bonita Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Bonita ile czekałas na dyplom Chempiona młodzieżowego? Czekaliśmy trzy miesiące:cool3: I trzymaj kciuki za moja niedzielkę w Zielonej :) oczywiscie że będziemy 3mać kciuki:happy1: :kciuki: , jak wygra to będzie Lalek Młodzieżowy Champion( a wygra z pewnoscią:multi: myślę że nawet i Zw. Rasy) Quote
sylwiaskalska Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='bonita']Czekaliśmy trzy miesiące:cool3: oczywiscie że będziemy 3mać kciuki:happy1: :kciuki: , jak wygra to będzie Lalek Młodzieżowy Champion( a wygra z pewnoscią:multi: myślę że nawet i Zw. Rasy) Aż tak długo- szok. Boże jakbym w Zielonej wygrała miałabym juz Chempiona Młodzieżowego :) A można np. przed dostaniem dyplomu ale juz po skompletowaniu wystaw na zgoszeniach wpisywać : Młodzieżowy Chempion czy to byłoby nie na miejscu ? Bo fajnie na światówce wiesz pochwalic się ze juz masz Czempiona Młodzieży he he :) Quote
bonita Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] A można np. przed dostaniem dyplomu ale juz po skompletowaniu wystaw na zgoszeniach wpisywać : Młodzieżowy Chempion czy to byłoby nie na miejscu ? Bo fajnie na światówce wiesz pochwalic się ze juz masz Czempiona Młodzieży he he :) Można wpisywać, ale czy wpiszą do katalogu to już inna sprawa, wiele oddzałów wpisuje tylko wtedy kiedy otrzymają ksero dyplomu ( choć Dikiemu ostatnio na wystawie wpisano wszystkie tytuły, a do zgłoszenia nie załączyłam kser :)) Poznan to jednak wystawa Światowa, więc ksero chyba obowiazkowe(choc nigdy nie wiadomo:evil_lol: ja bym wpisała na karcie zgłoszenia:evil_lol: ) Quote
sylwiaskalska Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 A wiesz co i tak zrobie jak teraz wygram na zdłoszeniu dam Młodziezowy Chempion powiem im najwyzej że w listopadzie dośle dyplom he he A ty sobie to wpisałas w rodowód bo ja wpisze a co tam :) Quote
BeaC Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Spóźnione gratulacje dla Dikiegi i dla Ciebie za fotę sierpnia Quote
bonita Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A wiesz co i tak zrobie jak teraz wygram na zdłoszeniu dam Młodziezowy Chempion powiem im najwyzej że w listopadzie dośle dyplom he he A ty sobie to wpisałas w rodowód bo ja wpisze a co tam :) Ja wpisuję na druku zgłoszenia przed imieniem np. nazwa: Mł.Ch.Pl i imię Tak zawsze robię:cool3: i raczej potem w katalogu tak wpisują:lol: Bo na dole druku zgłoszenia też pisze Osiągnięcia : ale jak tam wpisywałam to nigdy nie było tytułu w katalogu:p myśle że rozumisz o co mi chodzi co?:evil_lol: Quote
bonita Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='BeaC']Spóźnione gratulacje dla Dikiegi i dla Ciebie za fotę sierpnia Dzieki!, Dzięki!, Dzięki!:loveu: Quote
Medorowa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Mamo, Twoja córcia koffana:cool3: :cool3: pada na ''zbity ryj'' ze zmęczenia:evil_lol: i prosi troszenieczkę zdjęć, tak na polepszenie humoru:evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 a ja mam pytanko, bonita, nie wiesz o której na wystawie w Łodzi bedą bokserki, nie chciałabym przegapić Duśki, muszę ją wyściskać zamiast Dikiego:evil_lol: no i porobić foteczki:lol: Quote
bonita Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='Imbir1']a ja mam pytanko, bonita, nie wiesz o której na wystawie w Łodzi bedą bokserki, nie chciałabym przegapić Duśki, muszę ją wyściskać zamiast Dikiego:evil_lol: no i porobić foteczki:lol: Sobotnia Łódzka to Krajowa Bokserów, więc boksie bedą oceniane pewno od goz. 10-tej :) zróbcie duuużo fotków:cool3: . Quote
bonita Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='madzia i medor']Mamo, Twoja córcia koffana:cool3: :cool3: pada na ''zbity ryj'' ze zmęczenia:evil_lol: i prosi troszenieczkę zdjęć, tak na polepszenie humoru:evil_lol: Moja Córciu koffana:evil_lol: mam fotki, ale zupełnie nie mam czasu na ich wklejanie:shake: , tyle roboty ze mamusia sama na "zbity ryj" pada:p :evil_lol: . Jak nie zdąze dzis to może jutro się uda:cool3:. Tak mi przykro:placz: że mam tak mało czasu aby tu zagladać:placz: , byle dotrwać do soboty i niedzieli:multi: . Quote
Medorowa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='bonita']Moja Córciu koffana:evil_lol: mam fotki, ale zupełnie nie mam czasu na ich wklejanie:shake: , tyle roboty ze mamusia sama na "zbity ryj" pada:p :evil_lol: . Jak nie zdąze dzis to może jutro się uda:cool3:. Tak mi przykro:placz: że mam tak mało czasu aby tu zagladać:placz: , byle dotrwać do soboty i niedzieli:multi: . mamuś dla własnego dziecka nie masz czasu:mad: :mad: ;) No, ale będę dobrą córuchą i poczekam:p Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 łooooooooooooo kurka a co to sie stało ze ja taka fajna galerie przegapiłam :oops: ja kochaaaam boksie:oops: prawie tak mocno jak briardy ;) zdjęcia poproszę grzecznie :eviltong: Quote
leemonca Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 zdjęcia poproszę grzecznie :eviltong: ja też :multi:, ja też :multi:, i też bardzo grzecznie :eviltong: Quote
misiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='bonita']Moja Córciu koffana:evil_lol: mam fotki, ale zupełnie nie mam czasu na ich wklejanie:shake: , tyle roboty ze mamusia sama na "zbity ryj" pada:p :evil_lol: . Jak nie zdąze dzis to może jutro się uda:cool3:. Tak mi przykro:placz: że mam tak mało czasu aby tu zagladać:placz: , byle dotrwać do soboty i niedzieli:multi: . Bonita,bo się przepracujesz i kto nam będzie fotki faflaczków wstawiał ??? ;) :lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='bonita']Moja Córciu koffana:evil_lol: mam fotki, ale zupełnie nie mam czasu na ich wklejanie:shake: , tyle roboty ze mamusia sama na "zbity ryj" pada:p :evil_lol: . Jak nie zdąze dzis to może jutro się uda:cool3:. Tak mi przykro:placz: że mam tak mało czasu aby tu zagladać:placz: , byle dotrwać do soboty i niedzieli:multi: . To na pocieszenie dzisiaj piąteczek :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='sylwiaskalska']To na pocieszenie dzisiaj piąteczek :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Tak piąteczek i foteczki wstawiam:multi: Bono prosi Quote
Alicja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='bonita']Tak piąteczek i foteczki wstawiam:multi: Bono prosi :crazyeye:tylko jedna:shake:mało:placz: Quote
bonita Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Ostatnie fotki robione nocą, bo tylko wtedy mam trochę czasu :) Diki czeka na swoją porcję obiadku Zjem tego klapusia Quote
bonita Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Tak się Diki "wystawia" przy płocie, szkoda ze na wystawie tak nie robi Quote
sylwiaskalska Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Jak mozna szczuć jedzeniem psa mojego fafluka kochanego :mad: :mad: :mad: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts