Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żeby tak jeszcze ten nasz Bezio zechciał przejść trwałą zmianę charakteru! Może faktycznie leczenie pomoże?

Paju,pani behawior jakoś go już zdiagnozowała?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A ja- w srogich bólach- zliczyłam,ile pieniędzy ma Bezio na moim koncie.Mało ma...

Tak to -niestety-wygląda:

[B]Stan finansów Bezia na 26.02.2011r.-na moim koncie Bezio miał:
z deklaracji stałych-od listopada :190 zł
z deklaracji jednorazowych (w tym 2x haniabor):211zł

Razem:401 zł-przelew na behawiorystę 100 zł= 301 zł-tyle mam na dzisiaj Beziowych pieniędzy! Ratunku![/B]

Paju,u Ciebie już raczej nie ma jego pieniędzy...???

Posted

jak dobrze pamiętam przed wizyta behawiorystki było chyba 106zł wysłałaś mi 100zł minus behawiorystka 150zł=56zł=Leki 14,95=41.05zł i tyle leży u mnie an kącie.

Posted

[quote name='jostel5']No to jeszcze na miesiąc Bezio jako tako jest zabezpieczony.Ale tylko na miesiąc.:([/QUOTE]

Zrobiła bym mu bazarek ,ale nie wyrabiam czasowo.Mam nieraz ochotę usiać i płakać,ze nic nie idzie po mojej myśli ,ale jeszcze jakoś się trzymam...

Może ktoś inny chciał by podarować chociaz fanty na bazarek to go zrobie,a Wy go pociągniecie dalej?i pózniej ja go znów rozlicze...

Posted

Ola może być wszystko łacznie z urzywanymi rzeczami.Bezio pod koniec marca powienien miec 2 wizyte behawiorysty.

edit:
Bezio dał sie dzisiaj cały wyczesac i nawet nie drgną ,ani nie mlasną na mnie stał jak zastygniety i czekał kiedy skończe.

Posted

Aha :) Paja a kiedy ten bazarek ma powstać? Ola może będzie robić urodziny i wtedy będe we Wrocławiu i może jak będe pojedziemy do ciebie i dam ci rzeczy? przy okazji pójdziemy na spacerek?

Czyli Bezio już jest spokojny :multi: A na spacerach spokojny ?:cool3:

Posted

Bazarek morzna zrobic w kazdej chwili jak beda rzeczy...na spacerwk mozemy isc jak najbardziej-zapraszam..

Na spacerkach ma wybryki odskoczenia na smyczy od nogi i rzucania sie przez płot na innego psa...Ale cały czas to cwiczymy

Posted

To niech się Bezio socjalizuje migiem,bo głowę mam przez niego jak baniak!:shake::roll:

Z fajnych wieści głoszę oto taką,że mamy bezpłatny dom tymczasowy we Włocławku dla dwóch psiaków-z ogłoszeń Paji (trzeba tylko zrobić tam wizytę),

z niefajnych-jestem mocno przeziębiona i ...spłonął mi dzisiaj samochód!Cały!:angryy: Na szczęście TZ-owi nic się nie stało,chociaż jego też gasili....No i od tych wrażeń-WYSIADAM dzisiaj kompletnie!!!

Posted

Takmożna zrobic bazarek..

Ja juz powoli wysiadam powysyłałam kilka pm z zaproszeniem na wątek.

Bezio własnie bawi sie z Kropka i lataj jak takie szaleje po całym domu...

Posted

Zapraszam na bazarek dla chłopaków czyli Alvaro i Bezia:[url]http://www.dogomania.pl/threads/203173-Masa-r%C3%B3znych-ksi%C4%85%C5%BCek-i-inne.Na-pilne-potrzeby-Alvaro-i-Bez-z-BP-do-15.03-godz-20?p=16399983#post16399983[/url]

Posted

[quote name='jostel5']
i ...spłonął mi dzisiaj samochód!Cały!:angryy: Na szczęście TZ-owi nic się nie stało,chociaż jego też gasili....No i od tych wrażeń-WYSIADAM dzisiaj kompletnie!!![/QUOTE]

Że co?????

Posted

To super Paja Bezio ma Koleżanke ^^ :D Jeszcze dziś pogadam z Olą i powie mi czy będzie robić urodziny jak tak to zapytam się czy pojedziemy cię odwiedzić ;) mam jeszcze nową zabawke kostke gumową bo kupiłam mojej Anulce ale ona się nią nie bawi zabawka jest w bardzo dobrym stanie wogóle nie używana :)

Posted

dziekuje za zaproszenie - stawiam sie, ale nie za bardzo moge pomoc... :-(
sama mam jednego takiego psa, ale on wielki, nikt go na dt nie wiezmie :shake:
na spacerach zaczyna gryzc zaraz po przekroczeniu bramy schroniska; lapie zebami jak w jakims amoku i zaciska je na tym co mu wpadnie w pysk - reka, tylek, noga; a nie zartuje wcale wiec juz sie go zaczelam bac; nie wiem co robic... w sobote jak niepyszna wrocilam z inna wolontariuszka po kwadransie "spaceru"; obie dostalysmy po "dziabie" i dalysmy za wygrana;
dobrze, ze waszemu pieskowi zaswiecilo sloneczko :roll: