marra Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Witajcie, mam gdzieś zdjęcia jesiennego Lisa jak byliśmy z Emilą w lesie z psiakami:) jak znajdę to wrzucę. Zimowego nie mam ale zaraz zagadam do właścicielki. Na początku nie chciał w ogóle wychodzić na śnieg, buntował się, szybkie siku i do domku :D Quote
Ingrid44 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Czekamy z niecierpliwoscia. Dawno go nie widzielismy. Quote
kitek152 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 (edited) witamy ;) zapomniałam troszke o tym watku Lisa ale wracamy z nowymi fotkami ;) zrobiła sie z niego kluseczka ale z nadejsciem wiosny skończy sie leniuchowanie na pufie ;) juz ma to obiecane ;) spacery zimą to była tragedia.kilka metrów od klatki szybkie siusiu i ucieczka na wycieraczke pod drzwi.tak sie rozbestwił.. a jeszcze nie tak dawno miał ta straszna bude bez podłogi.. Lisio zmienił sie, stał sie bardziej otwarty do ludzi(głównie chodzi o moich najbliższych)mojemu nawet tacie daje sie całowac w "czółko" ;) Edited March 8, 2012 by kitek152 Quote
marra Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Protestuję ! ja już te zdjecia widziałam :D chce takie których nie widziałam o ! :D Ostatnie zdjecie przypomniało mi jego wypadek bo widać na nim brak ząbka :( Quote
phase Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 http://i42.tinypic.com/a48z6u.jpg hahahahahahahaha. :D Quote
Gosiara Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Nawet mi tego wypadku nie wspominaj ja omijam to miejsce wielkim łukiem:-( Lisio widać bardzo kochany:) Quote
kitek152 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) marra, to zdjecia sprzed 3 tygodni.Mam nadzieje że jesteś usatysfakcjonowana hahaha.nie mam pojecia co mu sie wtedy sniło.może ktoś próbował zabrać mu kostke?? hahaha Edited March 10, 2012 by kitek152 Quote
marra Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 HEhehe no pewnie ze jestem usatysfakcjonowana ;) Lisek tłuścioszek jest taki kochany :) pękam z dumy że ma taki domek ;) Quote
phase Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Fajną kosteczkę ma przy obróżce. :) Uwielbiam go. :) Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Lisek jest przesliczny i przeslodki. Zawsze usmiechniete pysio i wywalony jezorek. :) :) :) Quote
marra Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Byliśmy nawet na wspólnym spacerku, jednak mój Dżok nie nadaje się do towarzystwa młodych chłopców ;) jest poprostu pedofilem i Lisek miał chyba średnie korzyści z wyprawy ;) Quote
Szarotka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ingrid44 napisał(a):Ciekawe co tam slychac u slodziaka ? Witaj sasiadko, tak Cie dawno nie widzialam. Mam zamiar napisac do Ciebie email. Quote
wiga138 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Cześć Lisku :) Pozdrawiam Cię i przepraszam ale.......może ktoś z Twoich sympatycznych kibiców zainteresuje się Rufikiem [FONT=Verdana][FONT=Verdana]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223183-Rufi-po-7-tygodniach-zabrany-z-pustego-gospodarstwa-jest-w-DT-szukamy-DS[/FONT][FONT=Verdana]![/FONT][/FONT] Quote
Ingrid44 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Szarotka napisał(a):Witaj sasiadko, tak Cie dawno nie widzialam. Mam zamiar napisac do Ciebie email. Witaj , w takim razie czekam na e-mail :) Quote
kitek152 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 dołączamy sie do pomocy szukania domku dla Rufika. Lisek niestety bedzie musiał poczekac z nowym towarzystwem dla siebie ponieważ za niecałe 6 miesięcy zostaniemy rodzicami... przeprowadzając sie do innego domku napewno uszczęśliwimy kolejnego pieska ;) Quote
kitek152 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 witamy.u nas wszystko ok.odliczamy dni do przyjscia maleństwa na świat.mamy nadzieje ze lis nie bedzie sie odnosił z zazdroscia do dziecka tylko bedzie nam "pomagał".codziennie spedzamy długie godziny na spacerach koniecznie w lesie.lis to kocha.zawsze znajduje cos ciekawego do roboty: można pogonić żabkę, podziwić sie na widok sarny czy poszczekac na konia... ;) (chyba mysli ze to wiekszy kolega z jego gatunku :lol:) Quote
phase Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 No to fajnie! :) A jakieś foteczki można prosić? :lol: Quote
Ingrid44 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Ciesze sie ze wszystko w porzadeczku. Zycze latwego i szybkiego rozwiazania. Lisek napewno bedzie zdziwiony malenstwem ale sie przyzwyczai i bedzie cieszyl sie ze wspolnych spacerkow :) Quote
Recommended Posts