misiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='bonita'] A od jutra startujemy z fotami boksiów :) Już się doczekać nie możemy :multi:. A fotki z Belgii fajowe (co to za miasto?). Quote
witaminka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='bonita'] te fotki sa przesłodkie :loveu: :loveu: :loveu: takie misie, pomarczone, słodkie :loveu: :loveu: nie moge sie napatrzec:lol: :loveu: Quote
BeaC Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='bonita'] Jakie słodkie maleństwaMIodzio!!!!!!!!!! Quote
bonita Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='misiaczek']Już się doczekać nie możemy :multi:. A fotki z Belgii fajowe (co to za miasto?). Miasto nazywa się Kartemark Quote
Medorowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Witaj mamo;) :razz: I znów te cudeńka, a potem spać nie mogę:mad: I to spojrzenie:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='bonita'] A od jutra startujemy z fotami boksiów :) A co to za miejscowosc bo ja dwa lata mieszkałam z Gent i dosłownie w takim podobnym mieszkanku sobie żyłam :) No chyba że to bliżej jest Ostende :) Quote
misiaczek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='bonita']Miasto nazywa się Kartemark Sylwia,tu masz co to za miejscowość :) Quote
sylwiaskalska Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 misiaczek napisał(a):Sylwia,tu masz co to za miejscowość :) A dzieki :) :) Quote
Jupi Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 ale boskie boksie:lol: a białaski sa:loveu:, cud, miód, sama słodycz:lol: Quote
bonita Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='Jupi']ale boskie boksie:lol: a białaski sa:loveu:, cud, miód, sama słodycz:lol: Dzięki za odwiedzinki Jupi ( potem będę miała chyba trochę czasu to wstąpię do Twojej Galerii;) ) Quote
bonita Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Właśnie przyszedł do nas dyplom z Warszawy. Dickens od dziś oficjalnie jest Młodzieżowym Championem Polski:multi: Mama Bonita i Babcia Merol są dumne ze idzie w ich ślady:loveu: Quote
Alicja Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='bonita']Właśnie przyszedł do nas dyplom z Warszawy. Dickens od dziś oficjalnie jest Młodzieżowym Championem Polski:multi: Mama Bonita i Babcia Merol są dumne ze idzie w ich ślady:loveu: Diki BRAWO:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='bonita']Właśnie przyszedł do nas dyplom z Warszawy. Dickens od dziś oficjalnie jest Młodzieżowym Championem Polski:multi: Mama Bonita i Babcia Merol są dumne ze idzie w ich ślady:loveu: OGROMNE GRATULACJE :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: Quote
Imbirka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Diki gratulacje:multi::multi::multi::multi::multi:, a my w Łodzi będziemy kibicować siostrze Dikiego:lol: Quote
bonita Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='Imbir1']Diki gratulacje:multi::multi::multi::multi::multi:, a my w Łodzi będziemy kibicować siostrze Dikiego:lol: Ona już też jest Młodziezowym Championem, ale nieoficjalnie ( dyplom jeszcze nie przyszedł:evil_lol: ) Quote
Imbirka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 to będzie jakbym się "prawie" z Dikim spotkała:evil_lol:;), szkoda, że do Łodzi nie zawitacie Quote
bonita Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='Imbir1']to będzie jakbym się "prawie" z Dikim spotkała:evil_lol:;), szkoda, że do Łodzi nie zawitacie Podobne są do siebie bardzo z tym ze Duśka jest długoogoniasta:cool3: . Quote
Imbirka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 No wiesz? A ty, wyrodna matko, synusiowi ogonek obciełaś:crazyeye::mad: To ja już napewno Duśkę dorwę i wymiętole na wszystkie strony:evil_lol::loveu: Quote
bonita Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='Imbir1']No wiesz? A ty, wyrodna matko, synusiowi ogonek obciełaś:crazyeye::mad: To ja już napewno Duśkę dorwę i wymiętole na wszystkie strony:evil_lol::loveu: Powiem Ci ze obcinałam z wielkim bólem (oczywiście nie sama:evil_lol: ) ale Dikiego ogonek został złamany podczas porodu i jako jedyny z całego miotu ma krótki, a całe rodzenstwo właśnie ten jego kikucik najbardziej interesował i często był w niego podgryzany:evil_lol: Quote
bonita Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Madzia i Medor córuś jak Cię tu dawno nie było u nas, gdzie Ty się ostatnio podziewałaś:cool3: Quote
Alicja Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='bonita'];)oj Ozzy zobaczył fote i jest zazdrosny:evil_lol: Quote
misiaczek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='bonita']Właśnie przyszedł do nas dyplom z Warszawy. Dickens od dziś oficjalnie jest Młodzieżowym Championem Polski:multi: Mama Bonita i Babcia Merol są dumne ze idzie w ich ślady:loveu: DIKUŚ GRATULACJE :klacz::klacz::klacz: :laola::laola: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: [quote name='bonita']Buzia Buziaczki w te śliczne fafelki Quote
Imbirka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='bonita']Powiem Ci ze obcinałam z wielkim bólem (oczywiście nie sama:evil_lol: ) ale Dikiego ogonek został złamany podczas porodu i jako jedyny z całego miotu ma krótki, a całe rodzenstwo właśnie ten jego kikucik najbardziej interesował i często był w niego podgryzany:evil_lol: Oj biedny Dikuś:shake: szybciuto proszę mu dać buziaczka od cioci w te śliczne fafelki:lol: Quote
Recommended Posts