bonita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='Pysia']Dobra :multi: To kiedy? Może Weszke wyciągne....[/quote] A kiedy masz urolpik?:cool3: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor']Pysiu Ty masz weszki:smhair2::diabloti:[/quote] Mam jedną taką Wesz :diabloti: Wazy więcej niż ja :evil_lol: Znowu se nabrechtałam ;) [quote name='bonita']A kiedy masz urolpik?:cool3:[/quote] Od poniedziałku :) Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Pysia']Mam jedną taką Wesz :diabloti: Wazy więcej niż ja :evil_lol: Znowu se nabrechtałam ;) [/quote] To kaj ją Ty trzymasz:hmmmm::diabloti::diabloti::diabloti: [COLOR=White]Ojj dobrze, że Wasia ma uczulenie na boksery, bo jakby to zobaczyła... :diabloti: Zresztą zaraz ją odnajdę i dam cynka[/COLOR]:loveu::loveu::diabloti: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor']To kaj ją Ty trzymasz:hmmmm::diabloti::diabloti::diabloti: [COLOR=white]Ojj dobrze, że Wasia ma uczulenie na boksery, bo jakby to zobaczyła... :diabloti:[/COLOR] [COLOR=white]Zresztą zaraz ją odnajdę i dam cynka[/COLOR]:loveu::loveu::diabloti:[/quote] Do tej pory trzymałam w basenie ale teraz boję się ze woda mi nie wejdzie :diabloti: Ciekawe po kim masz tą wredote :mad: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Pysia']Do tej pory trzymałam w basenie ale teraz boję się ze woda mi nie wejdzie :diabloti: [U] Ciekawe po kim masz tą wredote[/U] :mad: :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: [U]Nie mam zielonego pojęcia:grins: [/U]:diabloti: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor']:evil_lol::evil_lol: [U]Nie mam zielonego pojęcia:grins: [/U]:diabloti:[/quote] Tylko bez wnikania proszę :mad: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Pysia']Tylko bez wnikania proszę :mad:[/quote] Gdzież bym smiała:shake::shake:Chciałam jeno przypomnieć, że płynie w nas ta sama krew:diabloti: P.S. Weszka już poinformowana:loveu: Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 witaj babciu:multi::multi::multi::multi: przyszłam z samego rana na kawusię, głowa mnie boliiiiii:placz: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [COLOR=DarkRed][B]......witam Cię przedurlopowo..........a że neta braks w domu to także żegnam na caaaałe 4 tygodnie:placz::placz::placz:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:przybywszy na soczek ...najlepiej poramańczowy ...wróciłam po 2 z panieńskiego:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
bonita Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Witajcie dziewczyny :) Częstujcie się kaffą i ciasteczkami :loveu: soczkiem tyż sis:cool3: Ja muszę znikać, będę wieczorkiem:p Pa, pa miłego dnia :bye: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='bonita']Witajcie dziewczyny :) Częstujcie się kaffą i ciasteczkami :loveu: soczkiem tyż sis:cool3: Ja muszę znikać, będę wieczorkiem:p Pa, pa miłego dnia :bye:[/quote] Kaj uciekasz:placz::placz::placz: Forse dawaj:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='bonita']Witajcie dziewczyny :) Częstujcie się kaffą i ciasteczkami :loveu: soczkiem tyż sis:cool3: Ja muszę znikać, będę wieczorkiem:p Pa, pa miłego dnia :bye:[/quote] A gdzie szarlotka? :shake: Quote
Kitka20 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Hej Bonitki fajne zdjęcia Tylko filmik mi się nie otwiera:/ Quote
Imbirka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='evaxon']:diabloti: witanko :loveu:[/quote] a co ty tu robisz????? spadaj do siebie i wyjaśniaj nam gdzie się podziewałaś???:cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Gdzież bym smiała:shake::shake:Chciałam jeno przypomnieć, że płynie w nas ta sama krew:diabloti: P.S. Weszka już poinformowana:loveu:[/quote] Bonita pewnie taka wredna po tacie :diabloti: Bo po mnie nie :shake: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Pysia']Mam jedną taką Wesz :diabloti: Wazy więcej niż ja :evil_lol: [U] Znowu se nabrechtałam[/U] ;) [/quote] znowu sobie naśmiałaś??? :-o :hmmmm: :diabloti: Quote
Wampirek007 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ladne psy... Uwielbiam ufafloni one rasy...:haha: Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cześć, Kasiu, jeszcze Ciebie nie ma, chciałam zaproponować niewielką lampeczkę.... Quote
bonita Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Cześć, Kasiu, jeszcze Ciebie nie ma, chciałam zaproponować niewielką lampeczkę....[/quote] Jestem! już jestem! i lampeczki sobie nie odmówię:evil_lol: Witajcie:multi: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Weszka na wsi to mogę pisać co mi się chce :diabloti: Witaj dziecko :) Czy w Ustroniu będzie jakiś Twój zafaflany faflun? Quote
e.v.a Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='bonita']Hej!Hej! [/quote] :-( a gdzie serduszka dla mnie:-( Quote
Recommended Posts