Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Cimi napisał(a):Przy ringu boksiów, strasznie śmierdziało :oops:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tam dzień wcześniej były podobno Yorki Quote
Cimi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tam dzień wcześniej były podobno Yorki Aaaaaaa :evil_lol: Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Cimi']Przy ringu boksiów, strasznie śmierdziało :oops:.. Spodobał mi się Garibaldi za ten swój spokój, gdy Azim Lider wręcz nie mógł się uspokoić :lol:.. chyba dobrze rozpoznałam ich :lol:, ale może się mylę :evil_lol:. Tak smród był okropny, a duchota...fatalnie:shake: Garibaldi zawsze ładny, ale tym razem jakoś mniej mi się podobał. Geo, on zrobił na mnie wielkie wrażenie:loveu:, pomimo swoich wad, bo wiadomo żaden pies idealny nie jest:p. Jego ruch, temperament-świetne, nie spodziewałam się że tak się wyrobi:crazyeye:, bo to dla mnie takie brzydkie kaczątko było:evil_lol:. A na koniec jeszcze zdobył BOG:multi:. Staram się zawsze na wystawach wybierać takiego jednego najlepszego boksia, chodzę naokoło ringu i szukam, potem sprawdzam czy mój wybór był podobny do wyboru sędziego. Na Atibox we Wrocławiu zachwyciła mnie tak BLAZE OF GLORY Kett Box, biegła ze swoim panem na ring:crazyeye:byłam zachwycona jej ruchem:loveu::loveu::loveu: i przeżyłam szok kiedy akurat ona wygrała, byłam taka dumna z siebie:roll::evil_lol: . Katowice 2003 mój kolejny zachwyt Jedna Na Milion Alliyah:loveu: normalnie momentalnie byłam zakochana, a to nie często się zdarza:cool3:- Przepiękna w całości i szczegółach:loveu: Dobra nie truję więcej:oops::oops::oops::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tam dzień wcześniej były podobno Yorki To wyjaśnia to smrodzio:p:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Trochę opóźnione, ale ciepłe gratulacje dla Dikiego! Pzdr. Quote
mar....ka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tam dzień wcześniej były podobno Yorki Hehe, chyba właściciele yorków, tu nie zajrzą:diabloti: :diabloti: A tak poza tym, to dopisujemy się do Asiaczka!!!! Quote
Paula Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gratulejszyn dla Dikiego :lol: Kiedy i gdzie nastepna wystawka? :cool3: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='majoka']Hehe, chyba właściciele yorków, tu nie zajrzą:diabloti: :diabloti: A tak poza tym, to dopisujemy się do Asiaczka!!!!:crazyeye:ja nie bronię:cool1: ...ale byłam w zeszłym roku na wystawie i przechodziłam obok yorków .....ludzie jaki sajgon ...pudry , lakiery w spray'u......oczy miałam jak królik angora i kichałam jak po pieprzu ...jak te psy to wytrzymuja ...przecież lakiery capią :shake: Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Dobry wieczorek?:lol: [quote name='dbsst']Berek :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Doberek :p [quote name='evaxon']doberek :):) [quote name='drzalka']Hejko rodzinko :D Dobry wieczorek Wszystkim:multi::multi::multi: Coś mi necik cieniuuuutko dziś idzie:p Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='paula_z']Gratulejszyn dla Dikiego :lol: Kiedy i gdzie nastepna wystawka? :cool3: Dzięki za gratki:loveu: Szczerze powiedziawszy, to nie wiem kiedy następna wystawka:oops: może Kraków:cool3:. Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Korenia']My też gratulujemy ! :multi: :multi: A my dzięqjemy:multi: Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Asiaczek']Trochę opóźnione, ale ciepłe gratulacje dla Dikiego! Pzdr. [quote name='majoka']Hehe, chyba właściciele yorków, tu nie zajrzą:diabloti: :diabloti: A tak poza tym, to dopisujemy się do Asiaczka!!!! Dzięki dziewczyny:loveu::loveu::loveu: Quote
Gasnik Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wieczorek :) Śliczne zdjęcia, jak zwykle:loveu: Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Dikuś za sukces dostał "cóś"? Dostał przysmaczki :D (za 1 miałby więcej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Medorowa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='bonita']Dostał przysmaczki :D (za 1 miałby więcej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) :diabloti:Ojj mamcia, mamcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Oszczędność czy złośliwość?:evil_lol: Pzdr. Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Asiaczek napisał(a):Oszczędność czy złośliwość?:evil_lol: Pzdr. Stawiam na złośliwosć bo Bonita ma to po mnie :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='bonita']Dostał przysmaczki :D (za 1 miałby więcej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Dikuś, na twoim miejscu, obraziłabym się:obrazic: i więcej na wystawę nie pojechałabym. Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='madzia i medor']:diabloti:Ojj mamcia, mamcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co córciu, przecież dostał wędzone uszeczko i chrupeczki:evil_lol: [quote name='Asiaczek']Oszczędność czy złośliwość?:evil_lol: Pzdr. Ja złośliwa:crazyeye: , oszczędna:p , to są dwa całkowicie obce mi słowa:evil_lol: [quote name='Pysia']Stawiam na złośliwosć bo Bonita ma to po mnie :evil_lol: Myślisz mamcia że ja bym komu na złość zrobiła:angel: :angel: :angel: :diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Dikuś, na twoim miejscu, obraziłabym się:obrazic: i więcej na wystawę nie pojechałabym. Nie buntuj Dikiego:nono: :evil_lol: , a Wy kiedy na wystawy się wybieracie? Quote
Recommended Posts