bonita Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 O jesteście :) przylazłyście na kafe :loveu: cieszkam się bardzo :) też mam akurat :) Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='bonita']O jesteście :) przylazłyście na kafe :loveu: cieszkam się bardzo :) też mam akurat :):pa masz jakieś smaczne ciasteczko do kawy:razz: Quote
basia bonnie Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Heloł! :multi: Bonitka, wystawiasz jakiegoś fafluńca w Ustroniu? :cool3: Quote
Donvitow Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 A ja osioł myślałem że mam wyjątkowego boksera który cały łepek wsadza pod wodę. Nie lubię kawy. Mocna herbata. Fotki rewelacja. Quote
Jagoda1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 bonita napisał(a):O jesteście :) przylazłyście na kafe :loveu: cieszkam się bardzo :) też mam akurat :) A ja przylazłam na kawusię, ale popołudniową, proponuję jeszcze malutki kieliszczek cieczy na podniesienia ciśnienia:razz: . Quote
bonita Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pa masz jakieś smaczne ciasteczko do kawy:razz: Tylko knoppersa mam:evil_lol: [quote name='ß@$!@']Heloł! :multi: Bonitka, wystawiasz jakiegoś fafluńca w Ustroniu? :cool3: No Wiesz że włąśnie nie :shake: , jakoś nie mogę się pozbierać w tym roku z wystawami, w zeszłym roku byłam na 15-stu, a w tym na jednej:oops: :evil_lol: Normalnie nie chce mi się, leń!, leń!, leń!:diabloti: [quote name='Donvitow']A ja osioł myślałem że mam wyjątkowego boksera który cały łepek wsadza pod wodę. :evil_lol: Wszystkie boksie lubią mordki pod wodą trzymać:loveu: , Bonek to nawet nurkuje w misce z wodą:p Nie lubię kawy. Mocna herbata. Ok mocna herbatka :), ja też kaffy nie lubię:p , ale piję:evil_lol: Wszyscy to wszyscy Bonita też:diabloti: Ale teraz znalazłam dobrą kaffę Nescafe Expresso się nazywa:loveu: Fotki rewelacja. Dzięki! [quote name='AgusiaTerierka']A ja przylazłam na kawusię, ale popołudniową, proponuję jeszcze malutki kieliszczek cieczy na podniesienia ciśnienia:razz: . O kieliszeczek jak najbardziej:loveu: , a jeszcze lepsza lampeczka:evil_lol: Witaj Jagoda:multi: Quote
bonita Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Pysia napisał(a):A mój syn się pyta gdzie takie dają bo tutaj same brunetki oprócz mnie :evil_lol: Witaj dziecinko :loveu: W Bielsku Pysiu:cool3: my som:evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):cześć kochani. Ogromne ucałowania Witaj IZa:multi: jak fajnie że wpadłąś:multi: madzia i medor napisał(a):Witaj droga mamciu:loveu::loveu: Córcia czeeść:loveu: evaxon napisał(a)::hand: witanko Hejo:cool3: Quote
basia bonnie Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 bonita napisał(a): No Wiesz że włąśnie nie :shake: , jakoś nie mogę się pozbierać w tym roku z wystawami, w zeszłym roku byłam na 15-stu, a w tym na jednej:oops: :evil_lol: Normalnie nie chce mi się, leń!, leń!, leń!:diabloti: Ooo! Hihi :evil_lol: A ja myślałam, że pracuś :evil_lol: A nawet jako widz nie jedziesz?:-( Quote
bonita Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ooo! Hihi :evil_lol: A ja myślałam, że pracuś :evil_lol: A nawet jako widz nie jedziesz?:-( Nie no tak to myslę będę :) Quote
basia bonnie Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 bonita napisał(a):Nie no tak to myslę będę :) A no to fajnie :cool3: Quote
Imbirka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Helloł babciu:multi::multi::multi::multi: już wiem po kim Imbir ma takie zapędy do nurkowania:diabloti: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :multi:doberek ......kurde u nas deszcz:angryy: Wpadłam z kawą i drożdżówką;) Quote
Jagoda1 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:doberek ......kurde u nas deszcz:angryy: Wpadłam z kawą i drożdżówką;) U nas tak samo, wpadłam tylko z kawusią, niestety... Quote
bonita Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):U nas tak samo, wpadłam tylko z kawusią, niestety... U nas też lało, teraz już przestało :) Witajcie Alu i Jagodo:multi: Idę również zrobić sobie kaffę :) drożdzówkę już zjadłam, bo byłam jakaś wygłodzona :grin: Quote
bonita Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł babciu:multi::multi::multi::multi: Witaj wnusia:loveu: już wiem po kim Imbir ma takie zapędy do nurkowania:diabloti: No widziesz, nic nie dzieje sie przypadkowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='paula_z']Bry wieczór fafluny i Kasiu :p Cześć Paulinko z Maksiem :multi: Quote
agbar Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 dzien dobry:) zmoklam pierunsko kawy cieplej tu dostane? Quote
bonita Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry:) zmoklam pierunsko kawy cieplej tu dostane? Jasne że dostaniesz:diabloti: cieplutka kaffka:diabloti: plosie:diabloti: :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Hej Bonita..przyszłam do Cie kawujke wypić...............:cool3: moge posiedzieć???? zdjęcia podwodnych faflunow super...........:multi::multi::multi: a wyławianie gruszki masakra:p:p Quote
bonita Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='BeaC']Hej Bonita..przyszłam do Cie kawujke wypić...............:cool3: moge posiedzieć???? zdjęcia podwodnych faflunow super...........:multi::multi::multi: a wyławianie gruszki masakra:p:p Jasne :) cho Bea rozgość się :) już kawę robię:diabloti: :evil_lol: ze śmietanką:diabloti: Quote
Recommended Posts