e.v.a Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 :evil_lol: tigra oprocz fafli nastole zostawia rowniez morze śliny :evil_lol: fuujjj:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witajcie :multi: [quote name='Agga'][URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/4192/dscn7554ly3.jpg[/IMG][/URL] [/quote]Zlitowała się pancia w końcu?? Dała ciacho fafluniowi?? :evil_lol: I ta minka "No przeciez byłem grzeczny" :loveu: Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Witajcie :multi: Zlitowała się pancia w końcu?? Dała ciacho fafluniowi?? :evil_lol: I ta minka "No przeciez byłem grzeczny" :loveu:[/quote] :evil_lol: przecież boksie zawsze sa grzeczne:evil_lol: Quote
Guffi Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [quote name='Kate I Luka']Cześć Kasiu:) jak tam święta upływają?[/quote] Kasi nadal nie ma i nie wiadomo, kiedy wróci. Jak będę wiedzieć coś nowego, to obiecuję, że napiszę;) . Quote
misiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/7012/dscn7567sn9.jpg[/IMG][/URL] Jejku...jakie rozczulające foteczki z mordką Dikusia na stole :loveu:. Jak po swietach Bonita? Odpoczęłaś troszkę,po harówce przedświątecznej??? ;) :). Quote
Guffi Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [quote name='dealer']:evil_lol: przecież boksie zawsze sa grzeczne:evil_lol:[/quote] Taaa... Bokser ma zawsze czyste sumienie, a pan/i niesłuszne podejrzenie:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ciocia zapytowywuje ;) jak tam po świętach??? Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 czesc dawno mnie nie bylo w bokserowie :oops: aaaaaaaaaaaa a te ciasteczka tak leżą i tak chca być zjedzone :evil_lol: [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/9302/dscn7561kv7.jpg[/IMG] Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [COLOR=Indigo][I][B]Witamy poswiatecznie w krainie przeslicznych bokserków ;-)....jak tam po swiatecznej wyzerce ??? cala rodzinka do odchudzania ??? Przesyłamy słoneczne buzioki [/B][/I][/COLOR] Quote
agbar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [quote name='Guffi']Taaa... Bokser ma zawsze czyste sumienie, a pan/i niesłuszne podejrzenie:evil_lol:[/quote] tiaa a znasz boksera ktory jest czemus winien...bo ja nie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [COLOR=Indigo][I][B]Hello !!!!!!!!!![/B][/I][/COLOR] Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witajcie Bonitki i reszta bandy :) Quote
bonita Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='tygra']cześć wszystkim :)[/quote] Wiam Wszystkich po Świętach:multi: :multi: :multi: U nas wszystko po staremu, święta minęły spokojnie jesteśmy wszyscy objedzeni na maxa:razz: ( ale to już tradycyjnie nie tylko chyba u nas:evil_lol: , a tradycja to rzecz święta- prawda?:evil_lol: ). Wiecie co jest najgorsze, że komp warsztatowy zachorował na jakiegoś wilusia:placz: i przed Nowym Rokiem chyba nie wyzdrowieje:shake: . Quote
bonita Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Więc już dziś ślę Wam życzenia, żebym zdążyła ( nie tak jak ze Świątecznymi, czekałam do ostatniej chwili , a potem komp się zepsuł:oops: ). [SIZE=5][COLOR=royalblue]Wszystkiego Najlepszego w Nadchodzącym Nowym Roku,[/COLOR][/SIZE] pociechy ze swoich pupilków, dużo radości i spełnienia marzen Wam Życzę. Oraz przekazuje zaślinione całusy od moich faflaczków:evil_lol: . Quote
bonita Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Zaraz lecę do Waszych galerii, ale najpierw chciałam podziękować Guffi, że przekazała Wam moje życzenia, no i oczywiście Fotki:multi: . [SIZE=5]Dzięki Guffi!:loveu: :loveu: :loveu: [/SIZE] Fotek nowych mam duuuuużo i postaram się je wkleić w sobotę, jutro mam kolędę, więc muszę trochę posprzątać w domu:p . Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [I][B]:crazyeye:oj to szybkiego wyleczenia kompika z wiruska;)[/B][/I] Quote
Mi. Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [B][I]Cześć Bonitko:p[/I][/B] [B][I]My również zyczymy wam [/I][/B] [CENTER][SIZE=4]Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku[/SIZE] :cunao: [/CENTER] Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [COLOR=Navy][COLOR=Black]Ja również się dołączam:[/COLOR][B] Szampańskiej zabawy!! [/B][COLOR=Black][szympansiej :evilbat:] [COLOR=Navy][B]Kolejnego wspaniałego roku z wesołą gromadka boksiów przy boku :multi:[/B][/COLOR] [/COLOR][/COLOR] Quote
Guffi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No nareszcie :) . Już nie wiedziałam, co pisać:evil_lol: . Nie ma za co;) . Wszystkiego najlepszego w nowym roku:multi: !!! Quote
Paulina_mickey Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witam wsztstkich!!!! Psiaki sa śliczne:loveu: :loveu: :loveu: Zapraszam do nas:lol: :lol: :lol: pozdrawiam Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 BOOOOONITAAAA!!! :multi: :multi: :multi: Jak miło Cię widzieć :) I niech ten wirus spada gdzie pieprz rośnie :mad: Quote
Recommended Posts