też - tym wpisem, tym który usunęłaś i tym, który parę stron wcześniej napisałaś:razz:

Posted

proponuje wypic sobie meliske i odpocznijcie sobie,na stronie schronu skaczecie sobie do gardel i tu zaczyna sie to samo-po co to?nie o to chodzi i zamiast czytac na danym watku o rzeczach ktore mnie interesuja to czytam wasze zgrzyty.plyniemy na tej samej lodzi.a jak komus puszczaja nerwy(a to normalne ostatnimi czasy)to niech sobie odpocznie od dogo i wroci w pelni sil by dalej pomagac