Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']hahaha ale mina:evil_lol:
witaj Bonita dawno mni enei bylo bo was zgubilam :placz: ale juz jestem :multi:[/quote]

[B][I]No to witaj z powrotem[/I][/B]:multi: [B][I]i nie gub juz nas[/I][/B]:evil_lol:

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korenia']Ja często spotykam nieciachane boksie - u mnie bardzoooo duzo boksiów przybylo w ostatnim półroczu... Też zauważyłam, że zawsze wygrywa boksio cięty.. poprostu sędzia przyzwyczajony jest do takiego widoku. Właśnie szkoda, że jest tak mało świętnych sędziów..
Ucałuj faflaki :) (chciaam napisać klapciaki, ale stwwierdziłam, że przecież jeden tylko z Twoich "obcych" ma klapciaki :P a faflaki wszystkie :loveu: )[/quote]

[B][I]Już całuje od Ciebie wszystkie faflaki i te klapciate i nie:evil_lol: .[/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]No to witaj z powrotem[/I][/B]:multi: [B][I]i nie gub juz nas[/I][/B]:evil_lol:[/quote]
nie zgubi enie zgubie obiecuje:multi: chyba ze mi ktos was ukradnie:evil_lol:

Posted

Mój drugi bokser jak się pojawi w 2007 roku będzie niecięty :lol:, ale jak będę się zastanawiać nad następnym to być może będzie cały cięty :evil_lol:.

A co do dobków z ogonami.. jak narazie widziałam na zdjęciach (hodowle niemieckie) i jak dla mnie całkiem ładnie się prezentowały ;).

Posted

[quote name='Cimi']Mój drugi bokser jak się pojawi w 2007 roku będzie niecięty :lol:, ale jak będę się zastanawiać nad następnym to być może będzie cały cięty :evil_lol:. [/quote]
[B][I]A wybrałaś już hodowlę[/I][/B]:cool3:
[quote]
A co do dobków z ogonami.. jak narazie widziałam na zdjęciach (hodowle niemieckie) i jak dla mnie całkiem ładnie się prezentowały ;).[/quote]

[B][I]to musiały być wysokiej klasy Dobki, zeby im ogon urody dodawał[/I][/B]:cool3:

Posted

[quote name='bonita'][B][I]A wybrałaś już hodowlę[/I][/B]:cool3: [/QUOTE]

Tak, mam kilka na oku :lol:. Tylko, że trochę czasu będę musiała poświęcić na oglądanie zdjęć rodziców i ich potomstwa. Bardzo chciałabym aby mój pies miał bardzo krótki nos :lol:. Taki jest mój ideał :loveu:.

[quote name='bonita'][B][I]to musiały być wysokiej klasy Dobki, zeby im ogon urody dodawał[/I][/B]:cool3:[/QUOTE]
A tego to nie wiem.. jak powinien dobry pies wyglądać. Ale dla mnie ładnie wyglądały ;).

Posted

[quote name='Cimi']Tak, mam kilka na oku :lol:. Tylko, że trochę czasu będę musiała poświęcić na oglądanie zdjęć rodziców i ich potomstwa. Bardzo chciałabym aby mój pies miał bardzo krótki nos :lol:. Taki jest mój ideał :loveu:.[/quote]
[B][I]A co lubisz jak Ci coś chrapie za uszkiem:evil_lol:[/I][/B] .

[B][I]Dla mnie najważniejszy przy wyborze jest rodowód, dopiero potem patrze na wygląd rodziców, ich ładne starsze potomstwo również mile widziane:evil_lol: , ale nawet to wszystko nie jest gwarancją sukcesu, trzeba mieć duuużo szczęścia i dobre oko w wyborz szczeniaka[/I][/B][B][I]:p . Zyczę Ci tego właśnie :).[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]A co lubisz jak Ci coś chrapie za uszkiem:evil_lol:[/I][/B] .[/QUOTE]

Niestety nie :eviltong:, ale chyba jestem w stanie to wytrzymać :lol:.

Bardzo mi się z pyska podobaTalamanca Black Peppecorn Głogosia.. właśnie ma taki krótciutki nosek.

Jest kilka takich psów, że wystrczy, że popatrzę na zdjęcie i wiem czy mi się podoba czy nie.. na pierwszym miejscu jest zawsze głowa ;).

Ostatnio myślałam o psie ze Wschodu, ale to kwestia finansów, bo w Niemczech to wiem ile mniej więcej kosztują szczeniaki, a na Wschodzie nie.

A na rodowodach się nie znam :lol:, ani na tytułach :lol:.

Posted

[quote name='Cimi']Niestety nie :eviltong:, ale chyba jestem w stanie to wytrzymać :lol:.

Bardzo mi się z pyska podobaTalamanca Black Peppecorn Głogosia.. właśnie ma taki krótciutki nosek.

Jest kilka takich psów, że wystrczy, że popatrzę na zdjęcie i wiem czy mi się podoba czy nie.. na pierwszym miejscu jest zawsze głowa ;).

Ostatnio myślałam o psie ze Wschodu, ale to kwestia finansów, bo w Niemczech to wiem ile mniej więcej kosztują szczeniaki, a na Wschodzie nie.

A na rodowodach się nie znam :lol:, ani na tytułach :lol:.[/quote]

[B][I]Tytuły nie są ważne, ale rodowód Bardzo. Psy ze Wschodu([U] jak[/U] [U]dobrze wybierzesz[/U]) są ładniejsze niż w Niemczech, Rosjanie importują Boksy z najlepszych włoskich hodowli, sama widziałam kilka ich cudnych okazów[/I][/B]:loveu: . [B][I]Cenowo nie wiem jak to wychodzi[/I][/B]:razz:.
[B][I]pisze tyle bo aktualnie jestem w temacie, wszystkie zagraniczne strony mam przeszukane, no i w koncu znalazłam odpowiedniego chłopaka dla mojej Boni :)[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][/B]
[B][I][IMG]http://img111.imageshack.us/img111/9834/rasiefl8.jpg[/IMG][/I][/B]
[/quote]
Jaką Dikuś ma zawstydzoną minkę ;).Pewnie wstyd mu przed mamą i babcią,że na rękach jest noszony ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

Kiedys też będę miała boksia z papierami. Kana najkochańsza, ale kopiowany żółtek mi się marzy.....

[IMG]http://img111.imageshack.us/img111/9834/rasiefl8.jpg[/IMG]

Ślicznosci.......:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='majoka']Kiedys też będę miała boksia z papierami. Kana najkochańsza, ale kopiowany żółtek mi się marzy.....

[IMG]http://img111.imageshack.us/img111/9834/rasiefl8.jpg[/IMG]

[/quote]

[B][I]Majorka widze nowy śliczniutki banerek[/I][/B]:loveu: [B][I]Mi też się marzy jeszcze jeden żółtek:evil_lol: [/I][/B]

Posted

[quote name='misiaczek']Jaką Dikuś ma zawstydzoną minkę ;).Pewnie wstyd mu przed mamą i babcią,że na rękach jest noszony ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.[/quote]

[B][I]Cii mama, ani babcia o tym jeszcze nie wiedzą:evil_lol:[/I][/B]

Posted

[I][B]:cool3:ja jak powiedziałam TZtowi że jak będe na emeryturce czyli za naście lat :razz:to sobie znów sprawie boxia ....to powiedział że mi już nie pozwoli :placz::placz::placz:bo ja jak widze boxia to mam miętkie serce:oops:z racji pamięci o Harleyu[/B][/I]

Posted

ja nie mam miejsca na trzeciego psiaka, ale też mi się marzy papierowy boksio. Z wyglądu diabeł taki jak Grappa lub siostra Talamanki Tigra, ewentualnie o umaszczeniu jak Dikuś (zwłaszcza mordka taka trzykolorowa). Podoba mi się też Picasso.
Ale ogólnie lubię piesy o mocnej budowie

Posted

bonita, a ja nie widziałam Duśki na wystawie:placz: Jestem nie pocieszona:shake:
Po pierwsze ring bokserów był z boku poza płytą główną, gdzie wszystko się odywało.
Po drugie, na ringu boserów odbywały się jadki i psie awantury, a do tego dookoła ringu biegał pozorant i robił dodatkowy ferment. Ja sie nie znam, ale może tak powinno być. Efekt był taki, że z naszymi boksiami musiałyśmy się wycofać, bo chciały pomagać tym rozwrzeszczanym na ringu. Przyszłyśmy dopiero w przerwie, zebrałyśmy podpisy, pogadałyśmy z ludzmi, ale fotek nie było za bardzo komu robić i jeszcze moja wiercipięta bardzo w tym wszystkim mi przeszkadzała.
Szkoda, że nie widziałam Duśki

Posted

[quote name='Imbir1']bonita, a ja nie widziałam Duśki na wystawie:placz: Jestem nie pocieszona:shake:
Po pierwsze ring bokserów był z boku poza płytą główną, gdzie wszystko się odywało.
Po drugie, na ringu boserów odbywały się jadki i psie awantury, a do tego dookoła ringu biegał pozorant i robił dodatkowy ferment. Ja sie nie znam, ale może tak powinno być. Efekt był taki, że z naszymi boksiami musiałyśmy się wycofać, bo chciały pomagać tym rozwrzeszczanym na ringu. Przyszłyśmy dopiero w przerwie, zebrałyśmy podpisy, pogadałyśmy z ludzmi, ale fotek nie było za bardzo komu robić i jeszcze moja wiercipięta bardzo w tym wszystkim mi przeszkadzała.
Szkoda, że nie widziałam Duśki[/quote]

[B][I]Duśka nie dojechała:shake: jej panci coś wypadło w pracy i nie dała rady:shake: .[/I][/B]
[B][I]Gdyby była, z pewnością byś ją zauważyła :cool3: .[/I][/B]

Posted

Mogę tylko pozazdrościć kolejnego boksia. Jak dalej będę pracowała w takich godzinach, to na pewno nie będę miała szans na drugiego. Mogę sobie pośnić o cudnym papierowym rudziaszku.....Teraz nawet dla Kanuli nie mam tyle czasu ile trzeba:oops:

Posted

A gdzie nowe focie [IMG]http://img236.imageshack.us/img236/7053/znakzapytaniaqq7.gif[/IMG][IMG]http://img236.imageshack.us/img236/7053/znakzapytaniaqq7.gif[/IMG][IMG]http://img236.imageshack.us/img236/7053/znakzapytaniaqq7.gif[/IMG]Ktoś tu,delikatnie mówiąc się opindala :mad:.