Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

Witamy ;-)... nio jeszcze troche ...;-)
Co do lokum ....bokserka mojej sasiadki postanowila urodzic w szafie ...wlazła tam i juz nie wyszla ..;-)...na swiat przyszły 4 pomarszczone bąkersiki......mamusia olala pieknie przygotowany kojec z wszelkimi wygodami ...;-) przez 3 tygodnie mieszkała sobie wraz z dziecmi w szafie 2 drzwiowej ......potem zostala przetranportowana wraz z dobytkiem na włąsciwe miejsce .;-).......psioki dostaly imiona popularnych mebloscianek typu ALBENA . eheheh .
Mizanko dla fafelków ...

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Witamy ;-)... nio jeszcze troche ...;-)
Co do lokum ....bokserka mojej sasiadki postanowila urodzic w szafie ...wlazła tam i juz nie wyszla ..;-)...na swiat przyszły 4 pomarszczone bąkersiki......mamusia olala pieknie przygotowany kojec z wszelkimi wygodami ...;-) przez 3 tygodnie mieszkała sobie wraz z dziecmi w szafie 2 drzwiowej ......potem zostala przetranportowana wraz z dobytkiem na włąsciwe miejsce .;-).......psioki dostaly imiona popularnych mebloscianek typu ALBENA . eheheh .
Mizanko dla fafelków ...

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Moja Merol koniecznie chciała urodzić w ogrodzie, prawie 2-tygodnie pracowała nad wielkim gniazdem za wiatą, a gdy przyszło co do czego to wylądowała zaraz na porodówce w piwnicy:p i się skończyły plany z własnym M:evil_lol: . Szczerze powiedziawszy to była bardzo niezadowolona z tego powodu:razz: .

Posted

[quote name='Bodziulka']:loveu: :loveu: :loveu: mieć tyle fafelków w domu to brawdziwe szczęście :lol:

TaK:loveu: szczególnie przy obiadku się z tego cieszę:p , jak ślinkę mam wszędzie:mad: . Ale jak nie sępią to jest OK;)

Posted

[quote name='Imbir1']no tak, w Bielsku Białej nie byłam jeszcze, nie wspominając o twojej piwnicy:diabloti:, ale zawsze musi być ten pierwszy raz:cool3::evil_lol:

Dokładnie:evil_lol: , Bielsko i okolice zimą są super:loveu: jeśli jest śnieżek:p

Posted

[quote name='zuzolandia'] ......potem zostala przetranportowana wraz z dobytkiem na włąsciwe miejsce .;-).......psioki dostaly imiona popularnych mebloscianek typu ALBENA . eheheh .
Mizanko dla fafelków ...

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Witanko ...;-)...my tez wiemy gdzie jest BB...blisko ...piwnice tez chcemy zwiedzic ...;-)....duzo nie pijemy ;-)...wiec jestesmy nieszkodliwi goscie ehheeheh ..;-)
Juz za chwile ..za chwil pare ... tralala.....
Buziole w fafole .

Posted

U nas wszystko jeszcze po staremu:razz: , nie wygląda na to żeby dziś miało sie to zmienić:p . Ma czas do niedzieli:cool3: , jak znam życie to będzie pewno rodzić niedzielną nocką:diabloti: . Wtedy najgorzej z pomocą weterynaryjną:p .