Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wieso napisał(a):
moja przezula balonik, niebieski i tez jej wyszedl caly ale bez powietrza,,,,,

chcesz powiedzieć, że jak ona go zaczeła przeżuwac to był z powietrzem?

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jambi napisał(a):
chcesz powiedzieć, że jak ona go zaczeła przeżuwac to był z powietrzem?

na poczatku byl z powietrzm ,jak go sobie upodobala i przegryzla....to powietrze wyszlo :)

Posted

dziewcyzny to już drugi raz dzisiaj kiedy muszę odchodzić od biurka i wychodzić się wyśmiać...nie wiem co mi się stało ale...malawaszka zamorduję Cię jak wylecę z pracy za Twje wysokotonowe bąki:P

(na początku przeczytałam wysokooktanowe i pomyślałam - jak sie mądrzy terminologią)

Posted

kurde, weszłam na wątek, poczytałam o bąkach, o oktanach, o groźbie mordu na malawaszce, i od razu sobie przypomniałam o czym toczy sie dyskusja - o połykaniu bluzek, żarówek i balonów a potem wydalaniu w różnej postaci... fajne, fajne... i tak juz drugą strone... a wiecie, że ja wogóle zapomniałam co to za wątek?
a co u Swissa?

Posted

ponoć tak najlepiej się uczyć :) moja lekko autystyczna Balbina w ten sposób funkcjonuje juz od lat :) a ja sama gdy zaczynała z Aronem - uczyłam się z nim dawać głos, uczyłam się z nim aportować, uczyłam się znim skakać przez przeszkody, włazić na równoważnie, na kładki itp. tylko gryźć pozoranta nie musiałam sie z nim uczyć :evil_lol:

Posted

śmiałabym sie razem z Wami,gdyby nie fakt,że moja suka przeciąga sie razem ze mną. Nie raz,po wstaniu z łozka. Jeżeli stoje czterema lapami na podłodze i zaczne sie przeciagać,suka bedzie powtarzala za mną raz za razem.A zaczęło się od niewinnej proby,czy CS dzialają.

Posted

Margi napisał(a):
Aż oplułam monitor jak sobie wyobraziłam jak Zerduszko waruje na polecenie. :evil_lol:

Na polecenie Swissa ;)

Szkoda, że Swiss nie jest zapatrzony w inne psy, moja Liz by go nauczyła. On ma duży opór przed kładzeniem się przy człowieku, czuje się wtedy bezbronny? :(