Jump to content
Dogomania

W typie Leonbergera koczuje na kopalni.Jest DT, Lenka dalej niewidoczna...

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest hotelik u Jumanji, która zgodziła się prawie za darmo dać psu schronienie, nikt nie zaoferował tak dobrej ceny na tak dużego psa, ale nadal brakuje 130zł

jutro jedziemy i około 9.00 będziemy znowu na kopalni, może będzie pies, bo koleżanka ma lepszy aparat
jak na razie dalej nie mam konkretów co do odstrzału, pytam wszędzie

Posted

w poniedziałek podzwonie już nie dzisiaj w sprawie odstrzału, potrzeba pozwolenie, więc to nie będzie z dnia na dzień

dzisiaj znowu byłyśmy na kopalni i suczka była, za torami od strony lasu - stamtąd przychodzi
próbowałyśmy podejść, ale uciekła. Potem czekałyśmy przy jedzeniu z pół godziny, ale nie przyszła. Pewnie nas skądś obserwowała i czekała aż odjedziemy. To na pewno suczka, Grażyna miała aparat z teleobiektywem i zrobiła kilka lepszych zdjęć, więc mozemy spokojnie zostawić Leosia i nazwać ją Lena.

Ma zostawione jedzonko i do poniedziałku spokojnie starczy.

Dziękuję za kolejne deklaracje, brakuje już tylko 100zł!

Posted

DEKLARACJE:
Super! Mamy już 200 zł! Brakuje 100zł... na hotel

Hotel: 300zł (w tym karma)

kaja555 - 10zł /mies.
monica_26 - 10zł /mies.
magiraf - 50 zl /mies.
nombre - 20zł /mies.
MagdaH - 50zł /mies. + worek karmy 15kg
Magda S (FB) - 10zł / mies. lub więcej
Agnieszka M (FB) - 10 zł /mies.
Isiak - 10zł /mies.
Magda S (FB) - 30zł / mies.
Patrycja P. (FB) - coś / mies.

Posted

magiraf napisał(a):
:))) Supero wiadomosc: kolejna stala deklaracja: 30 zl miesiecznie od Magdy S. z fb!!! Dzieeeeeeeki naaajwieksze!!! :)

magiraf, mamy dwie Magdy S, które się deklarują dla Lenki, czy to ta sama osoba?

Posted

magda222 napisał(a):
Przepraszam, ale nie było mnie długo na dogo.
Czy możecie mi krótko opisać jak się sprawy mają?
Z tego co widzę jest jakiś hotelik chyba zaklepany?
I brak kasy...

hotelik jest u Jumanji za 300zł, brakuje 100zł

nie mamy transportu

załatwiam odstrał, bo na to mamy, a psa inaczej nie złapię

Posted

kaja555 napisał(a):
MagdaH - Twoja karma bardzo Lence smakuje, nie zostało ani ziarenka z czwartku, a supermarketowa od Grażyny leży :eviltong:

Każę to moim zasrańcom przeczytać na głos i przyswoić na pamięć, bo one zaczynają kręcić nosem i jak nie ma gotowanego ryżu z mięskiem i warzywami (Biszkopt i Fido) albo mięska z mięskiem i mięskiem (Czesław) to mam trzykrotny wyrzut w oczach i zarzut zaniedbywania obowiązków rodzinnych. Ostatnio Fido poskarżył sie Graśce, ze jest głodzony, olewany i niedokarmiany przy stole :evil_lol:

Posted

kaja555 napisał(a):
hotelik jest u Jumanji za 300zł, brakuje 100zł

nie mamy transportu

załatwiam odstrał, bo na to mamy, a psa inaczej nie złapię

Gdzie jest dokładnie ten hotelik??

Posted

odstrzał mam wstępnie umówiony na sobotę - w tygodniu muszę dokarmiać Lenę o tych samych porach, trzeba do niej podejść do 10-15 metrów, żeby usypiacz trafił

w tygodniu jest za dużo ludzi i auta dostawcze i nie ma sensu planować akcji

no i niech zapomni, że dzisiaj ją spłoszyłyśmy

Pogotowie dla zwierząt dzikich z Mikołowa policzy za to około 500zł, o ile 1 dawka podziała

Posted

DEKLARACJE:
Super! Mamy już 220 zł! Brakuje 80zł... na hotel

Hotel: 300zł (w tym karma)

kaja555 - 10zł /mies.
monica_26 - 10zł /mies.
magiraf - 50 zl /mies.
nombre - 20zł /mies.
MagdaH - 50zł /mies. + worek karmy 15kg
Magda S (FB) - 10zł / mies. lub więcej
Agnieszka M (FB) - 10 zł /mies.
Isiak - 10zł /mies.
Magda S (FB) - 30zł / mies.
Patrycja P. (FB) - coś / mies.
Magda222 - 20zł / mies.

Posted

kaja555 napisał(a):
hotelik jest za Warszawą, ale nie pamiętam dokładnej miejscowości, jeszcze nie dograłam transportu

Kurcze to kawałek drogi jednak...Czyli szukamy transportu na przyszłą sobotę tak??

Posted

mamy gdzie przetrzymać Lenkę kilka dni, może ze dwa dni, potem trzeba transportu szukać

bardziej mi zależy na znalezienieu osoby, która ma duże odpowiedznie auto z kratką i w komfortowych warunkach zawiezie psa za zwrot kosztów (jak się da - jade i ja :)

ale daty na razie nie jestem w stanie podać, bardziej żeby być w kontakcie z taką osobą