Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cimi']Przy ringu boksiów, strasznie śmierdziało :oops:.. Spodobał mi się Garibaldi za ten swój spokój, gdy Azim Lider wręcz nie mógł się uspokoić :lol:.. chyba dobrze rozpoznałam ich :lol:, ale może się mylę :evil_lol:.

Tak smród był okropny, a duchota...fatalnie:shake:
Garibaldi zawsze ładny, ale tym razem jakoś mniej mi się podobał. Geo, on zrobił na mnie wielkie wrażenie:loveu:, pomimo swoich wad, bo wiadomo żaden pies idealny nie jest:p. Jego ruch, temperament-świetne, nie spodziewałam się że tak się wyrobi:crazyeye:, bo to dla mnie takie brzydkie kaczątko było:evil_lol:. A na koniec jeszcze zdobył BOG:multi:.
Staram się zawsze na wystawach wybierać takiego jednego najlepszego boksia, chodzę naokoło ringu i szukam, potem sprawdzam czy mój wybór był podobny do wyboru sędziego.
Na Atibox we Wrocławiu zachwyciła mnie tak BLAZE OF GLORY Kett Box, biegła ze swoim panem na ring:crazyeye:byłam zachwycona jej ruchem:loveu::loveu::loveu: i przeżyłam szok kiedy akurat ona wygrała, byłam taka dumna z siebie:roll::evil_lol: . Katowice 2003 mój kolejny zachwyt Jedna Na Milion Alliyah:loveu: normalnie momentalnie byłam zakochana, a to nie często się zdarza:cool3:- Przepiękna w całości i szczegółach:loveu:

Dobra nie truję więcej:oops::oops::oops::evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tam dzień wcześniej były podobno Yorki

To wyjaśnia to smrodzio:p:evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tam dzień wcześniej były podobno Yorki

Hehe, chyba właściciele yorków, tu nie zajrzą:diabloti: :diabloti:

A tak poza tym, to dopisujemy się do Asiaczka!!!!

Posted

[quote name='majoka']Hehe, chyba właściciele yorków, tu nie zajrzą:diabloti: :diabloti:

A tak poza tym, to dopisujemy się do Asiaczka!!!!:crazyeye:ja nie bronię:cool1: ...ale byłam w zeszłym roku na wystawie i przechodziłam obok yorków .....ludzie jaki sajgon ...pudry , lakiery w spray'u......oczy miałam jak królik angora i kichałam jak po pieprzu ...jak te psy to wytrzymuja ...przecież lakiery capią :shake:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Dobry wieczorek?:lol:

[quote name='dbsst']Berek :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Doberek :p

[quote name='evaxon']doberek :):)

[quote name='drzalka']Hejko rodzinko :D

Dobry wieczorek Wszystkim:multi::multi::multi:
Coś mi necik cieniuuuutko dziś idzie
:p

Posted

[quote name='paula_z']Gratulejszyn dla Dikiego :lol: Kiedy i gdzie nastepna wystawka? :cool3:

Dzięki za gratki:loveu:

Szczerze powiedziawszy, to nie wiem kiedy następna wystawka:oops: może Kraków:cool3:.

Posted

[quote name='Asiaczek']Trochę opóźnione, ale ciepłe gratulacje dla Dikiego!
Pzdr.

[quote name='majoka']Hehe, chyba właściciele yorków, tu nie zajrzą:diabloti: :diabloti:

A tak poza tym, to dopisujemy się do Asiaczka!!!!

Dzięki dziewczyny:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='bonita']Dostał przysmaczki :D (za 1 miałby więcej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Dikuś, na twoim miejscu, obraziłabym się:obrazic: i więcej na wystawę nie pojechałabym.

Posted

[quote name='madzia i medor']:diabloti:Ojj mamcia, mamcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Co córciu, przecież dostał wędzone uszeczko i chrupeczki:evil_lol:
[quote name='Asiaczek']Oszczędność czy złośliwość?:evil_lol:
Pzdr.
Ja złośliwa:crazyeye: , oszczędna:p , to są dwa całkowicie obce mi słowa:evil_lol:

[quote name='Pysia']Stawiam na złośliwosć bo Bonita ma to po mnie :evil_lol:
Myślisz mamcia że ja bym komu na złość zrobiła:angel: :angel: :angel: :diabloti:
[quote name='AgusiaTerierka']Dikuś, na twoim miejscu, obraziłabym się:obrazic: i więcej na wystawę nie pojechałabym.

Nie buntuj Dikiego:nono: :evil_lol: , a Wy kiedy na wystawy się wybieracie?