Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:loveu::loveu::loveu:[/B][/I]
[I][B][IMG]http://www.austintheen.com/gallery2/d/2373-1/spider.jpg[/IMG][/B][/I]
[/quote]
[B][I]Cudny:loveu: [/I][/B]
[B][I]Sis jesteś taka koffana[/I][/B] :loveu: [B][I]Dziękuję[/I][/B]:buzi:
[B][I]Mogę iść spokojnie spać[/I][/B]

Posted

[quote name='Pysia']Witaj :)
Jak dzisiaj moje boksie? Bo ja Zmorke wypcham :diabloti:[/quote]

[B]Pysiu, sie chyba powtarzasz..znaczy sie mocno silnie cie wzruszyła.....[/B]
[B]rachunkami sie nie przemuj..zawsze mozesz nie zapłacic[/B]:diabloti:

[B]Czesc dziewczyny i chłopaki. dzis juz piateczek i rewelacja....[/B]
[B]zimno za oknem, mrozik jest , sniezek jeszcze tez.....i tak jakosc sie dzieje...:diabloti: [/B]

Posted

Jak dzisiaj moje boksie? Bo ja Zmorke wypcham :diabloti:[/QUOTE]

Babciu (dobrze mówię:hmmmm: ), jak już bedziesz miała w tym wprawę, to ja Ci mojego Dinka podrzucę:razz: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Babciu (dobrze mówię:hmmmm: ), jak już bedziesz miała w tym wprawę, to ja Ci mojego Dinka podrzucę:razz: :diabloti: :diabloti:[/quote]
Dawaj go teraz :diabloti: Na nim się naucze żeby moje Zmoroszelmy potem pięknie wyglądały :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Dawaj go teraz :diabloti: Na nim się naucze żeby moje Zmoroszelmy potem pięknie wyglądały :evil_lol:[/QUOTE]
Muszę to przemyśleć:hmmmm: Dobra, już:diabloti: Wysłaś priorytetem:razz: :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Muszę to przemyśleć:hmmmm: Dobra, już:diabloti: Wysłaś priorytetem:razz: :diabloti:[/quote]
A po co od razu płacić dużo za przesyłke? Normalnym go puść :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A po co od razu płacić dużo za przesyłke? Normalnym go puść :evil_lol:[/QUOTE]
A cholera wie, czy jak będziemiał tak dużo czasu, to ni uciknie do mnie z powrotem:hmmmm: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']A cholera wie, czy jak będziemiał tak dużo czasu, to ni uciknie do mnie z powrotem:hmmmm: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]
Buahahahahahahahahaha
Gorzej jak on se mój dom upodoba i nie da się wypchać :cool1::evil_lol:

Posted

[quote name='DORRAG']Witajcie Bonitki:p[/quote]
[B][I]Cześć i czołem :)[/I][/B]
[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:Hey sis , byłam dziś na inspekcji u ciotki Klockowej:loveu:[/B][/I][/quote]
:multi: [B][I]Hej fajnie się miałaś :D[/I][/B]
[quote name='madzia i medor']Babciu (dobrze mówię:hmmmm: ), jak już bedziesz miała w tym wprawę, to ja Ci mojego Dinka podrzucę:razz: :diabloti: :diabloti:[/quote]

[quote name='misiaczek']Heloł kuzynko.Człowiek wchodzi na dogo wieczorkiem,po cieżkim dniu i chce faflunki obejrzeć a faflunków nie ma :niewiem:.Za to gadulec na pare stron :evil_lol:.[/quote]
[B][I]Jutro cuś powklejam, dziś mi się niechciało, jakieś prześilenie wiosenne czy cuś:cool3: [/I][/B]
[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]dobry wieczór sie z Państwem....:loveu: [/B][/quote]
[B][I]A dobry ten wieczorek :D[/I][/B]

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć mamcia:cool3: :cool3: :cool3: :loveu:[/quote]
[B][I]córciu[/I][/B]:loveu:
Jak dzisiaj moje boksie? Bo ja Zmorke wypcham :diabloti:[/quote]
[B][I]Dziś były grzeczne- mogą jeszcze zostać przy zyciu[/I][/B]:evil_lol:
[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Pysiu, sie chyba powtarzasz..znaczy sie mocno silnie cie wzruszyła.....[/B]
[B]rachunkami sie nie przemuj..zawsze mozesz nie zapłacic[/B]:diabloti:

[B]Czesc dziewczyny i chłopaki. dzis juz piateczek i rewelacja....[/B]
[B]zimno za oknem, mrozik jest , sniezek jeszcze tez.....i tak jakosc sie dzieje...:diabloti: [/B][/quote]
[B][I]U nas śnieżku ni ma, ale mrozi równo:p Witajcie[/I][/B]:loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Witanko;-) wpadłąm tak po cichutku sie przywitac coby mnie nie porwali ONI ;-) eheheh.[/B][/I][/COLOR]
[I][B][COLOR=navy]Buziole[/COLOR][/B][/I]
[/quote]
[B][I]Nie krempujsię pojechali na weekend[/I][/B]:cool3: :evil_lol:
[quote name='goldenka245']Nie ma foteczek:placz::placz::placz::placz: Dobranoc :Rose:[/quote]
[B][I]Jutro będą- nie obiecuję, ale będą[/I][/B];)
[quote name='Pysia']Buahahahahahahahahaha
Gorzej jak on se mój dom upodoba i nie da się wypchać :cool1::evil_lol:[/quote]
:evil_lol: [B][I]Ciekawe jak on działa, co psuje, albo otwiera:evil_lol: może akurat miała byś z niego pożytek:cool3: [/I][/B]
[quote name='teqquila']Witamy rodzinke boksikow:)[/quote]
[B][I]Witamy i pozdrawiamy[/I][/B]:loveu:

Posted

[quote name='bonita'][B][I]U nas śnieżku ni ma, ale mrozi równo:p Witajcie[/I][/B]:loveu:[/quote]
U Was bedzie jutro :eviltong: bo u nas ma sie od jutra ocieplac :cool1:

Posted

[quote name='bonita']

:evil_lol: [B][I]Ciekawe jak on działa, co psuje, albo otwiera:evil_lol: może akurat miała byś z niego pożytek:cool3: [/I][/B]

[B][I]Witamy i pozdrawiamy[/I][/B]:loveu:[/quote]
To dlaczego ona chce go oddać? :cool1: