Piromanka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ania102 napisał(a):Piromanka czy dt nie zamienił się w ds? Bo Rambo się zasiedział...Nie naciskają rodzice? Hmm... A to dobre pytanie... Rambo jest nadal w DT. Mama ostatnio zapytala, czy wciaz szukam mu domu. Powiedzialam, ze tak. Ona na to, zeby tylko trafil na dobrych ludzi, takich ktorzy beda go kochac i szanowac... i zeby tylko nie trafil do domu, gdzie bedzie bity i zle traktowany.. i lzy w oczach.... Niemniej jednak nie moze tam zostac na stale. Szukamy mu domu. Quote
monika083 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Piromanko czy sa szanse na jakies fotki, Wykupie Rambowi ogloszenia z bazarku. Quote
BUDRYSEK Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Szukam pomocy dla Psa z PADACZKA...JAK DIAGNOZOWAC? LECZYC? DOSWIADCZENIA...PROSZE O POMOC!!!! Quote
monika083 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 cioteczki, z konta Ramba przeznaczylam 200 zl na dlug Rysia i Romusia w hoelu...bo juz ponad 2 tysiace.. mam nadzieje, ze nie bedziecie miec tego za zle? http://www.dogomania.pl/threads/198134-Rysio-i-Romuś-w-hoteliku.Brak-deklaracji-dług-w-hotelu-wynosi-już-ponad-2000zł-( zobaczcie jakie biedaki..oni tez z pszczyny. Quote
BUDRYSEK Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Cioteczki pomozcie.... dlug do konca czerwca wynosi 2,600 , a juz lipiec............. prosimy o deklaracje stale!! nie pozwolmy zeby chlopcy wrocili do punktu! http://www.dogomania.pl/threads/1981...-ponad-2000zł-( Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Parys czeka juz tylko na śmierć....w schronie nie ma szans!!! Błagam o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/210978-Jestem-Parys...mam-PADACZKĘ...CZY-MUSZĘ-UMRZEĆ-(?p=17234900#post17234900 Quote
monika083 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Piromanka miala napisac jakas dobra nowinie;) zagonila mnie na watek ..a tu cichosza... Piromanko!!! Zlituj sie i nie trzymaj w napieciu:). Quote
Ania102 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 monika083 napisał(a):Piromanka miala napisac jakas dobra nowinie;) zagonila mnie na watek ..a tu cichosza... Piromanko!!! Zlituj sie i nie trzymaj w napieciu:). Co słychać u Ramba? Gdzie jest? Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla psów z Krzykos, które wkrótce nie będą miały się gdzie podziać. Jest ich 30-ści: potrzebują ds/dt, są zadłuzone. Pomóżcie kupując cegiełkę. http://www.dogomania.pl/threads/215058-Kup-domek-pomóż-spłacić-psi-dług-pomóż-psom-z-Krzykosów.-Do-7.10-godz-23. Quote
__Lara Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Klaudus__']Dalej cisza... :roll: A jak finansowo stoimy? Quote
monika083 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='__Lara']A jak finansowo stoimy? rozliczenie w pierwszej stronie, Piromanko, odezwiesz sie??? Quote
magenka1 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='monika083']rozliczenie w pierwszej stronie, Piromanko, odezwiesz sie??? dawno Piromanki nie widziałam na dogo, ciekawa jak ma Rambo, może warto napisać jej wiadomość na pv Quote
monika083 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='magenka1']dawno Piromanki nie widziałam na dogo, ciekawa jak ma Rambo, może warto napisać jej wiadomość na pv[/QUOTE] Piromanka jest czesto na dogo i odzywa sie na innych watkach, a tu cisza:mad: prosimy o info . Quote
Piromanka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Zapomnialam napisac....... Rambunio juz nie szuka domu, jest w domu!!! ZOSTAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
monika083 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Piromanka']Zapomnialam napisac....... Rambunio juz nie szuka domu, jest w domu!!! ZOSTAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] no i na takie info wlasnie czekalam:loveu::-o:multi::multi: Quote
Piromanka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 O co chodzi z Zenkiem? Dlaczego pomimo regularnych wplAT ZA HOTEL, MUSI GO OPUSICIC? Quote
Klaudus__ Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Piromanka']Zapomnialam napisac....... Rambunio juz nie szuka domu, jest w domu!!! ZOSTAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] :o:o:o:o W takim razie poproszę bardzo o maila - podeślę umowę adopcyjną :) Bo już mnie za te umowy zaczęli porządnie ścigać... :roll: A kiedy jakieś zdjęcia będą? :) Quote
magenka1 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 bardzo dobra wiadomość , na pewno jest szczęśliwy z Twoimi rodzicami Quote
monika083 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 cioteczki ,czy pieniadze Ramba moglyby zasilic konto Livi-rowniez z Pszczyny? Jestesmy na minusie juz ponad 200zl. http://www.dogomania.pl/threads/206437-Sunia-ON-ka-pogryziona-i-pobita.Kuleje.Zbieramy-na-hotel-i-diagnostykę!Dołóż-choć-5zł Quote
Piromanka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Klaudus__']:o:o:o:o W takim razie poproszę bardzo o maila - podeślę umowę adopcyjną :) Bo już mnie za te umowy zaczęli porządnie ścigać... :roll: A kiedy jakieś zdjęcia będą? :) Przeslij umowe na adres [email protected] ZXdjecia sie wlasnie wklejaja :) [quote name='magenka1']bardzo dobra wiadomość , na pewno jest szczęśliwy z Twoimi rodzicami Oj taaak!!!! A oni z nim. Gadowi wszystko wolno w tym domu :-p Quote
Piromanka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 RAMBO w swoim Domu: Uwierzycie, ze to ten sam pies, ktory do mnie przyjechal? Quote
Recommended Posts