Medorowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 bonita napisał(a):Madziu czy mój wnusio nie ma dziś czasem urodzinek:cool3: Już wiesz;) Quote
lothia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 widzisz to? fotki super,jak zwykle ale jakie mają być jak super psiaki:loveu: Quote
tamiczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 bonita napisał(a): Ale śliczna Merola :lol: :loveu: :loveu: Całuski :loveu: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :multi:witam Cię sis bo potem mnie nie będzie ;) U nas pogoda słoneczna ale coś słabo słonko grzeje .......ale widziałam już kwiatuszki:multi: Quote
misiaczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 bonita napisał(a): Cześć Misiaczku:multi: , chuligany mam bakteria się ładuje Heloł :).Strasznie długo ta bakteria sie ładuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
agbar Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 halo halo :) i co slychac w waszej wesolej gromadce? Quote
e.v.a Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 sloneczno wiosenne czesc:multi: :multi: :multi: Quote
leemonca Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dzińdoberek Babciu!!! dzisiaj się opalamy!!! takie piękne słoneczko mamy!!! Quote
zuzolandia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Witamy !!!! witamy!!!! pieknie słonecznie dzisiaj było !!!! tylko troszku u nas wiałoooo ......ale i tak działkowe nasiadowki byly hehe;-) Buziolki przesyłamy!!!! Quote
bonita Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 lothia napisał(a): widzisz to? fotki super,jak zwykle ale jakie mają być jak super psiaki:loveu: Dzięki Lothia, witaj :) goldenka245 napisał(a):Witamy:multi::loveu: tamiczek napisał(a):Ale śliczna Merola :lol: :loveu: :loveu: Całuski :loveu: Merol-Gorol:evil_lol: , cześć Tamiczku Alicjarydzewska napisał(a)::multi:witam Cię sis bo potem mnie nie będzie ;) U nas pogoda słoneczna ale coś słabo słonko grzeje .......ale widziałam już kwiatuszki:multi: :loveu: Cześć Sis, u nas dziś było tak pięknie:loveu: , aż grzech by było siedzieć w domu.Ciekawe czy już wróciłaś? DORRAG napisał(a):Dzień doberek Bonitko:p Strasznie słoneczny dzionek ijutro też kcem taki:loveu: Quote
bonita Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 misiaczek napisał(a):Heloł :).Strasznie długo ta bakteria sie ładuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. No taka złośliwa zołza jedna:evil_lol: Wiesz Misiaczku jeszcze trzeba mieć chęci, a dziś tak ładnie było że mi się nie chciało w domu siedzieć:loveu: dealer napisał(a):halo halo :) i co slychac w waszej wesolej gromadce? Wszystko łoki, wyspacerowane są i zadowolone evaxon napisał(a):sloneczno wiosenne czesc:multi: :multi: :multi: :multi: Cześć w tą wiosnę paula_z napisał(a):Czesc ciocia Dodzia :p Ciocia Bonitka, Paulinko, Dodzia to wymysł Behemotowej wyobrażni:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , mi tam Dodzi duuużo brakuje i IQ i tego tamtego:diabloti: leemonca napisał(a):dzińdoberek Babciu!!! dzisiaj się opalamy!!! takie piękne słoneczko mamy!!! My też wnusiu mamy ślicznie, cieplutko i barrdzo kwieciście:loveu: Quote
bonita Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 zuzolandia napisał(a):Witamy !!!! witamy!!!! pieknie słonecznie dzisiaj było !!!! tylko troszku u nas wiałoooo ......ale i tak działkowe nasiadowki byly hehe;-) Buziolki przesyłamy!!!! Buziolki odebrane:loveu: My też się witamy:multi: u nas równie pięknie było i nawet wiaterek jakoś specjalnie nie był dokuczliwy :) Quote
bonita Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Prawda Madziu cudnie było :loveu: Grzecny piesek Quote
bonita Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Zazdrości piłeczki babci Teraz babcia zazdrości( razem z piłeczką odziedzicza się kocyk ;) ) Quote
bonita Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 I dwa zawzięte boksy, zaden nie puści Quote
agbar Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 bonita napisał(a):I dwa zawzięte boksy, zaden nie puści jak bliznieta syjamskie:evil_lol: Quote
tamiczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 bonita napisał(a):I dwa zawzięte boksy, zaden nie puści sklejone :crazyeye: :crazyeye: Quote
bonita Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Wrrrrrrrr nie chcą się foty wklejać:angryy: Quote
Recommended Posts