bonita Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Korenia']Fotki śliczne! :loveu: A czemu taki smutasek ;> ? Bo mu Marta ukradła piłeczkę:diabloti: Wpadłam tylko na chwilkę zaraz idę na Roraty:razz: , moja starsza córka w tym roku ( szkolnym) ma komunię. Idę terazszybko pozaglądać do Waszych galerii:loveu: Quote
Guffi Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dobra, skoro Bonita nie ma czasu to ja poumieszczam kilka zdjęć własnej roboty:cool3: . Zdjęcia troszkę przeterminowane:roll:, ale mam nadzieję, ze nie pogardzicie:p . Buahahaha:evil_lol: ! Ten to sie potrafi ustawić. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 AAAAA ludzka stopa!!!! :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o Quote
bonita Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Ale go uchwyciłaś :) Aż się chłopak zawstydził ;) Quote
bonita Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] AAAAA ludzka stopa!!!! :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o Ta, sąsiadowa:evil_lol: , dawno już nieżywa:diabloti: Quote
Guffi Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='bonita'] Ale go uchwyciłaś :) Aż się chłopak zawstydził ;) :oops: Biedactwo. Chyba już mnie nie lubi:roll: Quote
zuzolandia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 .hmmmmmmm..pychotka .....mniam mniam.....;-) Witajcie kochani ;-) Quote
Imbirka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Witamy:multi::multi::multi: jaka śliczna wypięta dupencja nas wita w galerii:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bonita u mnie napisałam post odnośnie ramek;) Quote
Medorowa Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ale ciacho;) :razz: :razz: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Moje Ukochane Dickusie takie smutne :shake: :shake: :shake: [quote name='bonita']Smutasek Witajcie, witajcie... A na którą chodzicie na roraty? Ja jak byłam mała to chodziłam na 6 ta :roll: :roll: :roll: A teraz u nas zmienili dzieciom i jest na 7mą :) Quote
bonita Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='Kate I Luka']Moje Ukochane Dickusie takie smutne :shake: :shake: :shake: Witajcie, witajcie... A na którą chodzicie na roraty? Ja jak byłam mała to chodziłam na 6 ta :roll: :roll: :roll: A teraz u nas zmienili dzieciom i jest na 7mą :) Na 18-stą:razz: , ale nie chodzimy do naszego koscioła tylko do innego, u nas są na 6.30, a ja o tej porze nie dam rady:p . Quote
DORRAG Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 cześć:multi: U nas roraty są o 6:00 rano, ale Ja nie chodzę:oops: Quote
Guffi Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='bonita']Na 18-stą:razz: , ale nie chodzimy do naszego koscioła tylko do innego, u nas są na 6.30, a ja o tej porze nie dam rady:p . No nie dziwie Ci się. U nas też zawsze były tak wcześnie i nigdy nie chodziłam:roll: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ;)ja też nie chodzę ...z wiadomych względów [nie było akich duzych latarenek;)], ale za to będę w srodę z moimi dziećmi z grupy i z innych przedszkoli śpiewać pod kościołem pastorałki:oops: Quote
bonita Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)ja też nie chodzę ...z wiadomych względów [nie było akich duzych latarenek;)], ale za to będę w srodę z moimi dziećmi z grupy i z innych przedszkoli śpiewać pod kościołem pastorałki:oops: :klacz: Szkoda ze mieszkam daleko, inaczej z pewnością przyszła bym Was posłuchać :). Tak, lampioniki są malutkie:evil_lol: , a na dodatek szybko się psują, przez co dzieci są smutne. Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='bonita']:klacz: Szkoda ze mieszkam daleko, inaczej z pewnością przyszła bym Was posłuchać :). Tak, lampioniki są malutkie:evil_lol: , a na dodatek szybko się psują, przez co dzieci są smutne. ;)oj to akurat dobrze że mieszkasz daleko :evil_lol: A ja mam lampionik jeszcze od Kuby a ma on 17 lat i oprócz tego że padła bateria to nadal działa:razz: Quote
bonita Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)oj to akurat dobrze że mieszkasz daleko :evil_lol: A ja mam lampionik jeszcze od Kuby a ma on 17 lat i oprócz tego że padła bateria to nadal działa:razz: Do tych nowych to przydałbysię Mac Gaywer ( czy jak tam to się pisze:p ). Tam coś odkleisz tu przyczepisz, i przylutujesz i działa znowu :) Quote
Imbirka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 o jakich lampionikach mówicie?:crazyeye:, ja jako dziecko też musiałam chodzić na roraty na 6 rano:cool3: ale żadnych lampioników nie pamiętam:shake: Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Imbir1']o jakich lampionikach mówicie?:crazyeye:, ja jako dziecko też musiałam chodzić na roraty na 6 rano:cool3: ale żadnych lampioników nie pamiętam:shake: Julia... lampionów nie pamiętasz? Dzieci z lampionami chodzą do kościoła, jak jest ciemno , one są zapalone, w kościele gaśnie światło i jest fajny klimat Quote
Imbirka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 aaaaaaaa, faktycznie, no widzisz, musiałaś starej babie pamięć odświezyć, chyba faktycznie miałam coś podobnego:cool3::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 HELLO HELLO ....zgodnie za rada zrobilismy se pauze w tym szalenstwie...;-) fajne lampioniki roratowe...jak byłam mała to tez taki miałam własnorecznie robiony eheh na ZPT ;-) Buziaczki dla SLINIACZKóW ...a w mojej galeri za chwilke tez bedzie faflunek heeh ;-) Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 zuzolandia napisał(a):a w mojej galeri za chwilke tez bedzie faflunek heeh ;-) lece, lece oglądać :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 :multi:wow ale fajne fotki z lampionikami;) Quote
Recommended Posts