Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 przyszłam tu , schowac się przed tą zielono nickową wariatką :evil_lol: normalnie mnie ona prześladuje :( :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Może i jestem nudna z tymi zachwytami, ale Merolisia dla mnie to piękna o szlachetnej urodzie bokserka:lol: . Quote
bonita Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Vectra napisał(a):przyszłam tu , schowac się przed tą zielono nickową wariatką :evil_lol: normalnie mnie ona prześladuje :( :evil_lol: Zostań sobie tutaj:evil_lol: A ja Mogę Ci popilnować blogaska jak chcesz:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 bonita napisał(a): Aaaalien przyssał jej się twarzy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Vectra napisał(a):przyszłam tu , schowac się przed tą zielono nickową wariatką :evil_lol: normalnie mnie ona prześladuje :( :evil_lol: Quote
bonita Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Może i jestem nudna z tymi zachwytami, ale Merolisia dla mnie to piękna o szlachetnej urodzie bokserka:lol: . Dzięki w imieniu Merol :loveu: Pozdrowionka dla Twoich ślicznotek i dla Ciebie oczywiście:loveu: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Aaaalien przyssał jej się twarzy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Vectra napisał(a):przyszłam tu , schowac się przed tą zielono nickową wariatką :evil_lol: normalnie mnie ona prześladuje :( :evil_lol: Behemot napisał(a): :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Vectra napisał(a): Sikkaaaammmm ...:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
bonita Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Sikkaaaammmm ...:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: W mojej galerii będziesz sikała:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Bonitko :) Merol jest przeurocza :loveu: Jezu jakie ona ma te pycholki cudne :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: madzia i medor napisał(a):Jaa nie mogę:crazyeye: Ona z tym krokusiem tak cały czas:crazyeye: :cool3: :evil_lol: najczęściej taaaaa evaxon napisał(a): jeden kłokodylek i dwa nosusnie:loveu: Drugi nosio zazdrośnik:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :multi::multi::multi:heyka .Melduję się w blogasku:multi::multi::multi: Bonitko ...chyba nie dojadę w sobotę do katowic:-(...transport mi się rozkraczył:shake: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Sikkaaaammmm ...:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Pampersika? Quote
bonita Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Pampersika? Podaj Jej podaj bo mi się tu zesika:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:heyka .Melduję się w blogasku:multi::multi::multi: Bonitko ...chyba nie dojadę w sobotę do katowic:-(...transport mi się rozkraczył:shake: :placz: Niiieeeeee móww:placz: , masz być!:diabloti: znowu się nie zobaczymy:shake: Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 bonita napisał(a):W mojej galerii będziesz sikała:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Posprzątam po sobie :sadCyber: Quote
bonita Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Posprzątam po sobie :sadCyber: Córcia Nie smutasuj:loveu: , scaj ile chcesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie będziemy sprzątać, się wysuszy:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Posprzątam po sobie :sadCyber: :diabloti: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Czesc Vectra Wszedzie Xei znajde :diabloti: Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 bonita napisał(a):Córcia Nie smutasuj:loveu: , scaj ile chcesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie będziemy sprzątać, się wysuszy:evil_lol: Aleś Ty mamcia koffana:loveu: :evil_lol: Vectra napisał(a)::diabloti: I po co to - samo wyschnie:eviltong: :diabloti: Behemot napisał(a):Czesc Vectra Wszedzie Xei znajde :diabloti: Idę spać, bo całkiem ocipieje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Czesc Vectra Wszedzie Xei znajde :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 bonita napisał(a)::placz: Niiieeeeee móww:placz: , masz być!:diabloti: znowu się nie zobaczymy:shake: :-(nooo psykro ....... Quote
Paula Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :D "Moj krokus, moj piekny" ;) Trzymam :kciuki: za Dikiego w sobote :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzień dobry :) Zapraszam Merolka nieco później do naszej galerii na oglądanie Avantiego z krokusiuem :) Quote
Recommended Posts