bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 paula_z napisał(a)::multi: Witam Panią Mod :grins: :evil_lol: Hejka:multi: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Donvitow napisał(a):Wszystkie foty fajne.ale nie przebiją tego ostatniego z boksioplastugami. Pozdrowienia. :evil_lol: Boksioplastugi fajne określenie:evil_lol: . Witaj! Pysia napisał(a):A mamcia Pysia włożyła róż żeby córcia MUSIAŁA się za swą mamcie wstydzić i cały trud poszedł na marne :angryy: widziałam mamciny róż na fotce, i przykro mi teraz jeszcze bardziej:placz: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Vectra']witaj zielona cioteczko ;) Witaj Vectro zielona:evil_lol: , co ma nawet zielonego legwana:evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Moja Mamcia jest MODEM :crazyeye: Gratulację Mamusiu :) :multi: Dzięqs córciu:loveu: A tak wogóle to Witam :loveu: Cześć! cieszkam się że wpadłaś do mamci:multi: Widziałam fotki Shrekowego Dikulińskiego, a filmik z hipnotyzującą zabawkąpierwsza klasa :D :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Co ja widzę, kolejna znajoma twarz, moderatorem :cool3: Gratulacje! :multi: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Co ja widzę, kolejna znajoma twarz, moderatorem :cool3: Gratulacje! :multi: Dzięki:oops: :oops: :oops::diabloti: :evil_lol: Witanko Pinczerko! Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:sis ja już Twój nr wklikałam w fonik .....liczę że w końcu sie spotkamy;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 bonita napisał(a):Dzięki:oops: :oops: :oops::diabloti: :evil_lol: Witanko Pinczerko! Witanko Bonitko z pięknym avatarkiem ;) Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witanko Bonitko z pięknym avatarkiem ;) Najnowsza z moich fotencji, trio złapane na smakołyk:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sis ja już Twój nr wklikałam w fonik .....liczę że w końcu sie spotkamy;) Ja tyż mam wyklikany:multi: Do trzech razy sztuka Alu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 bonita napisał(a): Oczywiście że Ci córciu wszystko wolno, wszystko na co pozwala regulamin:diabloti: :evil_lol: Mama, ja cem bezstresowe wychowanie:obrazic::obrazic::diabloti: bonita napisał(a): Ja nie obiecuję, ale mam wielką ochotę tam jechać, mój TZ troszkę mniejszą:p , ale w tym roku wogóle nigdzie na wystawy nie jezdzimy , więc mam nadzieję Go tam wyciągnąć:p Namów tatka;);) Quote
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 e tam zielony legwanik , patrz CZERWONY fordzik :evil_lol: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Aaaaaaaa czyli chcesz się piąć jeszcze wyżej;):evil_lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 bonita napisał(a):Aaaaaaaa czyli chcesz się piąć jeszcze wyżej;):evil_lol: oczywiście :diabloti: :diabloti: ;) Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='bonita']Filmik Buahahahah zupełnie jak onkopodobna sąsiadów :evil_lol: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahah zupełnie jak onkopodobna sąsiadów :evil_lol: Filmik nakręciłam już po godzinnej walce z węzem:evil_lol: , a co się działo na początku:evil_lol: zanim z aparatem nie przyleciałam:evil_lol: szał:stupid: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Super filmik:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 tak , zabawy z wodą są niezwykle fascynujące :evil_lol: ja nie mogę węża wziąć do ręki spokojnie :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dzieńdoberek:multi: skoro babciu już nie śpisz to wpadłam do Ciebie na kawusię:p Quote
bonita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Super filmik:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: :evil_lol: no głupolek Vectra napisał(a):tak , zabawy z wodą są niezwykle fascynujące :evil_lol: ja nie mogę węża wziąć do ręki spokojnie :evil_lol: :evil_lol: u nas podobnie wąż działa na psy:p Imbir1 napisał(a):Dzieńdoberek:multi: skoro babciu już nie śpisz to wpadłam do Ciebie na kawusię:p Witaj wnusia:multi: Już lecę robić! Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cieszę się, że jesteś Modem. :loveu: Fajny avatarek...Wszystkie razem, super! Quote
sylwia i boksery Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cześć Bonito :multi: Wstyd mi,że dopiero teraz się witam:oops: -chociaż czajnikuję na Twojej galerii od ponad 600 stron :evil_lol: Super masz psiaki :loveu: Quote
Kate I Luka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cześć Mamcia :) Ale wariatuńcio z Dikiego :p Quote
Recommended Posts