misiaczek Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 http://images30.fotosik.pl/10/13bc56420a4eb04c.jpg :loveu: sierotka Marysia :loveu: Boksie,to wieczne dzieci :lol:.I z wyglądu i z zachowania.A Diki to już bije na głowę,wszystkie mi znane. Taki wieczny maluszek kochany :loveu:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Bielski tajny agent informuje, że w sobotę 30 czerwca w godzinach od 13:00 do 22:00 odbędzie się FESTIWAL KULTURA RYTMÓW - impreza będzie przesuwać się od pl.Chrobrego aż na Starówkę, gdzie będą występy afrykańskich bębniarzy i ogółem jamajskie rytmy :razz: Quote
bonita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='misiaczek']http://images30.fotosik.pl/10/13bc56420a4eb04c.jpg :loveu: sierotka Marysia :loveu: :evil_lol: Tak nasza sierotka to jest Boksie,to wieczne dzieci :lol:.I z wyglądu i z zachowania.A Diki to już bije na głowę,wszystkie mi znane. Taki wieczny maluszek kochany :loveu:. Dokłądnie Misiaczku Diki ciągle zachowuje się jak sceniacek:evil_lol: ciekawe czy mu to tak zostanie na zawsze:p [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bielski tajny agent informuje, że w sobotę 30 czerwca w godzinach od 13:00 do 22:00 odbędzie się FESTIWAL KULTURA RYTMÓW - impreza będzie przesuwać się od pl.Chrobrego aż na Starówkę, gdzie będą występy afrykańskich bębniarzy i ogółem jamajskie rytmy :razz: :multi: Witaj Tajny agencie8) dzięqs za ifo:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 dzień dobry wieczór , przyszłam się przywitać i napić w spokoju kawy ciociu :loveu: Quote
bonita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 madzia i medor napisał(a)::siara::siara::siara::diabloti: Córcia:diabloti: melodyjkę mi tu nuci:diabloti: Quote
bonita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Vectra napisał(a):dzień dobry wieczór , przyszłam się przywitać i napić w spokoju kawy ciociu :loveu: O tej porze:crazyeye: , chcesz żeby Cię sen nie zmozył:evil_lol: Quote
bonita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 ferraribox napisał(a): Smakowity aporcik:eviltong: Mniamniusi:loveu: i jeszcze żyje:cool3: , to już drugi dzień:crazyeye: Quote
bonita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='paula_z']Bry wieczór :p :grin: "Jesteś śpiący/a, coraz bardziej śpiący/a" ;) Świetny filmek :cool2: http://images24.fotosik.pl/10/3cb98ef3ed0257bb.jpg wzrok jak u kota ze Shreka :loveu: To ten wzrok jest Paula:evil_lol: , mój TZ zawsze to powtarza, Diki patrzy takimi oczkami jak jemy obiad, -oddaj mi kawałeczek kotlecika, bo ja już prawie umieram z głodu:diabloti: :evil_lol: [quote name='evaxon']heheeh Filmik super :lol: :evil_lol: foty tez:multi: Dzięks:oops: :diabloti: [quote name='madzia i medor']A ja ciem zobaczem we Wrocławiu:loveu:I mam cię:bigcool: http://images26.fotosik.pl/10/013333bc7afa8087.jpg Ja też liczę na to:p , obym się nie przeliczyła:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Bonita, ja kiedyś po prostu do Ciebie przyjadę i schrupam te Twoje faflaki :loveu: Quote
Vectra Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 bonita napisał(a):O tej porze:crazyeye: , chcesz żeby Cię sen nie zmozył:evil_lol: e tam taka kawa :diabloti: ja i tak chadzam spać bladym świtem :evil_lol: Quote
agbar Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 a ja herbatke poprosze:razz: z cytrynkiem:loveu: Quote
bonita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='evaxon']witam :loveu: Hej!Hej! [quote name='dealer']przybywszy na kaw:diabloti: Kaffy ci u nas dostatek:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cze sis ....niedzielka coraz bliżej:p :multi: cieszkam się baaaaaardzo!, żeby się nam udało spotkać:loveu: [quote name='ferraribox']Ja też:diabloti: i jeszcze szarlotkę poproszę:evil_lol: Oj szarlotki u nas ni ma:shake: , a sama bym z chęcią zjadła, bardzo lubię [quote name='BeaC']http://images26.fotosik.pl/10/5125a83e381e280a.jpg przez te linki to niepamiętam co chciałam........................napisać:placz: witaj Bonitko:loveu: Bea Tobie też potrzebny już bilobil:shake: Bosh jak ten czas szybko leci, starość nie radość:diabloti: :evil_lol: [quote name='ferraribox']Nie było kawusi,szarlotki ani bitej śmietany:shake: Kawusia i ubita śmietanka jest:multi: , ale z szarlotką to będzie problem:p -Houston mamy problem:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Mniam szarlotka... a akurat głodna jestem :placz: Quote
bonita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Vectra napisał(a):e tam taka kawa :diabloti: ja i tak chadzam spać bladym świtem :evil_lol: Bladym świtem?, to po co się już wtedy kłaść:diabloti: :evil_lol: dealer napisał(a):a ja herbatke poprosze:razz: z cytrynkiem:loveu: Cytrynki som:evil_lol: tee też:loveu: Quote
bonita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Mniam szarlotka... a akurat głodna jestem :placz: Ja też:p , szarlotka byłaby jak najbardziej dla nas wskazana:p Quote
bonita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Bodziulka napisał(a):Bonita, ja kiedyś po prostu do Ciebie przyjadę i schrupam te Twoje faflaki :loveu: Przyjedż, przyjedż Bonkowi się stłusło będzie duuużo chrupania:evil_lol: Quote
Paula Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Wpadłam sobie tu na chwilę się przywitać :p Witaj Kaśku :multi: Quote
bonita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Idę pranie wywiesić zanim pamiętam:p , jeszcze trochę tu posiedzę o zapomnę:evil_lol: Bossssssssssh jak dogo wciiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaga:shake: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 bonita napisał(a):Idę pranie wywiesić zanim pamiętam:p , jeszcze trochę tu posiedzę o zapomnę:evil_lol: Bossssssssssh jak dogo wciiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaga:shake: :evil_lol: Mamcia, nie daj się wciągnąć:roll::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ja to sobie tak myślę że w uropik wsiąde w pociąg i przyjadę do Bielska :diabloti: Odbierzesz mnie z peronu? ;) Quote
bonita Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Ja to sobie tak myślę że w uropik wsiąde w pociąg i przyjadę do Bielska :diabloti: Odbierzesz mnie z peronu? ;) A czemu by nie- Jasne:multi: :loveu: Możemy wyjechać kolejką na Szyndzielnię, czasem się nie psuje:evil_lol: , bedzie fajnie:loveu: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 bonita napisał(a):A czemu by nie- Jasne:multi: :loveu: Możemy wyjechać kolejką na Szyndzielnię, czasem się nie psuje:evil_lol: , bedzie fajnie:loveu: :evil_lol: Dobra :multi: To kiedy? Może Weszke wyciągne.... Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 bonita napisał(a):Córcia:diabloti: melodyjkę mi tu nuci:diabloti: Kołysankę:loveu: bonita napisał(a): Ja też liczę na to:p , obym się nie przeliczyła:evil_lol: Koniecznie!! Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Dobra :multi: To kiedy? Może Weszke wyciągne.... Pysiu Ty masz weszki:smhair2::diabloti: Quote
Recommended Posts