Medorowa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Uroda - to u nas rodzinne:loveu: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
zuzolandia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ........wiosna wiosna .....wiosna ach to Ty????????? Nieeeeeeee przylazła paskudno zimula i po co ? no po co ? a juz tak fajnie było!!! buziaczki kochaniutka !! Quote
bonita Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Czyżby to jakiś zapomniany wczorajszy snieg? A mówili, że wiosna idzie... Pzdr. U nas nie mówili:shake: Witaj Asiaczku:loveu: [quote name='ferraribox']Dzień dobry! Dobrywieczorek :) [quote name='DORRAG']Cześć:p moje maleństwo:loveu: :loveu: :loveu: Ale ładne zdjęcie:loveu: Witajcie Fionki :) [quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia... ale pikne foteczki kwiatuszków porobiłaś :loveu: A śnieg - lada dzień ma już odejść w siną daaaaaaaal:multi: W weekend ponad 10 stopni zapowiadają :multi: Było by miło jakby im się sprawdziło:loveu: Cześć córciu! Quote
bonita Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='evaxon']doberek :) Berek :) [quote name='madzia i medor']Uroda - to u nas rodzinne:loveu: :diabloti: Taaaaaak:evil_lol: [quote name='paula_z']Czesc Bonitko :loveu: Cześć Paula:loveu: [quote name='zuzolandia'] ........wiosna wiosna .....wiosna ach to Ty????????? Nieeeeeeee przylazła paskudno zimula i po co ? no po co ? a juz tak fajnie było!!! buziaczki kochaniutka !! no nie, po co przyłaziła:mad: nikt jej nie prosił:shake: Witanko Zuzki :loveu: Quote
bonita Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='tamiczek']Cześć :loveu: Jeszcze troche prezencików dla Was, kochani moi :loveu: Mam nadzieje że się przydadzą :loveu: Dzięki, ale ładne:loveu: [quote name='misiaczek']Heloł Bonitko :) Ale u Was nie fajnie :shake:,śnieżek wrócił.U nas pada deszcz od tygodnia,ale snieżku nie ma.I drzewka juz zaczynają kwitnąć pięknie :). Witaj Misiaczku :) ale Cię długo nie było Ja też bym deszczyk wolała, nie śnieżek:shake: Quote
BeaC Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ..witaj...............:lol::loveu::lol: (nie będe pisac ozdobnymi literami, bo nie umiem takowych) Quote
Pysia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Zimno, śnieżna i ślisko ...Jak ja będę dzisiaj jeździć :placz: Już dawno tak się nie bałam.... Quote
Imbirka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witaj Babciu:multi::multi::multi: buziole ślemy dla Dikusińskiego:loveu: Quote
tygra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ależ oczętka - wszystko bym mu dała jakby na mnie tak patrzył Quote
Jagoda1 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='madzia i medor']Uroda - to u nas rodzinne:loveu: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Porównamy jak będzie Wasza galeria:evil_lol: . Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Przyłaczam się do inteligentnej rozmowy o wiosnie vel zimie i powiem, że w W-wie rano padał snieg z deszczem , potem lekkie słoneczko się pojawiło, a teraz to ai jednego ani drugiego nie ma. Nic nie ma. Niczego nie ma... (kto tak mówił, co?). Pzdr. Quote
Kate I Luka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witaj Mamciu, witaj siostrzyczko Merlciu, witaj siostruniu Bonitko, witaj braciszku Dikusiu :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
misiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witam kuzynko z ośnieżonej ZG :cool3:.Wczoraj za bardzo sie chwaliłam,ze u nas nie ma,więc dziś spadł.:roll: Quote
Medorowa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Porównamy jak będzie Wasza galeria:evil_lol: . :great: :evil_lol: :evil_lol: Cześć moja cud rodzinko;) Quote
zuzolandia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witojcie kochana górolkoooooo niskopienno ;-) Quote
bonita Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='lula']całuski w faflunkowe mordeczki :) Całuski przekzane :) Witaj Lula po dłuuugiej nieobecności:multi: [quote name='BeaC']..witaj...............:lol::loveu::lol: (nie będe pisac ozdobnymi literami, bo nie umiem takowych) Ja też nie umiem, dlatego ściągam z netu:diabloti: [quote name='Pysia']Zimno, śnieżna i ślisko ...Jak ja będę dzisiaj jeździć :placz: Już dawno tak się nie bałam.... Witaj mamciu:loveu: nie lubisz jeżdzić automobilem:cool3: [quote name='Imbir1']Witaj Babciu:multi:buziole ślemy dla Dikusińskiego:loveu: CZeść Julciu, buziole oczywiście przekazane:lol: [quote name='tygra']ależ oczętka - wszystko bym mu dała jakby na mnie tak patrzył Wystarczy piłeczka:evil_lol: nic więcej nie potrzebuje do szczęścia:p [quote name='AgusiaTerierka']Porównamy jak będzie Wasza galeria:evil_lol: . Nie trzeba porównywać, to jest jasne jak słoneczko:multi: :evil_lol: [quote name='DORRAG']Dzień dobry Bonitko:p Doberek wieczorkową porką:evil_lol: Quote
bonita Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Przyłaczam się do inteligentnej rozmowy o wiosnie vel zimie i powiem, że w W-wie rano padał snieg z deszczem , potem lekkie słoneczko się pojawiło, a teraz to ai jednego ani drugiego nie ma. Nic nie ma. Niczego nie ma... (kto tak mówił, co?). Pzdr. Asiaczku, a u nas na odmianę dziś piękne słoneczko było:loveu: , śniegi prawie stopniały i mam nadzieje że w końcu to musi być wiosna:multi: Niczego nie ma...:hmmmm: myśl:hmmmm:... kto tak powiedział :niewiem:mam pustkę w głowie:chaos: :evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Witaj Mamciu, witaj siostrzyczko Merlciu, witaj siostruniu Bonitko, witaj braciszku Dikusiu :multi: Witaj Kasiu moja córusiu i Gastusiu mój wnusiu rozrabiusiu:loveu: [quote name='dealer']dolaczam sie do powitan:) dzien dobly:) A witamy, witamy :) [quote name='misiaczek']Witam kuzynko z ośnieżonej ZG :cool3:.Wczoraj za bardzo sie chwaliłam,ze u nas nie ma,więc dziś spadł.:roll: Kuzynko dobry wieczór:multi: Kochany śnieżuś wszystkich chce jeszcze na koniec odwiedzić:loveu: :evil_lol: [quote name='evaxon']czesc bitki Bonitki Dobrze że nie Bonitki na bitki:evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='bonita'] Dobrze że nie Bonitki na bitki:evil_lol: :eating: :evil_lol: Quote
Recommended Posts