jambi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 wieso napisał(a):moja przezula balonik, niebieski i tez jej wyszedl caly ale bez powietrza,,,,, chcesz powiedzieć, że jak ona go zaczeła przeżuwac to był z powietrzem? Quote
wieso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jambi napisał(a):chcesz powiedzieć, że jak ona go zaczeła przeżuwac to był z powietrzem? na poczatku byl z powietrzm ,jak go sobie upodobala i przegryzla....to powietrze wyszlo :) Quote
Betbet Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 dziewcyzny to już drugi raz dzisiaj kiedy muszę odchodzić od biurka i wychodzić się wyśmiać...nie wiem co mi się stało ale...malawaszka zamorduję Cię jak wylecę z pracy za Twje wysokotonowe bąki:P (na początku przeczytałam wysokooktanowe i pomyślałam - jak sie mądrzy terminologią) Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ej ej wypraszam sobie! to nie ja połykałam balonik z helem :errrr: Quote
farmerka63 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ...ale wysokotonowe bąki to Twoja produkcja :evil_lol: Quote
Betbet Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 nie ważne kto połykał, ważne z kogo wyszło drugą stroną wysokotonowo;P Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Betbet napisał(a):nie ważne kto połykał, ważne z kogo wyszło drugą stroną wysokotonowo;P aaaa to z tego co pisałaś to z Ciebie :turn-l: Quote
brazowa1 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Wysokotonowe,wysokooktanowe,hehhehehehehhehe,dobr,dobre,poprawiłyście mi humor. Quote
jambi Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 kurde, weszłam na wątek, poczytałam o bąkach, o oktanach, o groźbie mordu na malawaszce, i od razu sobie przypomniałam o czym toczy sie dyskusja - o połykaniu bluzek, żarówek i balonów a potem wydalaniu w różnej postaci... fajne, fajne... i tak juz drugą strone... a wiecie, że ja wogóle zapomniałam co to za wątek? a co u Swissa? Quote
zerduszko Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Naśmieciły mu tu, baby! plotkary ;) A u Swissa nic nowego. Niczego nie połknął ;) Domku brak :( Uczymy się warować. Tak jambi, my - próbuję poprzez naśladownictwo :eviltong: Quote
Betbet Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Tzn że co...mąż Ci mówi że masz warować, Swiss patrzy a potem powtarza?:O Quote
jambi Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ponoć tak najlepiej się uczyć :) moja lekko autystyczna Balbina w ten sposób funkcjonuje juz od lat :) a ja sama gdy zaczynała z Aronem - uczyłam się z nim dawać głos, uczyłam się z nim aportować, uczyłam się znim skakać przez przeszkody, włazić na równoważnie, na kładki itp. tylko gryźć pozoranta nie musiałam sie z nim uczyć :evil_lol: Quote
Margi Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Aż oplułam monitor jak sobie wyobraziłam jak Zerduszko waruje na polecenie. :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 śmiałabym sie razem z Wami,gdyby nie fakt,że moja suka przeciąga sie razem ze mną. Nie raz,po wstaniu z łozka. Jeżeli stoje czterema lapami na podłodze i zaczne sie przeciagać,suka bedzie powtarzala za mną raz za razem.A zaczęło się od niewinnej proby,czy CS dzialają. Quote
Betbet Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Brązowa a w grę wchodzi przeciąganie o innych porach dnia? Bo chciałabym to zobaczyć:P Quote
Betbet Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 to już prędzej nagram filmik niż wpuszczę Betbet do domu. jeeee:D Ale tak, tak, filmik poprosimy! Quote
zerduszko Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Margi napisał(a):Aż oplułam monitor jak sobie wyobraziłam jak Zerduszko waruje na polecenie. :evil_lol: Na polecenie Swissa ;) Szkoda, że Swiss nie jest zapatrzony w inne psy, moja Liz by go nauczyła. On ma duży opór przed kładzeniem się przy człowieku, czuje się wtedy bezbronny? :( Quote
zerduszko Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 I jak baby, podoba się http://allegro.pl/sznaucer-sredni-szuka-madrego-czlowieka-i1411291352.html Tylko mi tu pisać, która klikła. Musze wiedzieć ile wejść jest cioteczek z dogo :eviltong: Quote
Agucha Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Oj, bardzo się podoba! Nie ma bata, żeby "Zakapiorek" wielbiciela nie znalazł :) Quote
Betbet Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Betbet culpa - klikłam! Ale piękne allegro...aż chciałoby się go wziąć gdyby nie ten wątek:P:P Quote
malawaszka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 klikłam też :lol: ale czadowe! ja chce takie dla sznupków :cry: bardzo proszę drogie zerduszko o wstawienie tam tez lineczki do www.sznaucery.rix.pl z notką, że tam są inne sznaucery do adopcji :modla: Quote
Recommended Posts