zuzolandia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Witamy ;-)... nio jeszcze troche ...;-) Co do lokum ....bokserka mojej sasiadki postanowila urodzic w szafie ...wlazła tam i juz nie wyszla ..;-)...na swiat przyszły 4 pomarszczone bąkersiki......mamusia olala pieknie przygotowany kojec z wszelkimi wygodami ...;-) przez 3 tygodnie mieszkała sobie wraz z dziecmi w szafie 2 drzwiowej ......potem zostala przetranportowana wraz z dobytkiem na włąsciwe miejsce .;-).......psioki dostaly imiona popularnych mebloscianek typu ALBENA . eheheh . Mizanko dla fafelków ... Quote
bonita Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='zuzolandia']Witamy ;-)... nio jeszcze troche ...;-) Co do lokum ....bokserka mojej sasiadki postanowila urodzic w szafie ...wlazła tam i juz nie wyszla ..;-)...na swiat przyszły 4 pomarszczone bąkersiki......mamusia olala pieknie przygotowany kojec z wszelkimi wygodami ...;-) przez 3 tygodnie mieszkała sobie wraz z dziecmi w szafie 2 drzwiowej ......potem zostala przetranportowana wraz z dobytkiem na włąsciwe miejsce .;-).......psioki dostaly imiona popularnych mebloscianek typu ALBENA . eheheh . Mizanko dla fafelków ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moja Merol koniecznie chciała urodzić w ogrodzie, prawie 2-tygodnie pracowała nad wielkim gniazdem za wiatą, a gdy przyszło co do czego to wylądowała zaraz na porodówce w piwnicy:p i się skończyły plany z własnym M:evil_lol: . Szczerze powiedziawszy to była bardzo niezadowolona z tego powodu:razz: . Quote
bonita Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Bodziulka']:loveu: :loveu: :loveu: mieć tyle fafelków w domu to brawdziwe szczęście :lol: TaK:loveu: szczególnie przy obiadku się z tego cieszę:p , jak ślinkę mam wszędzie:mad: . Ale jak nie sępią to jest OK;) Quote
bonita Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Imbir1']no tak, w Bielsku Białej nie byłam jeszcze, nie wspominając o twojej piwnicy:diabloti:, ale zawsze musi być ten pierwszy raz:cool3::evil_lol: Dokładnie:evil_lol: , Bielsko i okolice zimą są super:loveu: jeśli jest śnieżek:p Quote
Kate I Luka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 hehe, no to czekamy z niecierpliwością na szczęśliwe rozwiązanie.... Buziaki dla 2 dziewczynek, i mojego ulubieńca Dickusia Quote
Imbirka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='zuzolandia'] ......potem zostala przetranportowana wraz z dobytkiem na włąsciwe miejsce .;-).......psioki dostaly imiona popularnych mebloscianek typu ALBENA . eheheh . Mizanko dla fafelków ... :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='bonita']Może u nas w piwnicy:evil_lol: Ale z planami poczekamy aż się urodzą .:multi:ja też chcę na spotkanko w piwnicy ...ja wiem gdzie jest BB;) Quote
tygra Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 atmosfera w domku już widzę napięta :) nie mogę się doczekać maluszków Quote
e.v.a Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 długo jeszcze :jumpie:? dlugo :jumpie:dlugo :jumpie:? juz niemoge sie doczekac :ghost_2: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Witanko ...;-)...my tez wiemy gdzie jest BB...blisko ...piwnice tez chcemy zwiedzic ...;-)....duzo nie pijemy ;-)...wiec jestesmy nieszkodliwi goscie ehheeheh ..;-) Juz za chwile ..za chwil pare ... tralala..... Buziole w fafole . Quote
Imbirka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 dzieńdoberek:multi: , wy już w nowym czy jeszcze w starym składzie? Quote
Kate I Luka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 chyba jeszcze nic się nie wykluło.... Quote
leemonca Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 ojej!!! będą maluszki :cunao:!!! koniecznie proszę obfocić całe towarzycho na tym świecie i szczęśliwą mamuśkę z tatuśkiem oczywiście też :laugh2_2: Quote
Iza i Avanti Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Haaaaaaaaaaloooooooooo Bonita! Czy maluszko są już na tym świecie? Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 o rany cczas leci nieubłagalnie ....cisza taka ...czy to już:crazyeye: Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 zaglądam, a tu nadal zero wieści, no nic nadal trzymamy kciuki:lol: Quote
bonita Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 U nas wszystko jeszcze po staremu:razz: , nie wygląda na to żeby dziś miało sie to zmienić:p . Ma czas do niedzieli:cool3: , jak znam życie to będzie pewno rodzić niedzielną nocką:diabloti: . Wtedy najgorzej z pomocą weterynaryjną:p . Quote
bonita Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Bonek tydzień temu. Jest grubszy niż był? Quote
Recommended Posts