Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja wypije drugą kawencję przed pracką;) Quote
bonita Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja wypije drugą kawencję przed pracką;) Czemu nie:evil_lol: ale ciasteczka nie mam :shake: wszystkie krakersy Dilerka zjadła:diabloti: :evil_lol: Quote
agbar Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 bonita napisał(a):Czemu nie:evil_lol: ale ciasteczka nie mam :shake: wszystkie krakersy Dilerka zjadła:diabloti: :evil_lol: ooooo wypraszam sobie:evil_lol: wyprodukuje nowe:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Cześć kawowe kobity! :loveu: Ja właśnie kawkę skończyłam... ale przyłączyć się mogę ;) Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Cześć mamcia:loveu::loveu::loveu: A ja przyszłam na śniadanko, bo kawkę właśnie skończyłam:) Quote
bonita Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Cześć mamcia:loveu::loveu::loveu: A ja przyszłam na śniadanko, bo kawkę właśnie skończyłam:) Witaj Madziu:loveu: Tosty mogą być :cool3: Quote
bonita Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć kawowe kobity! :loveu: Ja właśnie kawkę skończyłam... ale przyłączyć się mogę ;) Witaj po kakwowa Justynko:evil_lol: Przyłącz się przyłącz :) dealer napisał(a):ooooo wypraszam sobie:evil_lol: wyprodukuje nowe:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sie tyle nie produkuj:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='paula_z']Witajcie Bonitki :p http://images28.fotosik.pl/5/95208fabab6033f5.jpg Kto dłużej wytrzyma pod wodą ;) ale czaderskie to foto z nurkowania.....to Egipt???;) :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:wpadłam na kawę.... ja tez...bo u nas cisnienie spada...i leje deszcz i nawet trzaska gradem..... dzien dobry....:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 bonita napisał(a):Witaj Madziu:loveu: Tosty mogą być :cool3: Jasne, że mogą:razz::razz: Quote
misiaczek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Hej kuzynko :). Super są te Twoje nurki :evil_lol:. http://images28.fotosik.pl/5/95208fabab6033f5.jpg Blislko macie nad wodę? Czy dojechać musicie? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='misiaczek']Hej kuzynko :). Super są te Twoje nurki :evil_lol:. http://images28.fotosik.pl/5/95208fabab6033f5.jpg Blislko macie nad wodę? Czy dojechać musicie? przyklad rewelacynego zastosowania nowego pkt 10 w regulaminie :diabloti: tylko jak sie zamienia foto na linka??? Quote
misiaczek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']przyklad rewelacynego zastosowania nowego pkt 10 w regulaminie :diabloti: tylko jak sie zamienia foto na linka??? Teraz mi nie wypada łamać regulaminu ;). Kliknij prawym przyciskiem myszy na fotkę,którą chcesz zacytować,wejdź we właściwości,dalej właściwości obrazka i adres,który należy skopiować a potem tylko wystarczy go wkleić w poście,który napiszesz :). Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :multi::multi::multi:Sis ...mam już urlopik:multi::multi::multi: wypij ze mną kawusię:p Quote
bonita Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Sis ...mam już urlopik:multi::multi::multi: wypij ze mną kawusię:p Witaj sis:multi: :multi: Ale się masz superancko:multi: już kaffę wypiłam, jem właśnie kalarepkę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrowionka Quote
bonita Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Witamy się:loveu: :loveu: cześć:multi: [quote name='DORRAG']Dzień dobry Bonitki:p Dobry - chyba będzie:p [quote name='misiaczek']Teraz mi nie wypada łamać regulaminu ;). Kliknij prawym przyciskiem myszy na fotkę,którą chcesz zacytować,wejdź we właściwości,dalej właściwości obrazka i adres,który należy skopiować a potem tylko wystarczy go wkleić w poście,który napiszesz :). :loveu: Misiaczku i znowu mi pomogłaś, nie mogłam dojść jak to się robi w IE, w Mozzilli wiem :cool3: [quote name='Agunia-Pańciunia)']przyklad rewelacynego zastosowania nowego pkt 10 w regulaminie :diabloti: tylko jak sie zamienia foto na linka??? Chyba już wiesz:cool3: ja też:eviltong: :evil_lol: [quote name='misiaczek']Hej kuzynko :). Super są te Twoje nurki :evil_lol:. http://images28.fotosik.pl/5/95208fabab6033f5.jpg Blislko macie nad wodę? Czy dojechać musicie? Nad tą wodę mamy blisko, da się na nogach dojść, ale tam nie ma zbytnio warunków żeby psy sobie popływały, mogą tylko ponurkować mordami:evil_lol: , nad rzekę w której mogły by popływać trzeba jechać samochodem:p . Quote
bonita Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Witamy się:loveu: :loveu: cześć:multi: [quote name='DORRAG']Dzień dobry Bonitki:p Dobry - chyba będzie:p [quote name='misiaczek']Teraz mi nie wypada łamać regulaminu ;). Kliknij prawym przyciskiem myszy na fotkę,którą chcesz zacytować,wejdź we właściwości,dalej właściwości obrazka i adres,który należy skopiować a potem tylko wystarczy go wkleić w poście,który napiszesz :). :loveu: Misiaczku i znowu mi pomogłaś, nie mogłam dojść jak to się robi w IE, w Mozzilli wiem :cool3: [quote name='Agunia-Pańciunia)']przyklad rewelacynego zastosowania nowego pkt 10 w regulaminie :diabloti: tylko jak sie zamienia foto na linka??? Chyba już wiesz:cool3: ja też:eviltong: :evil_lol: [quote name='misiaczek']Hej kuzynko :). Super są te Twoje nurki :evil_lol:. http://images28.fotosik.pl/5/95208fabab6033f5.jpg Blislko macie nad wodę? Czy dojechać musicie? Nad tą wodę mamy blisko, da się na nogach dojść, ale tam nie ma zbytnio warunków żeby psy sobie popływały, mogą tylko ponurkować mordami:evil_lol: , nad rzekę w której mogły by popływać trzeba jechać samochodem:p . Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 czesc a co ty sie tak jakasz:diabloti: kalarepka ci zaszkodzila?:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witaj, Kasiu, przyszłam z drugą kawusią, pogoda u nas nie tylko na kawusię - deszcz, wiatr, raczej na ...sen:evil_lol: . Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :p dobry :p u nas pogoda fee:roll: zimno jakos brrrrr Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 hej.....Zafafluniona!!!!! witam Cię popołudniowoale tyz piknie:loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 dealer napisał(a):czesc a co ty sie tak jakasz:diabloti: kalarepka ci zaszkodzila?:evil_lol: Nosz kkkurde chyba tak:evil_lol: Quote
Recommended Posts