Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogę jeszcze zrobić ze dwa allegra wyróżnione, ale napiszcie, które psiaki są najpilniejsze. Potem mogę zrobić niewyróżnione. :bye:

BDT to raczej Bezpłatny Dom Tymczasowy!

Posted

Tak BDT to Bezpłatny Dom Tymczasowy :)

Budrysku napisz proszę dokładnie ile trzeba uzbierac pieniążków za hotelik w którym była Lexi, przydałoby się ją również wysterylizowac zanim pójdzie do adopcji...a wiadomo to kosztuje ile mniej więcej może kosztowac sterylka Lexi 200-250 zł????

Otita co do allegro to powiem szczerze, że nia mam zielonego pojęcia, które psiaki najpierw zbyt dużo ich jest :( Nie wiem może te, które są obecnie w Punkcie i u których są prawie pustki na wątkach Kodi http://www.dogomania.pl/threads/199321-Puchatek-Kodi-czy-dostanie-szans%C4%99-na-to-aby-pozna%C4%87-co-to-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-cz%C5%82owieka i Kaja http://www.dogomania.pl/threads/198742-Poka%C5%BC-Kaji-%C5%BCe-wraz-ze-starym-rokiem-odejdzie-w-zapomnienie-stare-%C5%BCycie...

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Właśnie dzisiaj byłam na Kaji wątku i poprosiłam o wyróżnione Allegro...Mikoada je zrobi. To może zrób wyróżnione dla innego psiaczka?

O kurcze całkiem zapomniałam, że Otita zaproponowała, że zrobi allegro Kaji, ale chyba ją ubiegłyśmy :)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
bardzo proszę o pomoc w spłacie długu za hotel :(

Dokładnie bardzo prosimy dług za hotel wynosi 144 zł, może mógłby ktoś zrobic bazarek dla Lexi???

Posted

O WY!! Szybciorki jedne! Zrobiłam podświetlone dubelki allegra dla Kaji i Kodiego. Przydałby się ktoś kto umie te całe wydarzenia na facebooku zrobić. Widzę, że to dość skuteczne jest.
Pieniędzy na razie brak:sad:

Posted

Może ktoś mógłby wspomóc choć bazarkiem?
Agnieszka wyłożyła pieniążki za hotelowanie Lexi - trzeba Jej jak najprędzej zwrócić.
Konieczny też dt dla Lexi, bo o ds jak narazie nawet nie marzę...
Totalna cisza w adopcjach...

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Zrobiłam Lexi plakacik do wywieszenia A4 iA5, kto chętny proszę o info

Fajnie! Też o tym myślałam! Poproszę plakaciki!

PS. Też cenię KONKRETY, gorzej z organizacją! :hand:

Posted

otita napisał(a):
Fajnie! Też o tym myślałam! Poproszę plakaciki!

PS. Też cenię KONKRETY, gorzej z organizacją! :hand:

Podaj proszę na jaki e-mail posłać, może być na priv

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Zrobiłam Lexi plakacik do wywieszenia A4 iA5, kto chętny proszę o info

Bardzo fajny plakat dostałam od ŚWIAT! Tylko tło zrobię białe, bo mi drukarka zdechnie. :lol:
Bierzcie dziewczyny i rozlepiamy gdzie można i gdzie się uda! :razz:

Posted

Koniec! Cały dzień bannerki robię! Dom zapuszczony, dziecko poszło spać bez kąpieli, ja nie mogę wstać, bo mi wszystko ścierpło! :stupid:
:bye: :scared: :sleep2: