Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonix']Piękności :loveu: W domciu musisz miec wesoło :evil_lol:

Powiedziała bym nawet ze bardzo wesoło, wszystkie psy cały czas chodza z jakimiś aporcikami, w sobote kupiłam nowe piłeczki i już spokoju wogóle nie ma, tylko chodzą i piszczą (na szczęscie coraz cieniej:evil_lol: , bo się zabaweczki kończą:multi: , ale zawsze zostają jabłka na ogrodzie:razz: )

Posted

[quote name='lula']hihihi może ich do sadu jakiegoś oddaj to jeszcze zarobią ;)

Nie, nie przyniosa żadnego w całosci, kazde nadgryzaja i zjadaja choć kawałek:shake:

Posted

[quote name='bonita']Nie, nie przyniosa żadnego w całosci, kazde nadgryzaja i zjadaja choć kawałek:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:sprawdzają czy dobre;)

Posted

[quote name='BeaC']albo.... czy nie ma robaka
Tak wszystkie jabłka są sprawdzane:evil_lol: a gruszek nie sprawdzaja od razu zjadaja:evil_lol: nawet połakomiły się na wisienki, które były nizej na drzewie (same sobie zrywały z drzewka prosto do dziuba)
Takie szkodniki to są:evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']Przepraszam........ ja z małym pytankiem. Czy aport przeżył???????

tak jeszcze żyje i jest w całosci( no poza tym że nie piszczy:evil_lol: ).
Kupiłam taki specjalny wzmocniony:cool3: .
Ale nie mają go cały czas:nono: ( tego nic by nie przezyło:p )

Posted

[quote name='leemonca']ale świetne!!!, że też sobie fafli nie pozjadały :evil_lol:

Czasem się pomyla i za fafla złapią:evil_lol: szczególnie Diki jest na to wrazliwy, zapiscy wtedy strasliwie:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor'],,Buzi buzi":razz: :loveu: :loveu: :loveu:

Madzia a Ty w zeszłym tygodniu razem z Medorkiem miałas się do mamusi wprowadzić:cool3:
a na razie ani widu, ani słychu:razz: co jest?

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:shake: Biedna Bonusia! Ja to bym Dikusiowi pokazała :cool3: :mad: ;)

Bono to taka dobra mamusia jest, na wszystko Dikowi pozwala:p
Dobrze ze chociaż babunia go czasem szkoli:mad: jej to się Diki boi:evil_lol:
Ale Merol wszystkie swoje dzieci i wnuki zawsze szkolił, taki pieron lekki z niego, a jak ma zły humor to lepiej jak wogóle psów nie widzi, bo biada wszystkim:mad: :mad: :mad: .