bonita Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='*luthien*'] "prawie jak schar pei" :D:D No nie:evil_lol: , az się bałam co z niego wyrosnie:turn-l: , ale wszystkie zmarszczki o dziwo zniknęły:hmmmm: Quote
Cimi Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 W jakim wieku jest Bonita ;) :cool3: ? Będzie miała jeszcze jakiś miot :cool3: ? Quote
bonita Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Cimi']W jakim wieku jest Bonita ;) :cool3: ? Będzie miała jeszcze jakiś miot :cool3: ? Ma 5 lat, końcem roku planujemy:cool3: Quote
Cimi Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='bonita']Ma 5 lat, końcem roku planujemy:cool3: Ale fajnie Wam :eviltong: :lol:. Quote
bonita Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Cimi']Ale fajnie Wam :eviltong: :lol:. No już się nie mogę doczekać:loveu: Quote
Cimi Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='bonita']No już się nie mogę doczekać:loveu: ja też bym nie mogła się doczekać :loveu: . Quote
leemonca Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 no i pewnie zobaczymy zdjęcia maluszków? ale będzie miodzik :cunao: Quote
Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 A coś na lipiec/sierpień 2007 planujecie:cool3: :cool3: :cool3: :lol: Quote
Cimi Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 madzia i medor napisał(a):A coś na lipiec/sierpień 2007 planujecie:cool3: :cool3: :cool3: :lol: O już planujesz :lol:. Bonita, a czy wiesz może czy hodowla Genetrix ma stronę www ? Spodobał mi się jeden pies z tej hodowli.. Aston. Quote
Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Cimi napisał(a):O już planujesz :lol:. . A palnuje,planuje:eviltong: I to całkiem prawdopodobne, jeśli wszystko pójdzie dobrą drogą:eviltong: Cimi, no a Ty na kiedy zaplanowałaś nabycie kolejnego boksia:cool3: :p Quote
Cimi Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 madzia i medor napisał(a):Cimi, no a Ty na kiedy zaplanowałaś nabycie kolejnego boksia:cool3: :p Z ostatnim dniem matury :lol:. Dlatego odwiedzam stronki hodowli i mam już kilka na oku :lol:. Oczywiście żółta suczka z irlandzkimi znaczeniami i koniecznie niekopiowana :loveu:. Quote
Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 A rodzice już wiedzą, czy dowiedzą się po fakcie dokonanym:cool3: :evil_lol: :cool3: :evil_lol: Quote
Cimi Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 madzia i medor napisał(a):A rodzice już wiedzą, czy dowiedzą się po fakcie dokonanym:cool3: :evil_lol: :cool3: :evil_lol: Dowiedzą się w odpowiednim czasie :eviltong:. Quote
Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Cimi napisał(a):Dowiedzą się w odpowiednim czasie :eviltong:. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To jest najlepsza metoda, kup mamie na Dzień Matki, ja tak zrobiłam, a prezencików nie wolno oddawać:eviltong: Quote
Cimi Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 madzia i medor napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To jest najlepsza metoda, kup mamie na Dzień Matki, ja tak zrobiłam, a prezencików nie wolno oddawać:eviltong: Nie, zwierząt jako prezent nie mam zamiaru dawać nikomu :eviltong:.To ma być mój pies, który będzie poźniej mieszkał ze mną i z Fioną :eviltong:. Dowiedzą się w swoim czasie, jak będę miała odłożone pieniądze i wstępne rozmowy z hodowcą ;). Quote
Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ojj Cimi, ale ja dałam jako prezent, ale i tak jest mój i ze mną sie też bedzie wyprowadzał:multi: :p Quote
zalewscy Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 madzia i medor napisał(a):A rodzice już wiedzą, czy dowiedzą się po fakcie dokonanym:cool3: :evil_lol: :cool3: :evil_lol: To na forum się rozpisujesz, że chcesz jeszcze jednego boksia a mi nie powiedziałaś :mad: . Nie odwiedzasz nas , juz nas nie lubisz czy co ?? Nie odezwałaś się przed wystawa a miałysmy iść razem :mad: , co jest ?? Quote
Cimi Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 madzia i medor napisał(a):Ojj Cimi, ale ja dałam jako prezent, ale i tak jest mój i ze mną sie też bedzie wyprowadzał:multi: :p No ale.. kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera :diabloti:.. hehe :eviltong: :evil_lol:. Jak kupuje psa z myslą o sobie i dla siebie :lol:. Quote
Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 zalewscy napisał(a):To na forum się rozpisujesz, że chcesz jeszcze jednego boksia a mi nie powiedziałaś :mad: . Nie odwiedzasz nas , juz nas nie lubisz czy co ?? Nie odezwałaś się przed wystawa a miałysmy iść razem :mad: , co jest ?? Ela, ale to dopiero dziś stwierdziłam, bo jak dobrze pójdzie, to od wrzesnia 2007 będę mieszkać w Olsztynie:multi: A na wystawę, to już Ci pisałam, że dowiedziałam sie, że jedziemy dopiero o dziewiątej rano w dzień wystawy:roll: :p Pozdrawiam:p Quote
Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Cimi napisał(a):No ale.. kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera :diabloti:.. hehe :eviltong: :evil_lol:. . Cimi ja nie odebrałam, to on mnie wybrał :eviltong: :multi: :multi: :multi: Quote
zalewscy Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 madzia i medor napisał(a):Ela, ale to dopiero dziś stwierdziłam, bo jak dobrze pójdzie, to od wrzesnia 2007 będę mieszkać w Olsztynie:multi: A na wystawę, to już Ci pisałam, że dowiedziałam sie, że jedziemy dopiero o dziewiątej rano w dzień wystawy:roll: :p Pozdrawiam:p No i o Olsztynie tez nic nie wiem :( Quote
Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Sama się dzisaj dowiedziałam, jak przemyślałam moją przyszłość:lol: Ale to dopiero we wrześniu 2007;) :multi: A w miedzy czasie do Anglii, oczywiście z Medorkiem:eviltong: <Jak narazie to tylko plany, zobaczymy jak się to wszystko ułoży> Quote
bonita Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 najpierw trochę fotków wstawię :) spacerek wczorajszy Quote
bonita Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 A widzieliście jaką Diki ma długa szyję? Quote
Recommended Posts