Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='Korenia']Fotki śliczne! :loveu: A czemu taki smutasek ;> ?

Bo mu Marta ukradła piłeczkę:diabloti:

Wpadłam tylko na chwilkę zaraz idę na Roraty:razz: , moja starsza córka w tym roku ( szkolnym) ma komunię.
Idę terazszybko pozaglądać do Waszych galerii:loveu:

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, skoro Bonita nie ma czasu to ja poumieszczam kilka zdjęć własnej roboty:cool3: . Zdjęcia troszkę przeterminowane:roll:, ale mam nadzieję, ze nie pogardzicie:p .

Buahahaha:evil_lol: ! Ten to sie potrafi ustawić.

Posted

Witamy:multi::multi::multi:

jaka śliczna wypięta dupencja nas wita w galerii:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bonita u mnie napisałam post odnośnie ramek;)

Posted

Moje Ukochane Dickusie takie smutne :shake: :shake: :shake: [quote name='bonita']Smutasek

Witajcie, witajcie...
A na którą chodzicie na roraty? Ja jak byłam mała to chodziłam na 6 ta :roll: :roll: :roll:
A teraz u nas zmienili dzieciom i jest na 7mą :)

Posted

[quote name='Kate I Luka']Moje Ukochane Dickusie takie smutne :shake: :shake: :shake:

Witajcie, witajcie...
A na którą chodzicie na roraty? Ja jak byłam mała to chodziłam na 6 ta :roll: :roll: :roll:
A teraz u nas zmienili dzieciom i jest na 7mą :)

Na 18-stą:razz: , ale nie chodzimy do naszego koscioła tylko do innego, u nas są na 6.30, a ja o tej porze nie dam rady:p .

Posted

[quote name='bonita']Na 18-stą:razz: , ale nie chodzimy do naszego koscioła tylko do innego, u nas są na 6.30, a ja o tej porze nie dam rady:p .
No nie dziwie Ci się. U nas też zawsze były tak wcześnie i nigdy nie chodziłam:roll:

Posted

;)ja też nie chodzę ...z wiadomych względów [nie było akich duzych latarenek;)], ale za to będę w srodę z moimi dziećmi z grupy i z innych przedszkoli śpiewać pod kościołem pastorałki:oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)ja też nie chodzę ...z wiadomych względów [nie było akich duzych latarenek;)], ale za to będę w srodę z moimi dziećmi z grupy i z innych przedszkoli śpiewać pod kościołem pastorałki:oops:

:klacz: Szkoda ze mieszkam daleko, inaczej z pewnością przyszła bym Was posłuchać :).

Tak, lampioniki są malutkie:evil_lol: , a na dodatek szybko się psują, przez co dzieci są smutne.

Posted

[quote name='bonita']:klacz: Szkoda ze mieszkam daleko, inaczej z pewnością przyszła bym Was posłuchać :).

Tak, lampioniki są malutkie:evil_lol: , a na dodatek szybko się psują, przez co dzieci są smutne.
;)oj to akurat dobrze że mieszkasz daleko :evil_lol:
A ja mam lampionik jeszcze od Kuby a ma on 17 lat i oprócz tego że padła bateria to nadal działa:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)oj to akurat dobrze że mieszkasz daleko :evil_lol:
A ja mam lampionik jeszcze od Kuby a ma on 17 lat i oprócz tego że padła bateria to nadal działa:razz:

Do tych nowych to przydałbysię Mac Gaywer ( czy jak tam to się pisze:p ).

Tam coś odkleisz tu przyczepisz, i przylutujesz i działa znowu :)

Posted

[quote name='Imbir1']o jakich lampionikach mówicie?:crazyeye:, ja jako dziecko też musiałam chodzić na roraty na 6 rano:cool3: ale żadnych lampioników nie pamiętam:shake:

Julia... lampionów nie pamiętasz?
Dzieci z lampionami chodzą do kościoła, jak jest ciemno , one są zapalone, w kościele gaśnie światło i jest fajny klimat

Posted

HELLO HELLO ....zgodnie za rada zrobilismy se pauze w tym szalenstwie...;-) fajne lampioniki roratowe...jak byłam mała to tez taki miałam własnorecznie robiony eheh na ZPT ;-)
Buziaczki dla SLINIACZKóW ...a w mojej galeri za chwilke tez bedzie faflunek heeh ;-)