Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']Już idę ogladać:multi: !
Co do skerozy to u mnie normalne:p nigdy nie mam aparatu kiedy fajne foty mozna zrobić:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczekaj jeszcze trochę , z wiekiem się nasila;)wiem to po sobie

Posted

ja tez juz nosze ze soba:) musilam sobie zakupic nowa torebke....TZ powiedzial ze wspolczuje temu kto by ja chcial ukrasc...odpadnie mu ramie:evil_lol: ...bo to jest torebka obronna jak mnie kto zaczepi jak sie odwineeeee:evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Madzia a Ty w zeszłym tygodniu razem z Medorkiem miałas się do mamusi wprowadzić:cool3:
a na razie ani widu, ani słychu:razz: co jest?
O mamuśka, teraz nie mogę, bo opiekuję się psami znjomej, w tym bokserką- 11-letnią:loveu: :loveu: , więc spokojnie, jeszcze będziesz miała nas dość:evil_lol:

:klacz:

Posted

Dikuś z a szybką

Skąd ja to znam ? Roki zawsze tak luka przez balkon jak mnie wypatrzy to biegnie do drzwi :loveu:
Diki jest poprostu fantastyczny, naprawde można się zakochać :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']O mamuśka, teraz nie mogę, bo opiekuję się psami znjomej, w tym bokserką- 11-letnią:loveu: :loveu: , więc spokojnie, jeszcze będziesz miała nas dość:evil_lol:

Dobrze córuś, będę spokojnie czekac:evil_lol: . Mamusia dumna z Ciebie ze Ty taka opiekunka jesteś;) :evil_lol:.

Posted

[quote name='zalewscy']

Dikuś z a szybką

Skąd ja to znam ? Roki zawsze tak luka przez balkon jak mnie wypatrzy to biegnie do drzwi :loveu:
Diki jest poprostu fantastyczny, naprawde można się zakochać :loveu:

Dziękujemy za miłe słowa, trzymamy kciuki żeby wszystko u Was potoczyło się jak najlepiej.

Posted

[quote name='Sonix']Chyba musisz drugą piłeczke dokupić, bo sobie fafelki zjedzą nawzajem :evil_lol:

Piłeczek mają dużo, ale ich zawsze interesuje tylko jedna, akurat ta która ma kto inny:razz: i tak ja sobie wydzierają ,a inne leżą.

Posted

A my jutro jedziemy na wystawę do Nowego Targu:razz: (oczywiście jak naciagne TZ-ta bo Jemu się wcale jechać nie chce:shake: . Nie wiem czemu, w koncu cały tydzień robi, to w niedzielę mógłby sobie troszkę odpocząć i jechać ze mną o 7 rano na wystawę:diabloti: )

Posted

[quote name='bonita']A my jutro jedziemy na wystawę do Nowego Targu:razz: (oczywiście jak naciagne TZ-ta bo Jemu się wcale jechać nie chce:shake: . Nie wiem czemu, w koncu cały tydzień robi, to w niedzielę mógłby sobie troszkę odpocząć i jechać ze mną o 7 rano na wystawę:diabloti: ):evil_lol::evil_lol::evil_lol:no popatrz co za niewdzięcznik :shake:ty mu tutaj organizujesz rozrywke a on marudzi:razz:

Posted

[quote name='bonita']A my jutro jedziemy na wystawę do Nowego Targu:razz: (oczywiście jak naciagne TZ-ta bo Jemu się wcale jechać nie chce:shake: . Nie wiem czemu, w koncu cały tydzień robi, to w niedzielę mógłby sobie troszkę odpocząć i jechać ze mną o 7 rano na wystawę:diabloti: )

Tylko oglądać czy wystawiać ??

Posted

[quote name='bonita']Dobrze córuś, będę spokojnie czekac:evil_lol: . Mamusia dumna z Ciebie ze Ty taka opiekunka jesteś;) :evil_lol:.
Mam to po Tobie mamusiu:cool3: :cool3: :evil_lol:

No właśnie wystawiać czy oglądać, jak wystawiać, to życzymy powodzenia, a jak oglądąć, to miłej zabawy i fotek nie zapomnij porobić:p

Posted

[quote name='zalewscy']Tylko oglądać czy wystawiać ??

Wystawiac. Wystawiawiałam Dikiego moja chudzinkę:evil_lol:
Fotek też porobiłam trochę, jutro wstawię.
Boksiów strasznie malutko, miało byc 11, a było tylko 8.
Diki zdobył złoty medal i trzecie CWC :) , Zw Rasy zdobył pręgowany CALGARY.

Posted

[quote name='bonita']Wystawiac. Wystawiawiałam Dikiego moja chudzinkę:evil_lol:
Fotek też porobiłam trochę, jutro wstawię.
Boksiów strasznie malutko, miało byc 11, a było tylko 8.
Diki zdobył złoty medal i trzecie CWC :) , Zw Rasy zdobył pręgowany CALGARY.

gratuluję i sią bardzo cieszę :multi: zresztą, jaK się ma takiego boksia

to złoty medal jest oczywisty :lol: :lol: :lol: ,
a fotka prześliczna :loveu: