bonita Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 To działo się z psami po smakołyku na czyszczenie zabków coś się nie chca wklejac zdjęcia Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 :loveu::loveu::loveu:rany cały dzień mnie tu nie było a tu takie niespodziewanki .......cudeńka Mój syn dopytuje które cudeńka będa na wystawce i czy mozna będzie wycałować fafle:p/ syn ma 17 lat:razz:/ Quote
bonita Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:rany cały dzień mnie tu nie było a tu takie niespodziewanki .......cudeńka Mój syn dopytuje które cudeńka będa na wystawce i czy mozna będzie wycałować fafle:p/ syn ma 17 lat:razz:/ Bono i Merol zawsze i wszędzie z przyjemnością dają fafle do całowania:evil_lol: a Diki jest troche wstydliwy i daje tylko mi:oops: . A to on będzie na wystawce wiec nie wiem czy da buziaka, czy będzie się wstydził:cool3: Quote
Bodziulka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 a gdzie i kiedy ta wystawa - bo ja niepoinformowana :oops: Quote
leemonca Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 klony?!?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='bonita']Bono i Merol zawsze i wszędzie z przyjemnością dają fafle do całowania:evil_lol: a Diki jest troche wstydliwy i daje tylko mi:oops: . A to on będzie na wystawce wiec nie wiem czy da buziaka, czy będzie się wstydził:cool3: :ppostaramy się go ośmielić ;) Quote
pidzej Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 aaaa:loveu: :loveu: :loveu: śliczne psiska. Quote
bonita Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='Bodziulka']a gdzie i kiedy ta wystawa - bo ja niepoinformowana :oops: Wystawa będzie w Chorzowie we wrzesniu (chyba 10-go) Quote
bonita Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Daje głos Wszystkie dziewczyny go kchaja :) sepiki mniam głupia minka Quote
bonita Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Daj mi buzika - nie Daj mi tego smakołyczka Uwolnisz mnie? Quote
Bodziulka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='bonita'] :evil_lol: :loveu: szkoda, że ta wystawa nie jest gdiześ bliżej, np w Łodzi, to bym może wpadła :razz: Quote
mrowka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ile fafulkow pieknych :loveu: Sliczne boksery, a te pycholkii.... :loveu: :oops: jaki usmiech! :lol: Quote
bonita Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='mrowka']Ile fafulkow pieknych :loveu: Sliczne boksery, a te pycholkii.... :loveu: :oops: jaki usmiech! :lol: dzięki za odwiedzinki Mrowka, widzę ze Ty tez na boksowiroze chorujesz;) Quote
bonita Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale minka Taa buzia woła ratuj mnie! Quote
bonita Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 widzicie jaki qrcze jest chudy, a je jak smok, tylko że cały czas goni. Quote
BeaC Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='bonita']Co to? Taki duuuży pies a ty mu dajesz takie małe coś:shake: się nie dziwie że tak smutno patrzy..... he he he dobrze że wogóle dojrzał to coś:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='bonita']To działo się z psami po smakołyku na czyszczenie zabków Bonita, to co zawierają te ciateczka:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
Recommended Posts