Jump to content
Dogomania

Rambo w BDT u Piromanki- PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU Z W-WY DO GRÓJCA !!!

Recommended Posts

Posted

Moniko083, preparat na kleszcze doszedł do Ramba. Dziękujemy!!!
Moje odwiedziny nie doszły jednak do skutku... :-(
Liczę na to, że w najbliższym czasie mi się uda, choć na Święta pojechać nie mogę.

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze względu na to, że Rambo przebywa w bezpłatnym dt chciałam wycofać swoją deklarację stałą, którą wpłacałam od grudnia 2010r, gdyż jak mam rozumieć psince nie potrzeba deklaracji na hotel, a na dogo jest tyle bied, którym na hotel brakuje...

Posted

[quote name='aagataa8']Ze względu na to, że Rambo przebywa w bezpłatnym dt chciałam wycofać swoją deklarację stałą, którą wpłacałam od grudnia 2010r, gdyż jak mam rozumieć psince nie potrzeba deklaracji na hotel, a na dogo jest tyle bied, którym na hotel brakuje...[/QUOTE]

racja Agato, i tez poprosze narazie reszte o wycofanie, dopoki pies jest na bezplatnym tymczasie,mam nadzieje, ze znajdzie w koncu chate....

Posted

witam. skoro Rambo na razie nie potrzebuje deklaracji, a ja moje stałe 15 zł wpłaciłam na maj to bardzo proszę przeznaczyć to dla Frankiego na transport. pozdrawiam

Posted

[quote name='paulinken']A ja wpłacałam na Ramba w marcu i kwietniu a w poście rozliczeniowym nie widzę wpłat.[/QUOTE]

kwiecien jeszcze uzupelnie, a w marcu moglabys sprawdzic ktorego?
zaraz wejde na konto i przejrze caly marzec.

juz wszystko uzupelnilam, mam nadzieje , ze sie zgadza,
cioteczki przekierujcie swoje deklaracje na innego psa, 80zl przekazemy na transport Franka, niech jedzie juz z punktu, a Rambo bedzie potrzebowal pewnie na kastracje , ewentualne koszty transportu , to wystarczy co zostanie,
i poprosze o pomoc intensywna w oglaszaniu!!

Posted

[quote name='monika083']kochani, Franky-z Pszczyny moze jechac na bdt do Poznania, koszt transportu to 250 zl, brakuje jeszcze 180zl, czy moglabym z kasy Ramba dorzucic chociaz te 80zl na transport??
http://www.dogomania.pl/threads/203345-Franki...-Duży-pies-ze-strachem-w-oczach-czy-zdążymy-Mu-pomóc...?p=16821681#post16821681

Jeśli o mnie chodzi to możesz przeznaczyć to co wpłaciłam na Rambo, aczego on nie wykorzystał na transport dla tej psiny biednej

• 2 weeks later...
Posted

Cioteczki, u Ramba wszystko w najlepszym porzadku.
Bylam go odwiedzic okolo tydzien temu.
Niestety nie mam aparatu, zeby zrobic mu zdjecia....
Poniszczyl tuje, ktore rosna wzdloz ogrodzenia, obsikuje ciagle urwis jeden.
No i zakochany z wzajemnoscia w Sonii, psie mamy.
Spia razem, bawia sie, biegaja.... Jak Sonia zniknie na kilka minut to Rambo od razu wychodzi jej szukac... Love story normalnie... hihihihihhihi

Posted

Avilia napisał(a):
Będą zdjęcia?Co z Rambem w ogóle?Może część jego pieniążków przeznaczyć na zadłużone w hotelach pszczyniaki?

mozna przeznaczyc, ale pamietajcie cioteczki , ze trzeba go oglaszac, ja mu robie ciagle ogloszenie wyroznione na allegro. musze znow oglosioc i niesty bede musia tez z tych uzbieranych to finansowac, bo juz ostatnio mialam prawie 200 zl oplat allegro i wiecej oplacac sama nie daje rady... dopoki z moja praca nie wypali, to niestety sama juz nic nie moge oplaca, jesli zaczne pracowac, to bede robila ogloszenia platne na siebie.
trzeba pomyslec o jakims ogloszeniu w warszawskiej prasie... nie wiem co tam drukuja, co jest popularne??