Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to była kurat cytat z fizyka, który stwierdziła, że humanista napewno nie znajdzie pracy i nadaje się tylko do sprzedawania jabłek na targu

pocieszam się tym, że do prowadzenia psiego salonu nie trzeba żadnych studiów

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

i jeszcze od soboty chodze z nadłamanym paznokciem, bo nie mam go jak obciąć =='

idem spać. jutro powtórka z historii, w czwartek ostatnia maturka i koniec!

Posted

puchu napisał(a):
i jeszcze od soboty chodze z nadłamanym paznokciem, bo nie mam go jak obciąć =='

idem spać. jutro powtórka z historii, w czwartek ostatnia maturka i koniec!
Trzymam kciuki! Moja sis też pisze...:shake:

Posted

Po maturach! :) Wyniki koniec czerwca/początek lipca

Mam troche zaległych zdjęć, ale nie mam siły ich obrabiać, więc narazie jedno

W Ostródzie od 6 lat(!) jest pszeniczny szkot!
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58551
Spróbuje z mamą pogadać, czy by się nie zgodziła na DT. Szkoty to nie są długowieczne psy, on ma teraz 8 więc i szansa na adpocje nie duża :(

Posted

Pewnego słonecznego dnia posżłyśmy na spacer. Zaszło namsię aż do poarku Achera, gdzie siadłyśmy sobie na schodkach nad wodą. Patrzymy w wode, a tam KIJANKI :lol:

Psiaca, też była zaineresowana przez chwile

Ale na choryzoncie pojawiły się jakieś kaczki

W między czasie udało się psa namówić, że woda nie jest taka zła. Aż brzuszek zmoczyła :cool3: Tylko przez zbyt energiczne machanie łapkami (złapać patyk i w nogi!) zrobiło się kilka bąbelków. Stała na brzegu i zza mojego ramienia próbowała dotknąc nosem, ale to było ZUE! I jeszcze szybciej zwiała :shake:

Posted

Bo ja tak ogólnie mało gadatliwa :oops: A po za tym mam za długie paznokcie i nie wygodnie mi pisać na klawiaturze :diabloti:
Zdjęc nie ma , bo bateri nie ma. Odgrarzam się, że kupie akumulatorki i w końcu trzeba będzie to zrobić...

Za ciepło u nas w Wawie. Temperatura nie powinn przekraczać 22 - 25 stopni, a nie jakieś 30 :shake: Psica mnie popiera w tej kwesti :) *zaba*, u was to teraz pewnie sympatycznie. Chyba w przyszłości przeniose się w chłodniejsze rejony...

A właśnie, zapomniałam się pochwalić! Ariunia schudła! 6,8 kg teraz waży. Docelowo chciałabym 6, ale zobaczymy. Byl;eby nie miała sadełka na boczkach ;)

Możliwe, że niedługo zaczniemy trenować agility. Tzn. podsunełam mamie ten pomysł i jej się spodobał. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Prześladuje mnie ten szkocik z Ostrowi. Siedzi tam już 6 lat :-( To nie jest długowieczna rasa. Kombinuje z tymcasem u nas, tyko, ze nie wiem jak by na niego zareagował małpiszon, a po za tym chciałam sobie znaleźć prace i głupiobybyło zostawić dwa, w sumie moje, psy na głowie mamy. Chyba, że mogłabym go brać ze sobą...

*zaba* zadowolona? :diabloti:

Posted

No,juz troche lepiej :)
U nas chlodno tak do 21 stopni max i wiaterk.Wiaterek jest be,slonka wcale nie widac :( ee tam Wy to macie fajnie,cieplutko,a tu brrrr.

Masz racje,to troche glupio zostawiac mamie psiury,ale i nie w kazdej pracy milo patrza na psy...No to masz problem :(

Posted

*zaba* napisał(a):
No,juz troche lepiej :)
U nas chlodno tak do 21 stopni max i wiaterk.Wiaterek jest be,slonka wcale nie widac :( ee tam Wy to macie fajnie,cieplutko,a tu brrrr.

Masz racje,to troche glupio zostawiac mamie psiury,ale i nie w kazdej pracy milo patrza na psy...No to masz problem :(

*zaba* zamień się! U Ciebie jest idealna pogoda!

Chciałabym dorabiać w slaonie dla psów, więc jakieś szanse na branie zwierzaka ze sobą są... Coż, zobaczymy