Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć koffffffffffffffani! Komp mi naprawili! :)
Cześć Iza:multi: komp naprawiony, będą pewno foty:cool3: , ja miałam ostatnio wilusia na kompie nazywał się Koń Trojański:diabloti:
[quote name='dealer']czesc i czolem i kolanem:)
Cześć, czołem Dealerki pod stołem ;)
[quote name='majoka']Jejku, ale mój ukochany Dikus ma wielką głowę- (pewnie dlatego, ze jest taki madry:loveu: ):evil_lol:

Dużo myśli, a wtedy główka pracuje:evil_lol: i rośnie;)
[quote name='Vectra']u mnie wiosny ani widu ani słychu :placz: :placz:
U nas też nie ma dziś wiosny:shake: cały dzień lało:shake:
[quote name='madzia i medor']:loveu: :loveu: :loveu:
Witam w ten ,,wiosenny" dzionek :razz:
Cześc córcia :)
U Was wisenny a u nas całkiem jesienny-szaro, buro i ponuro na dodatek leje, ....brrrrrr i jest zimno.

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tamiczek']Boxerki dla boxerków :loveu:

Boksie bardzo Ci dziękują Tamiczku:loveu: :loveu: :loveu: i Przesyłają faflaste całuski:loveu:

Posted

[quote name='bonita']Boksie bardzo Ci dziękują Tamiczku:loveu: :loveu: :loveu: i Przesyłają faflaste całuski:loveu:

Ale super :multi: Tylko żeby mnie bardzo nie obsliniły :loveu: :lol:

Posted

[quote name='DORRAG']Cześć:p

O jaka fajna fotka:loveu: :loveu:
Hej :) witanko Fionki :)

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek kofffana;-) tak siem zastanawiam .....co te bidne psioki Ci zrobiły ze ich słodkie morduchy ciagle zza krat ogladamy co ???? hehehh
Pozdrowionka psesylam ;-)
Wiesz Zuzolanio, kiedy one tak sobie stoją za kratami ja mogę spokojnie stać z piłeczką w reku i cykać fotki:multi: w innym wypadku to one miały by piłeczkę:diabloti: a ja resztki aparatu zbierała bym z ziemi:placz: . Merol i Bono da się opanować, ale Diki nie rozumie że może czegoś nie mieć, zaraz! natychmiast! On ma całkiem inny charakter niż dziewczyny. Jutro spróbuję ( jak nie będzie lało:p ) pocykać wspólne foty całemu trio, a to już prawdziwe wyzwanie:cool3:

[quote name='Kitka20']Cześć Bonitko ale super masz te psiaki zazdroszczę Ci (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) takiej gromadki może i mi się kiedyś uda
Czemu nie, wszystko przed Tobą:cool3:
[quote name='Kate I Luka']jak zaglądaja fantastycznie :)

Cześć Kochani :multi:
Czesć córcia :)
[quote name='evaxon']czesc mordunie:multi: :loveu:
Heloł mordeczko:diabloti:
[quote name='drzalka']Hejo.. nieno zdiecia super z balkonieku :D:P
Witanko Drzalka
[quote name='tamiczek']Ale super obserwują :loveu:
No gapią jak na malowana wrota:evil_lol:
[quote name='paula_z']
Haha :D super :loveu:
Cześć Paula,
A oczka patrzą tylko na piłeczkę:diabloti: NIC innego się nie liczy:diabloti:

Posted

[quote name='tamiczek']Ale super :multi: Tylko żeby mnie bardzo nie obsliniły :loveu: :lol:

Boksie się przecież nie ślinią wogóle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dikuś ma taka dużą główeńkę, że powyginał szczebelki w balustradzie:evil_lol: A tak poważnie...uwielbiam duże, masywne głowy u bokserów:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='majoka']Jejku, ale mój ukochany Dikus ma wielką głowę- (pewnie dlatego, ze jest taki madry:loveu: ):evil_lol:

Piękne zdjęcie moi ulubieńcu wśród bokserów :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Gasnik']

Dikuś ma taka dużą główeńkę, że powyginał szczebelki w balustradzie:evil_lol: A tak poważnie...uwielbiam duże, masywne głowy u bokserów:loveu: :loveu: :loveu:
powyginał:mad: nawet nie zauważyłam, zaraz się dostanie pieronowi:mad: :evil_lol:
[quote name='paula_z']Czesc ciociu Kasiu
Witaj Paulinko :)
[quote name='sylwiaskalska']Piękne zdjęcie moi ulubieńcu wśród bokserów :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Cześć Sylwia :) daaawno Cię u nas nie było

Posted

[quote name='dealer']a ty wiesz ze walki psow sa nielegalne?? a ja jestem praworzadna i uczciwa ......i mila i mila i cie moze nie podkabluje.....:evil_lol:

Nie Ty pierwsza mnie straszysz jakąśtam praworządnością:diabloti: tu się liczy dobra zabawa moich gościów:evil_lol: i KASA:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Nie Ty pierwsza mnie straszysz jakąśtam praworządnością:diabloti: tu się liczy dobra zabawa moich gościów:evil_lol: i KASA:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Te zdjęcia są swietne:loveu:

Posted

[quote name='goldenka245']Te zdjęcia są swietne:loveu:
nie podlizuj siem:evil_lol:

bonitko jak ty to robisz ?? takie piekne foty....napatrzec sie nie moge:loveu: