DORRAG Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cześć:p Piękny jak zawsze:loveu: :loveu: :loveu: Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć:p Piękny jak zawsze:loveu: :loveu: :loveu: Kolejnej sie zachciało podlizywać :eviltong: :evil_lol: Quote
tamiczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Czesc Boni, Jak oglądałam zdjęcia Pusi, i jedno jest z dzisiaj rana, zoabcz czyje mordki się tam załapały :evil_lol: Link do dużego:http://img265.imageshack.us/img265/6709/s5002039zn5.jpg nawet nie wiedziałam :D Quote
drzalka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Hejo.. piekne fotki i piekne psiaki :D:D jak zawsze :loveu: Quote
e.v.a Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ojeja ile tu boksierowych fotkow :loveu: czesc:multi: Quote
misiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='bonita'] Zobacz mamuś,znowu nas tą piłeczką pańcia szczuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='bonita'] Synu,pozuj ładnie do zdjecia,bo pomyślą,ze tu jakieś walki psów się odbywają ;) :evil_lol:. Jak zwykle cudowne fotki :loveu:. Czekamy na obiecane 3 chuligany na jednym zdjęciu :evil_lol:. Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 bonita napisał(a): zaglądacze c [quote name='bonita']Jeszcze kilka fot w tym samym stylu :) Pańci ulubione za kratkowe :diabloti: BARDZO PIEKNE FOTOGRAFIE SIOSTRO MŁUA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czesc :multi: Quote
Paula Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ale fajne faflunowe minki :multi: bonita napisał(a):Duszenie Dika Hehe :D U nas wciaz sie odbywa duszenie chlopaka ;) Czesc ciocia Quote
Jagoda1 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 To kiedy następna wystawa? Bo jak widzę, Diki gotowy;) Quote
bonita Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 goldenka245 napisał(a):Dobry dzień Bonitko:loveu::loveu::loveu: Cześć Goldenko:loveu: :evil_lol: dealer napisał(a):nie podlizuj siem:evil_lol: bonitko jak ty to robisz ?? takie piekne foty....napatrzec sie nie moge:loveu: Ja nic nie robię tylko cykam moim złomkiem:p DORRAG napisał(a):Cześć:p Piękny jak zawsze:loveu: :loveu: :loveu: Diki się cieszy i Dziękuje że sie podobuje:evil_lol: Klaudia :-) napisał(a): uroczy duecik żółtasek i pręguska Diablo duet:diabloti: Cześć Klaudia :) Quote
bonita Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 tamiczek napisał(a):Czesc Boni, Jak oglądałam zdjęcia Pusi, i jedno jest z dzisiaj rana, zoabcz czyje mordki się tam załapały :evil_lol: Link do dużego:http://img265.imageshack.us/img265/6709/s5002039zn5.jpg nawet nie wiedziałam :D Ale się załapały cwaniaki jedne:evil_lol: drzalka napisał(a):Hejo.. piekne fotki i piekne psiaki :D:D jak zawsze :loveu: Cześć Drzalka :) dzięqjemy:loveu: evaxon napisał(a):ojeja ile tu boksierowych fotkow :loveu: czesc:multi: misiaczek napisał(a):Zobacz mamuś,znowu nas tą piłeczką pańcia szczuje :evil_lol: Synu,pozuj ładnie do zdjecia,bo pomyślą,ze tu jakieś walki psów się odbywają ;). Jak zwykle cudowne fotki :loveu:. Czekamy na obiecane 3 chuligany na jednym zdjęciu :evil_lol:. Cześć Misiaczku:multi: , chuligany mam bakteria się ładuje dbsst napisał(a):[quote name='bonita'] zaglądacze c BARDZO PIEKNE FOTOGRAFIE SIOSTRO MŁUA :loveu: :loveu: czesc :multi: Z Twoich ust takie słowa Debe:loveu: Dzięqję Sister:loveu: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Mam zachwyt w oczach :loveu::loveu::loveu: Witaj Kasiu :multi: Jestem ;) Quote
bonita Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 paula_z napisał(a):Ale fajne faflunowe minki :multi: Hehe :D U nas wciaz sie odbywa duszenie chlopaka ;) Czesc ciocia Czesć Paula ;) tak Diki bywa czasem duszony:evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):To kiedy następna wystawa? Bo jak widzę, Diki gotowy;) Cześć Jagoda:loveu: Diki taki gotowy to tylko w ogrodzie:p się pręży do piesów:cool3: , a na wystawie inne się prężą a on się czai:mad: , a wiesz jak wygląda Boksiu jak się czai:shake: to tak wygląda Diki na wystawie, kiedy się do niego jakiś pies za bardzo zbliży, jak mnie to słabi:p Quote
bonita Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Pysia napisał(a): Mam zachwyt w oczach :loveu::loveu::loveu: Witaj Kasiu :multi: Jestem ;) Pysia Edysia nareszcie jesteś:multi: Quote
bonita Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Widzicie jak się Bońcio do mnie uśmiecha :) Quote
Medorowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 bonita napisał(a):Diki z doopą Merolową Ale zgrabny tyłek :p Quote
bonita Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale zgrabny tyłek :p Madziu czy mój wnusio nie ma dziś czasem urodzinek:cool3: Quote
bonita Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Asiaczek napisał(a):...ale biust wiszący...:evil_lol: Pzdr. Taaa Merol należy do tych cycatych jak np. Doda:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts