Medorowa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='bonita']Madzia i Medor córuś jak Cię tu dawno nie było u nas, gdzie Ty się ostatnio podziewałaś:cool3: Ojj mamuś, jak mnie zaadoptujesz, to musisz mi jakiś dobry sprzęt komputerowy sprawić, bo ten mój coś ostatnio szwankuje :mad: :mad: A potem znowu internet nie działał:angryy: A jeszcze oprócz tego opiekuję się trzema psami, jeszcze tylko do czwartku - Bogu dzięki, w tym bokserką - 11letnią:loveu: Quote
leemonca Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='bonita']Właśnie przyszedł do nas dyplom z Warszawy. Dickens od dziś oficjalnie jest Młodzieżowym Championem Polski:multi: Mama Bonita i Babcia Merol są dumne ze idzie w ich ślady:loveu: grtulacje :multi: , dla mamy i babci też, że mają takiego wspaniałego potomka :multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='madzia i medor']Ojj mamuś, jak mnie zaadoptujesz, to musisz mi jakiś dobry sprzęt komputerowy sprawić, bo ten mój coś ostatnio szwankuje :mad: :mad: A potem znowu internet nie działał:angryy: A jeszcze oprócz tego opiekuję się trzema psami, jeszcze tylko do czwartku - Bogu dzięki, w tym bokserką - 11letnią:loveu: Ojj córuś, mój sprzęt jak by Ci to powiedzieć :hmmmm: nie jest najlepszy:shake: I często chciała bym z nim zrobić to:comp26: Ale nie martw się :glaszcze: kiedys na pewno kupimy nowy:multi: :evil_lol: Wczoraj chciałam wklejac foty, zwiesił się i zdążyłam tylko dwie, może dziś będzie lepiej. Quote
bonita Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)oj Ozzy zobaczył fote i jest zazdrosny:evil_lol: Diki sobie szanuje:evil_lol: , TZ ją wczoraj tak nadmuchał, że ani do mordy jej nie da rady złapać:evil_lol: Quote
bonita Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Nocny brudny marek Ja będę prowadził mamę Mama będzie prowadziła się sama Oddaj mamie ! NIe dam ! Quote
Imbirka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Bonita ekstra foteczki:multi: masz wspaniałe fafluny, ja cały czas nie mogę sie na nie napatrzeć:lol: Quote
Medorowa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='bonita']Ojj córuś, mój sprzęt jak by Ci to powiedzieć :hmmmm: nie jest najlepszy:shake: I często chciała bym z nim zrobić to:comp26: Ale nie martw się :glaszcze: kiedys na pewno kupimy nowy:multi: :evil_lol: Ale Ty dobra matulka:razz: ;) :razz: A zdjęcia zabójcze:lol: Quote
misiaczek Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='bonita'] Ja będę prowadził mamę Mama będzie prowadziła się sama Oddaj mamie ! NIe dam ! Ale się uśmiałam :evil_lol:. Opisy fotek idealne :lol: i pieseczki idealne :lol:. Bonita,ale masz wesoło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:koffane faflunki ale miały zabawę Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='bonita']Właśnie przyszedł do nas dyplom z Warszawy. Dickens od dziś oficjalnie jest Młodzieżowym Championem Polski:multi: Mama Bonita i Babcia Merol są dumne ze idzie w ich ślady:loveu: GRATULUJEMY :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='dbsst']GRATULUJEMY :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dziękujemy wszystkim za gratki:loveu: ale to dopiero Championat Młodzieży, teraz trzeba walczyć o dorosłego championa:p Trochę fotek Quote
bonita Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 A piłkę jak nosi to mu gałKi wychodzą :) Quote
leemonca Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 śliczności, fotka jest super!!!, Twoje psiska są jak narkotyk - potwornie uzależniają, nie można tu nie zajrzeć :lol: Quote
misiaczek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='bonita'] Paniii...podaj piłkę,nie drażnij Dikusia :mad: ;) :lol:. Quote
dbsst Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='bonita']1 2 1 fota kosmiczna jak z plakatu o dwóch takich co by coś zmajstrowali :evil_lol: 2 a ja myślałam ze tylko moje doorne jest takie do piłek ale widze ze NIE nie jest osamotniona w tym procederze :evil_lol: :evil_lol: teraz to juz pojedziecie i weźmiecie ten chempionat :multi: mówie Ci:cool3: Quote
bonita Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='dbsst']1 fota kosmiczna jak z plakatu o dwóch takich co by coś zmajstrowali :evil_lol: dokładnie a ja myślałam ze tylko moje doorne jest takie do piłek ale widze ze NIE nie jest osamotniona w tym procederze :evil_lol: :evil_lol: wszystkie moe boksie kochają piłeczki (chyba nawet w ogien by za nimi skoczyły:evil_lol: ) teraz to juz pojedziecie i weźmiecie ten chempionat :multi: mówie Ci:cool3: Nima tak łatwo, Championat najwcześniej możemy skończyć dopiero za 4 msc, taki jest regulamin od pierwszego wniosku CWC do ostatniego musi upłynąć pół roku:p , A ze zimą nie ma wystaw więc Championa skończymy (jak wszystko dobrze się potoczy) dopiero wiosną przyszłego roku:p . Quote
bonita Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Bonita je jabłuszko Bardzo pyszna zdobycz Mniam, mniam nikomu nie dam :) Moje kochaniutkie, będę cie jesć powolutku malutkie gryzie będę robić Quote
bonita Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Boncio robi dziwną minkę i troszke Dikusia Quote
bonita Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Tutaj coś żuje (chyba gumę ;)) Quote
bonita Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Diki też bardzo lubi jabłuszka Więzień Dick Quote
Recommended Posts