Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka']czyli wolisz podpierać ściany :evil_lol:[/quote]
zdecydowanie:lol:. uwielbiam boksery- ale na odległość:evil_lol:.

[quote name='bonita'][B]No fakt boksie mają wulkaniczny temperament :grin:[/B][/quote]
wulkaniczno-erozyjny ;)

[quote name='bonita'][B]Ale jak się wyszaleją, to w domu anioły :loveu:[/B][/quote]
Calvados vel kajtunio to anioł:lol:. Kocham go :loveu::oops:

Posted

[quote name='Vectra']cześć ciociu Bonitko :) kope lat ,ale jakoś zgubiłam subskrycje waszego wątku :([/quote]

[B]Jak to się mogło stać[/B]:shake: :evil_lol:

Posted

[IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Postacie/Cz%C4%99sci%20cia%C5%82a/machaj%C4%85ca_d%C5%82o%C5%84.gif[/IMG]
Dzien dobry:multi:

Wpadliśmy sie przywitac i zyczyc mokrego dyngusa:cool3:

Posted

[quote name='Madzik13'][IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Postacie/Cz%C4%99sci%20cia%C5%82a/machaj%C4%85ca_d%C5%82o%C5%84.gif[/IMG]
Dzien dobry:multi:
Wpadliśmy sie przywitac i zyczyc mokrego dyngusa:cool3:[/quote]
[B]Witamy :) i również życzymy dużego lania[/B]:evil_lol:
[quote name='Agnieszka PPP']Hej Bonitko:p :p Dziś u Nas Dyngus z samego nieba.Leje,wieje a mój Faflak smacznie spi:lol: :lol: Chyba nadmiernie zmęczyła ją wycieraczka z przed drzwi....boją podarła sa strzepy:mad: :diabloti:[/quote]
[B]A u nas dziś pogoda jest:loveu: słońce świeci i pełno w koło z butelkami dzieci[/B]:loveu: :mad: :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi:[COLOR=red][FONT=Arial]witam z samego ranka:evil_lol:[/FONT][/COLOR][/B][/I][/quote]
[B]Cześć sis[/B]:multi:
[quote name='*luthien*'][I][B]czesc w mokrym dniu:multi:[/B][/I][/quote]
[B]Hej! dyngusowo[/B] :)
[quote name='evaxon']doberek:multi:[/quote]
[B]Berek![/B]
[quote name='madzia i medor']Doberek:loveu: A u nas słonecznie i zaraz zwiewamy na spacerek:p[/quote]
[B]U nas też słonecznie, my spacry mamy już za sobą :D[/B]
[quote name='majoka']U ans słońce i wiatrzysko. Witamy tez światecznie!!!![/quote]
O[B] tak wiatr jest również i u nas[/B]
[B]Witanko:multi:[/B]

Posted

[SIZE=6][COLOR=red]500 stronka!, ale mam WIELKĄ GALERIĘ [/COLOR][/SIZE]
:multi: :cunao: :laola: :popcorn: :pepsi: :chlup: :knajpa: :eating: :drink1: :drinka: :beerchug: :drinking: :BIG: :ylsuper: :drink1: :klacz: :lilangel: :B-fly: :Cool!: :bigcool: :shocked!: :sweetCyb: :ghost_2: :evilgrin: :angel: :smilecol: :cooldevi:
[B]Dzięki Wszystkim odwiedzającym[/B]:buzi: :laugh2_2: :iloveyou:

Posted

[quote name='bonita'][SIZE=6][COLOR=red]500 stronka!, ale mam WIELKĄ GALERIĘ [/COLOR][/SIZE]
:cunao: :laola: :popcorn: :pepsi: :chlup: . :drink1: :drinka: :beerchug: :drinking: :BIG: :ylsuper: :drink1: :B-fly: :Cool!: :bigcool: :shocked!: :sweetCyb: :ghost_2: :evilgrin: :angel: :smilecol: :cooldevi:
[B]Dzięki Wszystkim odwiedzającym[/B]:buzi: :laugh2_2: :iloveyou:[/quote][I]:multi::multi::multi:[COLOR=Red][B][FONT=Arial]u mnie 250 ...ale niech tam wypiję;)......:knajpa:[/FONT][/B][/COLOR][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I]:multi::multi::multi:[COLOR=red][B][FONT=Arial]u mnie 250 ...ale niech tam wypiję;)......:knajpa:[/FONT][/B][/COLOR][/I][/quote]

[quote name='Vectra']u mnie 167 stronka :diabloti: więc narazie napije się kawy :cool1:

cześć Bonita :loveu:[/quote]

[B]No jeszcze trochę Wam brakuje do pincet:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]

Posted

ja mam 18 stronę ale co tam napić sie można ;) :drink1: :eating: :facelick: :morning: :sabber: :popcorn: :drinking: :cunao: :chlup: :pepsi: :laola: :kaffee_2: :beerchug: :drinka: :knajpa: